Arkadaşım en iyisi sen Abd'den Dell XPS M1730 al.2000$ civarı bir fiyata 1 yıl garantili,T9300 işlemcili,4 Gb ramli,1 Gb 9800M GT SLI ekran kartlı,320 gb 7200 rpm hddli,17"WUXGA Full HD ekranlı bir model alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: aslanemre58
Arkadaşım en iyisi sen Abd'den Dell XPS M1730 al.2000$ civarı bir fiyata 1 yıl garantili,T9300 işlemcili,4 Gb ramli,1 Gb 9800M GT SLI ekran kartlı,320 gb 7200 rpm hddli,17"WUXGA Full HD ekranlı bir model alabilirsin
Evet alabilirsin ancak eğer ordan getirtme imkanım yok dersen imzamda bulunan r560-03tr'yi öneririm bu p işlemcili değil t işlemcili ve hdx serisi tabiki...
gösterdiğiniz bütün özellikler benimde aradığım özellikler yalnızca ben biraz daha ucuza arıyorum ve sanırım en uygun olarak samsung r560 as03tr var bu özelliklere en çok uyan. daha iyisini bulursanız mümkünse banada haber verin
quote:
Orjinalden alıntı: Amitabh
gösterdiğiniz bütün özellikler benimde aradığım özellikler yalnızca ben biraz daha ucuza arıyorum ve sanırım en uygun olarak samsung r560 as03tr var bu özelliklere en çok uyan. daha iyisini bulursanız mümkünse banada haber verin
Evet sağolasın arkadaşım, bu makina benimde ilgimi çekti, bir araştırayım bakayım, neden olmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme