Şimdi Ara

UZMAN DEĞERLENDİRMESİ ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hala laptop alamadım ve tabiki yine iki ürün arasında kaldım ürünleri kullananlardan ve birebir görenlerden benim netten bakma fırsatım oldu çünkü yardım ve tavsiye istiyorum pc kullanma alanım arasında oyun ağırlıklı olacak bunu belirteyim.....
    ürünler

1....http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61vg-253dv-n61vg-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-gt220-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41194

2....http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861

pb ve asus markalrının bu ürünlerini düşünüyorum pb tj 65 asusa göre ekran kartı ve ön bellek de önde yalnız asus unda kasa ve estetik olarak daha güzel görünüyor veya kullananlar var ise daha kaliteli malzemeye sahip olması konusu var tek sorunu ise ekran kartı gt 240 değil -220 sorum bu iki kartın performansı çok mu uzaktır yani gt 220 den de iyi bişeyler çıkarmı ....?

• Oyun amaçlı alacaksan mutlaka gt240 lı modeli tercih etmelisin...
  • sen 2200 tl yi gözden çıkarmışsın ben olsam ikisinide almam casper inhttp://www.casperstore.net/catinfo.asp?cid=287 bu modelini düşünmeden alırım hem core i7 işlemci hemde 200 tl daha ucuz bu fırsatı kaçırma
  • yok hocam 2200 bütçe nerden çıktı maksimum benim limit 1700 yoksa dediğin gibi daha üst modeller düşünürdüm
  • Önce ne için kullanacağınız söyle çok sık oyun oynayan birimisin film dizi izlermisin arşiv yaparmısın bunlar önemli
  • hımm... şöyle oyun da oynamayı düşünüyorum lakin film izlesemde şuan için arşiv vb. şeyler yapmıyorum yani oyun ağırlıklı olacak ve sanırım p.bell asus arasında 64 - 32 bit olayı var bu ne demektir ne anlama gelir acaba ve beni p.bellden asusa yaklaştıran tek şey marka adı ve kasasını daha şık duruşu tabi buda tknik özellikler dikkate alındığında çok da mantıklı bi çıkış noktası olarak gözükmüyor gibi....
  • arkadasım her ikisinide görmüş ve kullanmıs biri olarak sana sunları soleyebirim;
    asusun kasası p bell den cok daha saglam bu bi gercek p bell in kasasının altı cok yumusak bi plastikten yapılmış pili takıp cıkarttıgım zaman tuttugum yer iceri göçüyor
    ayrıca asus yazılım olarak bir adım önde p bell den örn express gate teknolojisi var ve kullanıslı bircok programa sahip .ama p bell de bunlar hep sorun mesela updater programı calısmıyor.birde marka gercegi var asus bu konudada p bell i solluyor.
    ama oyun amaçlı kullanıcam dediğin için bu iki secenekten p bell i tercih etmen daha mantıklı gt 240 m orta üstü bi ekran kartı ve fazlasıyla işini görcektir ama gt 220 m le yüksek ayarlarda oyun oynamayı bekleme.işlemciye gelirsek p 8700 daha az ısınan bi işlemciyken t 9600 ona göre biraz daha ısınan bi işlemci ama performansta 2.8 ghz in farkı ortaya cıkıyor tabii.kısacası oyun için alcaksan p bell hayrına olur ama multımedia ( film,nette sörf,müzik) için kullanıcaksan asus u al derim...
    he bide ayrıca p bellde 64 bıt wın 7 veriyorlar buda bi artı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jönntürk -- 15 Aralık 2009; 0:31:42 >

• asustada 64 bıt wın 7 war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.