Şimdi Ara

UZMAN DOKTOR OLURSAK 30-40YAŞINDA BİRKAÇ ŞEYİMİZ OLUR MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

özel hastahanede 100k almaz mı bir ortopedi uzmanı?

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Yaw dayı sal bunları. Suan devlettekiler ozelden cok alior sence 40-50k maas alsalar susarlar mıydı bu kadar keyifleri yerinde olur muydu? 70-80k alacagini hesaba koy sen. Zaten sen meslege baslayana kadar hukumet degiscek ulke degisir alim gucu artar. Daha yeni meslege basladi bi tanidik direkt altina mercedes cekti siz neyin kafasini yasionuz la doktor araba alamazmis. Ulan benim gariban ailem memur ikisi de 3 tane arabalari var hepsi de 700-800k bandinda, kafayi mi yediniz olm doktor ev araba alamicakmis ahahahsh. Muhendislik okuyup da kendini avutanlarin laflari bunlar dayı keyfine bak senden rahati olmaz. Bu forumun karamsarlik seviyesini anlamiyorum ulkeyi bitirdiler kafada resmen herkes ac herkes barinmaya eve muhtac durumda arabaya binmek luks olmus falan, yok ole bisey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt
    olum, bodroları var adamların. uzman doktor devlette en en en baba 70k alır. özelde de belki 80-90’ı görürsün ama 100’ü her doktor görmüyor şaka mı?

olum toplamda 2.5m’luk arabanız var, annen baban müdürse alınır.

kankam, özel hastane için 35 yaşlarından sonra o paralara yakın görürsün.
    kendisini az büz geliştirmiş bir mühendis de 35 yaşında 50k para alıyor zaten.

• 40 yaşında araba sahibi olsan ne olmasan ne amk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt
    bir de şey dicem, 6 sene okuyorsunuz mühendis 4 sene okuyor. 15 bin bile alsa ki ortalama mühendis maaşıdır. 24 ayda 360k para geçiyor eline. 20 bin alsam 24 ayda biriktirsen ortalama bi araba alabiliyon, bunu da hesaba kat. 2 senede mühendis maaşı 25 bin olsa, tıpçı pratisyen maaşı 35 oluyor. aradaki 10 bin lira fark, 3 sene boyunca mühendisin 2 sene önce mezun olmasından ötürü aynı maaşla ivmeleniyor. tus’u da kazanacağın garantisi yok.
    ha, uzun vadede doktor daha fazla alır ama hayat şartları arasında aşırıııı bir fark yok. okuyan adamın değeri yok.
    ha, kendisini geliştirmeyen mühendis hayatı boyunca 20-25kya çalışır durur o da var.

dostum, ben seni kötülemiyorum ama cidden doktor maaşları çok yüksek değil. bunu da düşünün. doktorların daha fazla alması gerektiğini düşünüyorum ama 100k falan maaşlar cidden çok.
    bir de tıpı uzatanlar falan oluyor.

periferde 100 e yanaşırsın diğer yerlerde 50 den fazla alırsın

• Bayfilita B kullanıcısına yanıt

çok iyimiş.

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.