Şimdi Ara

Üzülmeyin futbol sadece futbol değildir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: froce1903

Bu yıl katılan takım sayısını 2000 yılındaki uefa kupası belirliyor haklısın Gerçi sende haklısın ya 2 yıldır 0 puanlık müthiş katkınız olmasa seneye direk katılamayabilirdik şampiyonlar ligine.

2012-2013 2013-2014 sezonlarında çeyrek final, gruplardan çıkma gibi başarılarımız sayesinde'de gidiyor evet bir önceki mesajındaki sıralamanın son 5 sezona ait olduğunu bile bilmeyen futbol cahilisin, genel sıralamayı atarmısın lütfen rica ediyorum :))) Türk futboluna avrupada bir tane bile başarı yaşatmamış takımın taraftarı olmakta zor tabii, haaa unuttum gruplarda en farklı mağlubiyeti yaşatmıştınız oda başarı sayılır 8-0... birkaç gün sonra 10. yıl dönümü olacak kutlarsınız artık tek başarınızı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Bu yıl katılan takım sayısını 2000 yılındaki uefa kupası belirliyor haklısın Gerçi sende haklısın ya 2 yıldır 0 puanlık müthiş katkınız olmasa seneye direk katılamayabilirdik şampiyonlar ligine.

2012-2013 2013-2014 sezonlarında çeyrek final, gruplardan çıkma gibi başarılarımız sayesinde'de gidiyor evet bir önceki mesajındaki sıralamanın son 5 sezona ait olduğunu bile bilmeyen futbol cahilisin, genel sıralamayı atarmısın lütfen rica ediyorum :))) Türk futboluna avrupada bir tane bile başarı yaşatmamış takımın taraftarı olmakta zor tabii, haaa unuttum gruplarda en farklı mağlubiyeti yaşatmıştınız oda başarı sayılır 8-0... birkaç gün sonra 10. yıl dönümü olacak kutlarsınız artık tek başarınızı :)

https://mobile.twitter.com/besiktas/status/352483357952708608

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet kim futbol cahili belli. 2000 yılındaki uefa kupasından 5 yıl önceki çeyrek finale geldin gelişme var en azından.
    ülke puanı

Bu yıl kaç takımın gideceği 11/12,12/13,13/14,14/15,15/16 yıllarında alınan puanlara göre hesaplanıyor. 34,600 puanla Türkiye 11, olmuş ve bu yıl 1 takımını şampiyonlar ligine direk sokmuş. 12. sırada olanla sadece 1 puanlık fark var.
    Şimdi bu sezonlarda kim kaç puan almış bakalım
    Beşiktaş bu 5 sezonda 2 yıl katılmamasına rağmen 3 yılda 35 puan almış.
    Galatasaray 5 sezonun 4 yılında katılıp 57 puan almış.
    Seneye kimin ne katkısı var bakalım 2018/2019 sezonunda katılacak takımlar
    Galatasaray 58
    Beşiktaş 45
    Sonraki sezon 2019/2020
    Galatasaray 35
    Beşiktaş 54 (şimdilik)

Sonuçta 1 alttaki takımlar 1 puan fark varken sayemizde direk gidiyorsunuz demek de tipik galatasaraylı mantığı olsa gerek.

• quote:

Evet kim futbol cahili belli. 2000 yılındaki uefa kupasından 5 yıl önceki çeyrek finale geldin gelişme var en azından.
    ülke puanı

Bu yıl kaç takımın gideceği 11/12,12/13,13/14,14/15,15/16 yıllarında alınan puanlara göre hesaplanıyor. 34,600 puanla Türkiye 11, olmuş ve bu yıl 1 takımını şampiyonlar ligine direk sokmuş. 12. sırada olanla sadece 1 puanlık fark var.
    Şimdi bu sezonlarda kim kaç puan almış bakalım
    Beşiktaş bu 5 sezonda 2 yıl katılmamasına rağmen 3 yılda 35 puan almış.
    Galatasaray 5 sezonun 4 yılında katılıp 57 puan almış.
    Seneye kimin ne katkısı var bakalım 2018/2019 sezonunda katılacak takımlar
    Galatasaray 58
    Beşiktaş 45
    Sonraki sezon 2019/2020
    Galatasaray 35
    Beşiktaş 54 (şimdilik)

Sonuçta 1 alttaki takımlar 1 puan fark varken sayemizde direk gidiyorsunuz demek de tipik galatasaraylı mantığı olsa gerek.

Bu ülkedeki takımlar ilk bizim sayemizde direk gitmeye başlamadımı bunun neresi yanlış ? 2001-2002 sezonu itibariyle sayemizde direk katılabiliyoruz yazdım bunun neresi yanlış ? 2012-2013 2013-2014 sezonlarında o başarıları yakalayamasak 1.'nin gitmesi yine tehlikeye girecekti bunun neresi yanlış ? önce okuduğunu anlamayı öğren sonra tartışırız. Evet yine söylüyorum 2001 yılından beri 1. olanlar direk gidiyorsa bu bizim başarılarımızın sayesindedir

• O kullanıcı adını değiştir, fetocu musun nesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bizim yerimiz şampiyonluk artık uslu uslu 3. mücadelesi yapın kavga etmeyin.

Dedi Tescilli 3. takım taraftarı.

• quote:

2. olacağız 5 hafta içinde de lideriz. Şampiyonluk durumuna diz çöktüğünü iddia edenler bakmıyor ben mi bakacam?

2. oluyodunuz filan noldu o iş ya ?

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Baktım ama aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patavatlı kullanıcısına yanıt
    Sorun yok canini sikma bu iyi gunlerinin tadini cikar cok uzun sürmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun yok canini sikma bu iyi gunlerinin tadini cikar cok uzun sürmeyecek.

Lig normale döndü 3. olursanız sevinin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.