Şimdi Ara

Uzun Bir Aradan Sonra Crater Bölümüne Geliyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milletin fake olup olmaması neden bu kadar ilgilendiriyor sizi?
    Eğer kişi hakkında sorununuz varsa
    butonunu kullanırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

quote:

Orjinalden alıntı: Triple_H_TheGame

quote:

Dani Sana %100 Katılıyorum

katılmaya devam et pis hırsız!

? ordagım numaraları yemez?

Kime Hırsız Diyon Sen ? Kanıtlasana Fake Git Burdan ! Sor Lan Herkese Kim Hırsız Sıkıyosa Reelde Söle Bu Lafları Karşımda Morgta Soğuk Soğuk Yatıo Oluordun Olm Sökmez Bunlar Bana Herkese Hırsız de Sonra Kaç Yok Öle Dalgamı Geçion Lan Sen Ne Hırsızlığımızı Gördün Senden Daha Namusluyum Bunu Bil Kendinle Herkesi Kıyaslama... Lafını Bil Tamammı Çok Konuşma !!!!

sende müebbet i beynine yerdin cok korktum abii

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kime Hırsız Diyon Sen ? Kanıtlasana Fake Git Burdan ! Sor Lan Herkese Kim Hırsız Sıkıyosa Reelde Söle Bu Lafları Karşımda Morgta Soğuk Soğuk Yatıo Oluordun Olm Sökmez Bunlar Bana Herkese Hırsız de Sonra Kaç Yok Öle Dalgamı Geçion Lan Sen Ne Hırsızlığımızı Gördün Senden Daha Namusluyum Bunu Bil Kendinle Herkesi Kıyaslama... Lafını Bil Tamammı Çok Konuşma !!!!

sende müebbet i beynine yerdin cok korktum abii

Senin Gibilerden Aklancaksa Dünya Müebbet'in Alasını Yerdim Kimseden Korkum Yok Tamammı Böyle Bil Sesinide Kes!

• ßu kadar tartışma yapmışsınız ,birbirinze ağır laflar söylemişsiniz ama baktımda bu konudaki hiçbir mesaj şikayet edilmemiş.Laf var icraat yok.Konuyu açan arkadaş[Copy-Paste yapamıyorum şuan kopyalamada önemli bir bilgi var boşa gitmesin.Nickinde çok uzun böyle hitab ediyorum.Arkadaş dediğime dua et.] işin 1 şikayete bakıyor.Lütfen daha fazla zorlamadan şerefinle,onurunla bas git forumdan.ßoşa adminleri ve bizi yoruyor ve geriyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

ßu kadar tartışma yapmışsınız ,birbirinze ağır laflar söylemişsiniz ama baktımda bu konudaki hiçbir mesaj şikayet edilmemiş.Laf var icraat yok.Konuyu açan arkadaş[Copy-Paste yapamıyorum şuan kopyalamada önemli bir bilgi var boşa gitmesin.Nickinde çok uzun böyle hitab ediyorum.Arkadaş dediğime dua et.] işin 1 şikayete bakıyor.Lütfen daha fazla zorlamadan şerefinle,onurunla bas git forumdan.ßoşa adminleri ve bizi yoruyor ve geriyorsun.

Hey! senin ne hakkın war beni kovmaya? ben senden 2 kat eskiyimdir sen 2006 lıysan ben 2004 lüyümdür ok

ve sen konusma yaparak kendini büyük göstermeye çalısıyon ama tutmuyo

mustafa
    hırsız diilmisin be offff kac kisiyi soydun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triple_H_TheGame -- 11 Mayıs 2008; 20:40:45 >

• Senden Daha Namusluyum Haydii Anca Gidersin
  • La Mustafa çocuk gitti tamam artık..
  • quote:

quote:

quote:

doğru diyor bende hırsızlıgını görmedim.

Layını buldu arkadaş

• ben şikayet ettiydim de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.