Şimdi Ara

Uzun saç kesmek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zor evreyi atlatalı oldu biraz sanırım hocam artık bir sıkıntısı yok yıkıyorum kurutuyorum kulak arkasına atıyorum kafa rahat bidaha sıkıntısı olmuyor. Yalnız artık yakışmıyor gibi geliyor. Yani bakıyorum ne kadar güzel böyle uzun uzun filan ama bazen şekilsiz filan oluyor bir kötü geliyor bir kötü geliyor ilk berbere girip 3 e vurdurasim geliyor. Birde kısayken daha zayifmisim o zamandan beri bı 5 kilo aldım neredeyse ve yüz çene hatları o fotoğraflardaki gibi durmayarak diye kestiremedim kilo da vermem lazım sanırım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Zor evreyi atlatalı oldu biraz sanırım hocam artık bir sıkıntısı yok yıkıyorum kurutuyorum kulak arkasına atıyorum kafa rahat bidaha sıkıntısı olmuyor. Yalnız artık yakışmıyor gibi geliyor. Yani bakıyorum ne kadar güzel böyle uzun uzun filan ama bazen şekilsiz filan oluyor bir kötü geliyor bir kötü geliyor ilk berbere girip 3 e vurdurasim geliyor. Birde kısayken daha zayifmisim o zamandan beri bı 5 kilo aldım neredeyse ve yüz çene hatları o fotoğraflardaki gibi durmayarak diye kestiremedim kilo da vermem lazım sanırım .
    toplasana hocam neden kulak arkası atıyorsun

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Böyle hem daha güzel hem daha rahat hocam.

• Ben de uzattım 2 sene, sonra baktim bunun sonu yok kestim kafam rahat tavsiye ederim ne zamana kadar uzun sacli olmayi planliyorsunuz bunu sorun kendinize .

• bu konuda tecrübe kazanmış biri bana her ay kısaltarak kes yoksa alışman biraz zor moralin bozulabilir demişti.
    ben de 3 senedir uzatıyorum son durum bu
    Uzun saç kesmek.
  • bikaç gün içinde 3yıllık saçımı kesicem.
  • VAllaha ben 2 2 bucuk sene kadar uzattim

Sonra sekil bir model yaptirdim ama ilk gunler yoklugunu hissettim ve pişman oldum

Simdi cok daha mutluyum iskence abi uzun sac yemek yaparken gezerken yemek yerken bir isle ugrasirken

Ensede sicaklik yapiyor bakimi zor cok yikaman lazim

Yani istersen ilk bi cenene kadar kestir baktin etkilenmedin guzel bir model yaptir ama her turlu kestir ya cidden yoruyor adami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun saçlılar topluluğu kuralım :) 3 yıldır uzuyorlar. örünce kürek kemiklerinin sonuna doğru geliyor,sırtın yarısı yani. 25 li yaşlarda saçlarım daha hızlı uzuyordu 30 u geçince uzaması yavaşlıyor kesmeye uğraşmayın,salın kendi kendine uzasın. daha hızlı uzuyor. çirkin evreler daha hızlı atlıyor.dökülme sorunu olan arkadaşlara duyuru; bol protein tüketimi de dökülmeyi önlüyor. yani günlük 200-300 gram kadar et yemeniz lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.