Şimdi Ara

UZUN ŞARJ KONUŞMA SÜRELİ CEP TELEFONU TAVSİYESİ (YAŞLILARIN KULLANIMINA UYGUN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihayet annemi ev telefonunu kapatıp cep telefonuna geçmeye ikna ettim. Ev telefonuna verdiğimiz paralarla özellikle faturasız tarifelerle artık çok fazla bedava dakika veriyorlar. (Örn. 1000dk 19TL) O yüzden anneme yeni bir cep telefonu almaya karar verdim. Haliyle akıllı telefonların şarjı çok az ve karmaşık olduğu için eski tip telefonlardan düşünüyorum.

Evde zaten philips marka dect tipi bir ev telefonunu annem kullanabiliyor. Alacağımız cep telefonda tuşlarının biraz büyük olması (görme ve tuşlama açısından), aynı şekilde tuşlanan numaranın ekranda büyük olarak görünmesi ve uzun şarj süresi dışında ekstra hiçbir özellik aramıyoruz. Hatta dect tipi telefonlardaki gibi sarj standı olursa çok daha iyi olur. Tabii çok da taşınmaz kaba saba bir şey de olmaması lazım. En önemli kriter şarj süresi.

Kısaca yaşlı kullanımına uygun uzun şarj süreli cep telefonu tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 27 Haziran 2014; 14:12:18 >

• fiyat aralığını söylersen daha iyi yardımcı olurum.nokia 301 için kendi sitesinde 39 gün (!) bekleme süresi yazmış.idealdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venerdi -- 27 Haziran 2014; 18:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venerdi

fiyat aralığını söylersen daha iyi yardımcı olurum.nokia 301 için kendi sitesinde 39 gün (!) bekleme süresi yazmış.idealdir

Nokia 301i tavsiyeniz üzerine nokia internet sitesinde inceledim. Bekleme süresi bahsettiğiniz gibi çok uzun, konuşma süresi de 20 saat oldukça iyi. Ama fiyatı 340-350 TL civarında.

Şarj süresi uzun olmaktan başka bir özelliği olmayan bir telefona bu kadar para vermek çok mantıklı gelmedi bana! 400-500 TL fiyatlara çok iyi akıllı telefonlar alınabiliyor (Örn:Discovery vs.) Bu arada Nokia XL nin de bekleme ve konuşma süreleri çok iyiymiş (37 gün bekleme, 16 saat konuşma) ama fiyatı 599TL!

Nokia 301in fiyatını saçmalık derecesinde pahalı yapmış, daha ekonomik seçenekler varsa öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 27 Haziran 2014; 22:35:18 >

• e2250 ye bakabilirsin.
  • S5610 K bir bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia xl guzeldir sizin icin,ayrica discovery cok iyi bir akilli telefon degil,hatta iyi bir akilli telefon dahi degil.

• Philipsin 4000 mah lık telefonu vardı.
    Yada thl nin 5000 liği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Philipsin 4000 mah lık telefonu vardı.
    Yada thl nin 5000 liği.

model verebilir misin lütfen? mesela philipsin 4000mah pili olan modeli TRde yok biliyorum. thl nin modeli piyasada var mıdır?
  • bu arada arkadaşların tavsiye etiikleri modelleri incelediğimde; e2250 ve s5610 her 2 modelin de pili sadece 1000mah, daha yüksek pil kapasitesi olması tercihimdir.

NokiaXL çok güzel ama en ucuz 600 tl çok pahalı, nokia için daha ekonomik modeller var mesela 301 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanapay

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Philipsin 4000 mah lık telefonu vardı.
    Yada thl nin 5000 liği.

model verebilir misin lütfen? mesela philipsin 4000mah pili olan modeli TRde yok biliyorum. thl nin modeli piyasada var mıdır?

Philip sin 2 tane telefonu var zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung s 5610 nun normal kullanım için şarjı gayet yeterli.3-4 gün rahat gidiyor.
  • 3310

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

3310

Efsane telefon Ama yenisini bulamazsın malesef
  • S5610 şarjından kullananlar memnun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.