Şimdi Ara

Uzun Sınav Maceram - 22 Yaşında Tıpa Başlamayı İstiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğim gibi, yaparsan helal olsun elinden öpülesi adamsın. Ama olmazsa da üzülme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 19 da unili olmayı düşünüyorum takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raziel Nisroc kullanıcısına yanıt
    O biraz problem. Düzce Tıp Fakültesine geçen yıl lise mezuniyeti 2000 olan biri girdi. Yaş önemli bir detay değil eğer maddi problem/kaygı yaşamıyorsan 👍🏻

• Hocam konuyu okumadım ama başlıktan yola çıkarak yazmak istedim.Önlinsans mezunu 23 yaşında ve 'yoklama kaçağı' birisi olarak önce uzun dönem olarak askere gidecem ve döndükten sonra Dgs ile mimarlığa geçiş yapmak gibi bir planım var.Yaklaşık 5 yıl falan desek uzun bir süre fakat geleceğin için önemli bir karar alıyorsun ve ilerdeki hayatını inşaa edecek bu kararın.Yani demem o ki kardeşim hiçbir şey için geç değil etrafı bırak hedefine odaklan en doğru kararı kendin için sen vereceksin bir başkası değil.
  • Sıkıntı yapma aga,ben de benzer bir durumdayım istediğim bölümde okuyorum ama üniversiteyi sevmiyorum.Bu sene tekrar hazırlanacağım.Benim hedefim ise Boğaziçi Bilgisayar.İnsanlar tanır diye sadece tyt-ayt forumunda kullanmalık hesap bile açtım.Yani ben umursuyorum ama sen insanları takma,kendi yoluna bak.Umarım hayallerine kavuşursun.
    Neden olmasın, bu arada merkezde önerdiğin yurt var mı?

• bende 23 yaşındayım daha önce üniversiteye gitmedim 1 sene askerlik kilo tecili alıp sınava hazırlanmak istiyorum hedefim hukuk inşAllah hedeflerimize ulaşırız
  • Raziel Nisroc rap’i bıraktı, siz 22 yaşında Tıp hayalinizi bırakmadınız helal olsun. Umarım kazanırsanız hocam .

Beni de 6.sınıfta soktular bu yurda, binayı iyi dizayn etmişlerdi o ayrı,nereden bilecektim ki aklım ermiyor.

Buraya yazamayacağım ve bende derin izler bırakan çok şey yaşadım orada.Hala ailem oraya bağlı ben degilim ama hiçbir şeyi belli edemiyorum.Ne yapacağım bilmiyorum ama bizim gibilere o kadar üzülüyorum ki...

• YalağuzUşak kullanıcısına yanıt
    Benimki sizinkinin yanında biraz hafif kalıyor hocam Allah size kolaylık versin

• 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Senin hedefin tutarsa valla helal olsun hocam ayakta alkışlarım. İnşallah olur.

• THEOZDES kullanıcısına yanıt
    Tek diyeceğim şey Ömer Derin yurduna gitme veya türevi bir tarikatımsı bir yeri tercih etme...

• Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin hocam sizin üstünüzdeki baskı benimkinden çok daha fazladır, inşallah yaparsınız.

• Raziel Nisroc rapi bıraktı da müziği bırakmadı Kendisiyle hala sosyal medya uzerinden görüşürüm kral adamdır. Ben de bırakmıycam bu yolu umarım başarırım sağolun

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    Süleymancılar şu devirin yüz karasıdır. Psikolojik şiddetin kurumsallaşmış halidir. 1 sene hocalık eğitimi görüp gelmiş insanların elde ettiği 3 kuruşluk otoriteyi öğrenciye işkence ederek kullandıkları ego tatmin yuvasıdır. Daha söylenecek çok şey var da söyleyemiyorum. Umarım oradaki herkes bir gün oradan ve fikirlerinden vazgeçer...

Yurda girdiğimde ilk sorduğum şeylerdendir bi kısma bağlılar mı değiller mi diye. Çalışabileceğim rahat bir yurt arıyorum bakalım bulabilecek miyim

• THEOZDES kullanıcısına yanıt
    İnşallah bulursun dini yurtlara sakın gitme din denen şeye az buçuk ısınmışsan bile soğuturlar.

• yaş konusunda hiç sıkıntı yapmayın almanyada ve belçikada bir çok tanıdığım insan ve amerikaya ögrenci gönderen bir firmanın sahibi aile dostumuz sayılır

ben 22 yaşında başladım gitmek istemedim gezdim tozdum 18den 22ye kadar eğlendim sadece emin olun bir çok avrupa ülkesinde ve amerikada durum böyle hatta amerikada yüksek ücretler yüzünden 27 28 de bile tıp diş başlayanlar var.Genelde eğitim seviyesi ve gelişmişlik arttıkça üniversiteye başlama yaşı yükseliyor gençler en iyi dönemlerinde dersler vs uğraşmak istemiyor.

Ama türkiye gibi geçim sıkıntısının yaşandığı ülkelerde erken başlamak istiyor insanlar çünkü meslek ve paraya ihtiyacı var.

umarım istediğiniz yere girersiniz.

• başarılar gençler
    Hocam yaşayan fosilsiniz yale tıpı herkes bilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.