Şimdi Ara

Uzun Soluklu PVP mi? Kısa PVP mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitx

Arkadaşlar 1 dk 5k bunlar cok uzun süreler.

Hacı burda sana katılmıyorum oyunun içinde bi raid keserken gecen zamanın farkına bile varamıyosun ki birebir çarpışmada karşındakinin bi sonraki hamlesini gözünün önüne alarak ne yapman gerektiğini planlaman gerektiğini düşünüyorum.
    Hepimiz görüyoruz lower lvl playere saldirip 2-3 hitle kazandığı pvp de karşısındakine nob diebilen insanların egolarını tatmin etmekten ötede başka bi kazancı olmayan serverleri.
    Bi oyun dahi olsa en ufak ayrıntısında emek olmalı.Kazandığın şey bi maç dahi olsa sonunda eğlenebildiğimizi görmeliyiz.Bence bu 1 dakikadan daha fazlasını hak ediyor.

• human archerda 1.9k - dark elf de 2k ideal dmg magede -1k * sph de + 100 200 dmg - dagger 900 dmg fazla bile
    humanda 8k hp cat ile 2k ustu dmg olursa 5 critic arada normal ve miss gecmeleri sayarsak +-10 saniye

/olur bence
  • archer 2kdan asağı atmıcak,orc mage 700den fazla vurmucak,normal mage 900u gecmicek,daggerci 700 vurcak,tyrant gibi charlar bow veya dagger kullanamıcak en ideal sureli ve zevklisi bence boyle bir sistemde olur
  • aynı itemlerle olan pvpler her zaman tercihimdir
  • Uzun pvp gibis yok 2 vurup ne zevk alıcaksınki akıl ve zeka işi olucak pvp yaparkan düşünceksin şimdi neye bassam hangi skill iyi gider bi yandan cp pota yaslıcaksn ordaki parmak felç olucak en güzel pvpdir bana göre
  • 2 dk pvp mi olr dicem eger 30 a 30 sa sürer yani pt vs pt nin 1 dk sürdügü nerde görülmüş çok istisnadir onlar ztn insanı oyuna bağlayanda onlardır valla turan fark etmez nolrsa olsn yani gereken neyse o olr
  • En uzun pvp Doomcryer vs ,Doomcryer olur. Nasılsa silence suspansiyon yok. Hele bide cevrede mob varsa. 1 deil 2 saat ölmez ikiside :D
  • Şu l2 oyununda en cok denemek istediklerimden biride full orc magelerden olusan bi clandi. Ofikal bi serverda deneyemedik arkilerle bi turlu. 20-30 Dominatore karsi ne yapılabilirki :D ne oldurebilirsin nede onlar oldürebilir seni :D, Ama en saranıda aynı anda asist ile 9 orc magenin 1 adama vurdugunu düsünün. 1 tanesi 700 vursa 9 u 6300. Bishop kurtaramaz o kisiyi. Hp topları havalarda ucusur. İzlemesi en saran pvp o olur bence. Uzun soluklu uzun heyecan. 24 buf slotlu serverda tanka full resist aliyodum 2 kere cancel yiyodum ölmek yok. ( arkada 4 tane bishop vardi :D)
  • Ayrı ayrı yazdıgım icin kusura bakmayın.

En uzun pvp yinede olimpiyat pvpsi oluyor. Yani herkesin kendinde olan buflları kullanmasıyla. Zaten bu oyunda cogu class birbiriyle dengeli ( buffsız)
    Genede en iisi orta rate serverlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruUru

Şu l2 oyununda en cok denemek istediklerimden biride full orc magelerden olusan bi clandi. Ofikal bi serverda deneyemedik arkilerle bi turlu. 20-30 Dominatore karsi ne yapılabilirki :D ne oldurebilirsin nede onlar oldürebilir seni :D, Ama en saranıda aynı anda asist ile 9 orc magenin 1 adama vurdugunu düsünün. 1 tanesi 700 vursa 9 u 6300. Bishop kurtaramaz o kisiyi. Hp topları havalarda ucusur. İzlemesi en saran pvp o olur bence. Uzun soluklu uzun heyecan. 24 buf slotlu serverda tanka full resist aliyodum 2 kere cancel yiyodum ölmek yok. ( arkada 4 tane bishop vardi :D)

güzel bir mantık aslında. ama onun için bence Macro yapılabilir. Mesela F slotlarından 2. slottan full macro yapın. /target Enemy1 /target enemy2 V.B

sırayla ona basıp atack yapmaya başlarsanız daha güzel bir sistem ortaya çıkar

Tabi birde Ventrilo v.b kullanıyorsanız dahada güzel olur. Dahada planlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badonur -- 8 Haziran 2009; 14:18:57 >

• quote:

Şu l2 oyununda en cok denemek istediklerimden biride full orc magelerden olusan bi clandi. Ofikal bi serverda deneyemedik arkilerle bi turlu. 20-30 Dominatore karsi ne yapılabilirki :D ne oldurebilirsin nede onlar oldürebilir seni :D, Ama en saranıda aynı anda asist ile 9 orc magenin 1 adama vurdugunu düsünün. 1 tanesi 700 vursa 9 u 6300. Bishop kurtaramaz o kisiyi. Hp topları havalarda ucusur. İzlemesi en saran pvp o olur bence. Uzun soluklu uzun heyecan. 24 buf slotlu serverda tanka full resist aliyodum 2 kere cancel yiyodum ölmek yok. ( arkada 4 tane bishop vardi :D)

Sende Bendensin xD Fanteziyi severim.

badonur Dedigini dogru anladiysam senin demek istedigin zor olacak birsey, Her zaman ayni dusman karsina cikmaz Her dusmana ayri makro ayarliyamazsin ama
    Ama soyle yapilabilir Partinde her zaman ayni adam olacagi icin Yanyana gezilecegi icin
    Makro olusturursun
    1: /target Morfeusgt1 mesela diyorum pt lideri benim asist olarak yetenekli kisiyim o an
    2: Action sayfasindan atk tusu
    3: Steel essence 1kez eklenip [zaman kaybi onlenir ]
    Bu makroyu kaydedip f5 falan eklersen asist sorunu olmaz + asist alirken zaman kaybida olmaz
    İnsallah anlatabilmisimdir....

Turan kankamdan konu disina ciktigim icin ozur dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Sende Bendensin xD Fanteziyi severim.

badonur Dedigini dogru anladiysam senin demek istedigin zor olacak birsey, Her zaman ayni dusman karsina cikmaz Her dusmana ayri makro ayarliyamazsin ama
    Ama soyle yapilabilir Partinde her zaman ayni adam olacagi icin Yanyana gezilecegi icin
    Makro olusturursun
    1: /target Morfeusgt1 mesela diyorum pt lideri benim asist olarak yetenekli kisiyim o an
    2: Action sayfasindan atk tusu
    3: Steel essence 1kez eklenip [zaman kaybi onlenir ]
    Bu makroyu kaydedip f5 falan eklersen asist sorunu olmaz + asist alirken zaman kaybida olmaz
    İnsallah anlatabilmisimdir....

Turan kankamdan konu disina ciktigim icin ozur dilerim

Mesela herkes o zaman clan liderine göre hareket edebilir. lider target alır onun arkasındakilerde onun target aldığına target alır ve böyle saldırabilirler.

F11
    /Target Morfeus
    F12
    /Asist ( onun targetini seçer.)

Başla Atacka işte

• Desene onur bizim Gürol gg!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.