Şimdi Ara

Uzun süreçte superb mi passat mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adam maaşını euro alıyor. Söyle düşün Avrupalı 4 bin euro kazanıyor sen 4 bin tl diyelim.

Adam yarım maaşıyla farkı çıkarıyor passat alabilir sen aradaki 20 bin tl fark için daha 5 ay fazlaya çalışman lazım.

Yani boşuna 5 ay niye çalışayım aynı motora sırf buradaki marka algısı yüzünden..

Doğuş da talebi görüp fırsatı kaçırmıyor...

Bilmem anlatabildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek1982

4-5 yıl uzun süreç mi? bendeki araba 10 yaşında bir 10 sene daha binmeyi planlıyorum

çünkü o bir mitsubishi rahat 30-40 sene binersin düzgün bakıldı mı mitsu'nun bütün arabaları taş gibidir..
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Dostum oran orantıdan bahsediyorum ben anlatamadım galiba. Sen bana kaç ay çalışma vs anlatıyorsun, zaten onlar aracı almak için 1 yıl çalışıyorsa biz 5 yıl çalışıyoruz o ayrı mesele ben iki araç arasındaki farkın araçların fiyatlarına olan oranının iki ülke arasında çok fark etmediğinden bahsediyorum. Yani oradaki yaptığın yanlış tespiti düzeltmek istemiştim. Herkes biliyor burada araç fiyatlarının oraya oranla yüksek olduğunu ama onun konuyla alakası Yok. Her başlığın altında aynı edebiyatı yapmanın lüzumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

quote:

Orijinalden alıntı: reaperboys1

Hocam volkswagen için kısa sürede değer kaybı yaşamazsın kolay elinden çıkar uzun süre kullanmak istiyorsan superb al dediler siz ne dersiniz ? Bu arada ben bu ikili arasından superb'i çok beğeniyorum. Hem tip olarak hem donanım olarak hem fiyat olarak passattan çok önde. Highline donanım passat fiyatı 198... küsür iken prestige paket superb 178... bin liraya denk geliyor. 20 bin liralık farkın değip değmeyeceğini merak ediyorum açıkcası.

5 yıl sonra hangi aracı satarsan sat yarı fiyatından fazlasına gitmez hocam

Örneğin 2012 model dizel otomatik passatlar şu an ortalama 90 bin civarına gidiyor sıfırının fiyatı malum

2013 yılında 70bin euroya alına bmw 5.20 bugün 30-35 euroya gidiyor

Her araba değer kaybeder hocam şu piyasa da alırken iyi hesap yapmak lazım

Sonuç olarak elinin altında ki araba, dolar ve euro gibi artıyor sürekli düşmüyor. Ancak bu bir kâr göstergesi değildir tabi ki.

Üstad bizi aldatan da aslında tam da bu durum fiyatının arttığını değer kazandığını zannediyoruz ama yenisini almaya kalktığımızda bakıyoruz ki paramız hava olmuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.