Şimdi Ara

Uzun vade için öneriler mayıs 2024 gümüş/borsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar üniversite öğrencisiyim. 2022 ekim ayından beri düzenli olarak gümüş alıyorum ve yaklaşık 2.5 kilo civarı bir birikimim var fakat mantıklı bir yatırım aracı olmadığını düşünmeye başladım. Gümüş bozup aynı şekilde her ay düzenli olarak 3-4 bin tl civarı belirli hisselere yatırım yaparak uzun vadeli (5-7 yıl) bırakmak istiyorum. Önerilere açığım.

• Teb altın fonu, sas fonu en az 1 yıl dokunma yada istersen gel bes yapalım.(gelmene gerek yok uzaktan yapılıyor) 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim   . Açıkçası fonlarla alakalı çok bir bilgim yok. SAS dikkatimi çekti. 4e bölmeyi planlıyordum aylık olarak belki %30unu sasta biriktirebilirim. x hissesi olsun elimizde genelde şöyle bir söylenti dolaşıyor işte 5 sene önce alsaydım şuan x30 yapmıştı vs. Fonlarda böyle bir şey mümkün mü?

• Fonların içinde faiz vs gibi dağılımlar oluyor oyüzden hisselerden daha güvenli bu dönemde. tl enstrümanlara yönelmeye bak. Temmuz ağustos gibi rengini daha iyi belli edecek.

• Halka arzları takip edebilirsen 10 gün-1ay içinde ufakta olsa getiri oluyor sonra satabilirsin. Ufak ufak parana eklersin

• Fintables için ortak arıyorum arkadaşlar.

Sadece gece kullanacağım, gündüzcü arkadaş varsa yarı yarıya bölüşürüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.