Şimdi Ara

Uzun vadeli birikim tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki aydan itibaren aylık 4-5 bin TL düzenli olarak para biriktirmeye başlayacağım. Size sormak istediğim: bu birikimin daha kârlı olması için her ay altın/gümüş alarak mı yoksa bankada vadeli birikim hesabı açarak mı değerlendirmeliyim? Sizin fikirlerinizi ve orta ve uzun vadede öngörülerinizi merak ediyorum. Tecrübeleriniz ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yatırım fonlar+ temettü veren hisseler + altin şeklinde çeşitlendirmek daha doğru olur

• Altın, dolar, faiz vs. yatırım veya kardan çok paranızın değer kaybetmemesi/ az değer kaybetmesi için iyi, ayrıca zor durumda kaldığınızda vs sıkıntı olmadan hızlıca nakite çevirebilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çeşitlendirmeniz en güzeli olur.
  • dolarla altın alıp satabileceğim platform nedir acaba tabi şu vergi rezaletini yaşamadan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı türdeki yatırım fonlarından bir sepet yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollyland62 H kullanıcısına yanıt
    Çoğu yere yazmışsınız sanırım, kimse de cevap vermemiş, cevap alır ya da araştırma sonucu bulursanız bununla ilgili başlık açar mısınız ben de merak ettim, ancak şu an fon/hisse senetleri ile ilgili eğitimsel şeylere odaklıyım, hiç bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Vadeli Al Sat Günlüğüm
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.