< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1175. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bugünkü alıcılar ve satıcılar tablosunu paylaşacak biri var mı?
bugün hisse alımı yapan kurumlar kimlerdi merak ettim
-
Bofa global alıcı
Yapı kredi yfas satıcı.
Bofa 16:00 ya kadar 2.500.000.000 satışdaydı.
18:10 da 560.000.000 alışla kapattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 20 Ocak 2025; 19:51:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
🔴#SONDAKİKA | ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI.
kusura bakmayın biz trump reis ile %100 kriptodan devam bir süre daha.
bu ülkeden de borsasından da bunlar gitmeden bir şey olmaz
-
çok pahalı arz ediyorlar mopaşa sektörün 3-4 katı diyorlar
-
halk gyo defter değeri 8,35 diyolar bu ne demek oluyor bu doğru mu hisse 2,62 şuan
-
PD/DD 0,32 yani ucuz ama halk gyo nun kronikleşmiş durumu bu. yani halka arz olduğu günden beri 1 in altında
-
teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faiz yüksek bruh. yüksek olmasa bunlar bisti şahlandırırdı
-
-
zafer partisinin oyları da tavan oldu. baba muhalefet harbiden geliyor
-
Konuya yazan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AKFİS halka ırzına giren varmı
-
akfen gyo dan yıllardır bir fayda gören olmamış ki inşaat şirketinden görek. bu yüzden ben akfen gyo ya bakıp girmedim.
-
ben son 3 arza bile girmiyorum ki fiyat istikrarı bile yoktu buraya yazmıştım direk taban açmış katılanlara yazık oldu
-
bu egegy hissesinde neler dönüyor anlamadım her gün mü satış yapıyorlar hisse 15i geçmiyor
-
Abd hisselerinde al sat yapmak için midas mantıklı mı? Forexte 150 dolar komisyon veriyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NEY 150 DOLAR KOMİSYON MU?
hacı biz midasta 1,5usd komisyon ödüyoruz onu bile çok görüyoruz be. resmen kazıklanıyorsun.
midasta 1 milyon dolarlık etf de alsan 1,5usd komisyon veriyorsun, 1 dolarlık hisse alsan yine 1,5usd komisyon ödüyorsun. yani midas yüklü alımlarda çok avantajlı
-
Dinamik yatırım slayz isimli bir platform oluşturdu 1 dolar sabit komisyon diyor tecrübe etmedim ama Midas'ın sayesinde bu düşük oranlar yoksa bankalar 25 dolardan başlıyordu.
-
vizyonsuz bir aracı kurum ile işimiz olmaz.
neden vizyonsuz? isimden kaybediyor ilk başta zaten doğru düzgün isim mi bulamamışlar slayz.app ne yahu. resmen ilk bakışta adam isimden şüphelenip dolandırıcı fake site zanneder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X