Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.673
Cevap
613
Favori
1.128.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arondir

Ziraat her halka arz için bir mesaj atardı. Balsu için 3 mesaj atmış :)
    Umarım yeterli katılım olmaz da iptal olur. Sermaye artırımından çok patron satışı var.

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu amerikan borsasında bilgili olanlar. Satıştan sonra kar ettiğimizde vergi verirken kdv vs düşebiliyormuyuz vergi ödeme anında ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt

iktidar 1 günü boş geçmiyor.

yahu bu ülkede 25 milyon erdoğanist varsa 35 milyon tanede antierdoğanist var. ne yani 35 milyonu komple mi tutuklatacak?

sonra diyoruz borsa niye yükselmiyor

• Arondir kullanıcısına yanıt

hayır,sadece alım satım masraflarını düşebiliyorsun.

bir de üfe ye endekslemesi yapabiliyorsun.

• 35m2 bitişik bahçesiz harabe köy evini 100 bine alıp+50bin tadilatla oturmak mantıklı mı?

artık %25 saçmalığını dayatamaz diye tahmin ederek. mevcuttaki evimi kiraya verme düşüncesi geçiyor aklımdan da. Yine de belli olmaz bu çöl bedevilerinin ne yapacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 14 Şubat 2025; 18:8:7 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Yabancıda stopaj 15 oldu hisselerde de karın %15 i mi gidicek özbey hocam ?

• mevcut halka arzlardan battığımız için diğerlerine katılım olacağını sanmıyorum halka ırza son Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• BayKukla kullanıcısına yanıt

Evi kiracıya hibe etmek istiyorsanız verin diğer türlü çekilecek çile değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gelir vergisi dilimlerine göre vergilendirme oluyor.

2025 yılı için oranlar bunlar.

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt

Hayda bu neymiş kar satışı yapsak sevinemeyeceğiz. Peki hocam 2 hisse var desek biri kar biri zarar beyanda bu zararı belirtiyor mu yoksa her hisse ayrı mıdır?

Edit chat gbp sordum aynen senin dediğin gibi gelir vergisine tabi dedi. Ayrıca aynı yıl içerisindeki zarar eden ile kar eden mahsup edilebilir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 14 Şubat 2025; 21:32:36 >

Hepsi bir çuvalın içinde vergi dönemi sonunda toplama çıkartma çarpma bölme sonucu kar varsa beyan var vergisi var.

• espial kullanıcısına yanıt

Eyvalah hocam uzun vade satmam zatend e kısa sürede baya getirisi olunca bir sorgulayayım dedim.

• 
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.