Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1184. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bu amerikan borsasında bilgili olanlar. Satıştan sonra kar ettiğimizde vergi verirken kdv vs düşebiliyormuyuz vergi ödeme anında ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iktidar 1 günü boş geçmiyor.
yahu bu ülkede 25 milyon erdoğanist varsa 35 milyon tanede antierdoğanist var. ne yani 35 milyonu komple mi tutuklatacak?
sonra diyoruz borsa niye yükselmiyor
-
hayır,sadece alım satım masraflarını düşebiliyorsun.
bir de üfe ye endekslemesi yapabiliyorsun.
-
35m2 bitişik bahçesiz harabe köy evini 100 bine alıp+50bin tadilatla oturmak mantıklı mı?
artık %25 saçmalığını dayatamaz diye tahmin ederek. mevcuttaki evimi kiraya verme düşüncesi geçiyor aklımdan da. Yine de belli olmaz bu çöl bedevilerinin ne yapacağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 14 Şubat 2025; 18:8:7 > -
Yabancıda stopaj 15 oldu hisselerde de karın %15 i mi gidicek özbey hocam ?
-
mevcut halka arzlardan battığımız için diğerlerine katılım olacağını sanmıyorum halka ırza son
-
Evi kiracıya hibe etmek istiyorsanız verin diğer türlü çekilecek çile değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir vergisi dilimlerine göre vergilendirme oluyor.
2025 yılı için oranlar bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayda bu neymiş kar satışı yapsak sevinemeyeceğiz. Peki hocam 2 hisse var desek biri kar biri zarar beyanda bu zararı belirtiyor mu yoksa her hisse ayrı mıdır?
Edit chat gbp sordum aynen senin dediğin gibi gelir vergisine tabi dedi. Ayrıca aynı yıl içerisindeki zarar eden ile kar eden mahsup edilebilir dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 14 Şubat 2025; 21:32:36 > -
Hepsi bir çuvalın içinde vergi dönemi sonunda toplama çıkartma çarpma bölme sonucu kar varsa beyan var vergisi var.
-
Eyvalah hocam uzun vade satmam zatend e kısa sürede baya getirisi olunca bir sorgulayayım dedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X