Şimdi Ara

UZUN VE TARTIŞILACAK BİR KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR
    ÖNCELİKLE TDU2 VAR BE PCM KASIYOR PC LATTOP FAKAR COMBAT WOLFT TEAM GİBİ OYUNLARI KALDIRDI BU OYUNU TEK KASIYOR
    PCYİ AÇARKEN BATERY ALERT DİYOR ACABA ONDANMI VE BU ARADA SİSTEMİM

İşletim sistemi:Windosw 7 Home Basic 64 bit (6,1 Yapı 7601)
    Sistem modeli:HP G62 Notebook PC
    İşlemci:İntel(R) Core(TM) i3 CPU Ö350 @2.27ghZ (4CPUs)
    Bellek:3072MB RAM
    Disk bellegi dosyası:1980 MB kullanıldı, 3885MB kullanılabilir
    Directx Sürümü:DirectX 11

BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ TEŞEKKÜR EDERİM

2. KONU SAİTEK pw21 DİREKSİYONUM VAR GOLD'DAN 170 TL YE ALDIM İNTERNETTEN DE BAKABİLİRSİNİZ
    GERÇİ HERKEZ KENDİ PARASINA GÖRE ALABİLİYOR ve BEN BU DİREKSİYON İŞİNİ TDU2 DE TAM YAPIP KULLANAMIYORUM
    ZATEN KASIYOR ACABA NE ALSAM PC KASMAS ESKİDEN KASMIYORDU COMBAT ARMS EU WOLF TEAM VE Bİ KAÇ OYUN OLURDU
    PCMDE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

YİNEDE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• WOLFT TEAM 'i kaldırıyor ise bilgisayar bütün oyunları maximum grafikte oynatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 26 Temmuz 2012; 13:26:42 >
  • Wolfteam ile TDU 2 aynı mı ya ? Hala oynayan varmış demek ki Wolfteam'ı
  • Konuda tartışılacak ne var ben onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSpacee

Wolfteam ile TDU 2 aynı mı ya ? Hala oynayan varmış demek ki Wolfteam'ı

OYNAMIYORUM KARDEŞİMMMM ESKİDEN KALDIRIYORDUUUU AYNII BİLGİSAYAR COMBAT FELAN ESKİDENNNN VARDIII DİYORUMMM SUAANN YOOOOK

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmailem

quote:

OYNAMIYORUM KARDEŞİMMMM ESKİDEN KALDIRIYORDUUUU AYNII BİLGİSAYAR COMBAT FELAN ESKİDENNNN VARDIII DİYORUMMM SUAANN YOOOOK

Yazıları küçük yazarsan iyi olur. Göze hoş gelmiyor böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartını söyler misin ? İşlemcine bakılırsa büyük ihtimalle iyi bir kart olduğunu sanmıyorum ama belki Optimus teknolojisi falandır.

Bu arada o çalıştırıyordu dediğin oyunların hiçbiri yüksek sistem isteyen oyun değil. 7 yıl öncesinin sistemleriyle, hatta Fx5200 le bile çalışır onlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Öncelikle sakin ol.Wolfteam ile TDU 2 aynı oyun mu sistem gereksinimlerine baksaydın bir TDU2'nin.

• HERKEZE ÇOK SAOLL KASMA SORUNUNU YAPTIM İLK AÇTIGIMDA ÇOK DONUYODU ÇÜNKÜ LATTOPU BEN ŞARJDA OYNUYROUM TAKMAMISIM SADECE
    DİREKSİYONU YAPMA SORUNUU KALDII :D
  • quote:

HERKEZE ÇOK SAOLL KASMA SORUNUNU YAPTIM İLK AÇTIGIMDA ÇOK DONUYODU ÇÜNKÜ LATTOPU BEN ŞARJDA OYNUYROUM TAKMAMISIM SADECE

İyi bir daha uzun tartışılacak konu açma
  • direksiyon tdu2 ye olmuyoo yaa neden oluyo ama kendi kendine 30 la felan gidiyo basmadan
  • quote:

direksiyon tdu2 ye olmuyoo yaa neden oluyo ama kendi kendine 30 la felan gidiyo basmadan

direksiyona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. Düzelir o zaman.
  • quote:

direksiyon tdu2 ye olmuyoo yaa neden oluyo ama kendi kendine 30 la felan gidiyo basmadan

yaşın kaç senin ya ? derdini biraz daha güzel anlatmaya çalışsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 27 Temmuz 2012; 17:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

yaşın kaç senin ya ? derdini biraz daha güzel anlatmaya çalışsan.

UZUN YAZINCA KIMSE OKUMUYO YAZIYIM İSTERSEN
  • DİREKSİYONUU TAKIYORUM OYUNUN CONTROLS GİRİYORUM ÖNCE BRAKE: FREN OLDUGU İÇİN TIKLIYOM BRAKEYE FREN PEDALINA FELAN BASIYOM HEPSİNİ YAPIYOM
    SONRA GİTMEYE BAŞLIYORUM PEDALA BASMADAN ARABA 30 40 KM HIZLI GİDİYOR BİŞEYE BASMADAN PEDALA BASIYOM ÇIKIYO 100 LERE FELAN FRENE BASIYORUM 1KM 2KM HIZI DÜŞÜYO ÇOK DÜŞMÜYO ZOR YAVASLIYOR
  • DİREKSİYONUU TAKIYORUM OYUNUN CONTROLS GİRİYORUM ÖNCE BRAKE: FREN OLDUGU İÇİN TIKLIYOM BRAKEYE FREN PEDALINA FELAN BASIYOM HEPSİNİ YAPIYOM
    SONRA GİTMEYE BAŞLIYORUM PEDALA BASMADAN ARABA 30 40 KM HIZLI GİDİYOR BİŞEYE BASMADAN PEDALA BASIYOM ÇIKIYO 100 LERE FELAN FRENE BASIYORUM 1KM 2KM HIZI DÜŞÜYO ÇOK DÜŞMÜYO ZOR YAVASLIYOR
  • quote:

DİREKSİYONUU TAKIYORUM OYUNUN CONTROLS GİRİYORUM ÖNCE BRAKE: FREN OLDUGU İÇİN TIKLIYOM BRAKEYE FREN PEDALINA FELAN BASIYOM HEPSİNİ YAPIYOM

TDU2 Logitech Momo ile sorunsuz çalışıyordu, direksiyon setini başka bir oyunda denedin mi ?
  • Direksiyonu yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

quote:

DİREKSİYONUU TAKIYORUM OYUNUN CONTROLS GİRİYORUM ÖNCE BRAKE: FREN OLDUGU İÇİN TIKLIYOM BRAKEYE FREN PEDALINA FELAN BASIYOM HEPSİNİ YAPIYOM

TDU2 Logitech Momo ile sorunsuz çalışıyordu, direksiyon setini başka bir oyunda denedin mi ?

evet lfs de çalışıyor bunda yapıyom herşeyi ama böle gaz pedalına basmıyom kendi gidiyo 30 la felan frene basıyom 1-1 2-2 azalıyo hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliisot

Direksiyonu yan yatır

direksiyona formatta atması lazım tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.