sinefile sorduk bakalım |
Uzun Yıllardır Aradığım ve Bulamadığım Film (16 YILIN SONUNDA BULUNDU!!!!) (5. sayfa)
-
-
Aile filmi gibi mi yoksa korku mudur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aile filmiydi korku değildi
-
O cadilar supurgelerine binip ucup gittiler
Hadi gözün aydın :)
Çok önceleri de bakmış ama bulamamıştım. Şimdi ise sırf eski konu ve eski üye olduğu için bakıp cevap yazmaya karar verdim.
En häxa i familjen (2000)
-
Gözün aydın hocam filmin bulunmuş benim şaşırdığım nokta film 2000 yapımı konuyu 2006 da açmışsın yakın tarih sayılır ama bulan olmamış 2022 de olan adam bulmuş ilginç
Hocam elinize kolunuza sağlık nasıl buldunuz şaştım kaldım doğrusu, 16 yılın ardından benim için bir sır perdesi aralandı :)
Şimdi tek sıkıntım, en azından ingilizce versiyonunu bulup bu filmi izleyebilmek
-
Özellikle sormuştum aile filmi olup olmadığını. Çünkü gogıl dayı ne yazarsam yazayım hep korku gerilim tarzı filmler çıkarıyordu. Ben de pek kullanmadığım imdb search kullanmaya karar verdim. 1980-2006 arası içerisinde witch geçen aile filmlerini arattım 96 tane çıktı. Olabilecek 5-6 tanesine baktıktan sonra 55. sırada çıktı senin kaçak :) . Hadi geçmiş olsun ... iyi seyirler (tabi bulabilirsen ) .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X