Bildirim
Uzun zaman sonra tekrar başladım ama bir sorum var?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
custom game kurarsan exp gelmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: flyfreze
custom game kurarsan exp gelmez.
Yok hocam arkadaşı davet adip sağ alttan normal maç ve tümü rastgele arıyorum işte -
Bug'a girme olasılığı var mı? chat için en az 5 seviye gerekiyormuş 8 level olmama rağmen yazamıyorum :) -
Steam level inizin 5 olması gerekiyordur belki. -
Takip. Bende de kp geliyor diye gösteriyor fakat işlenmiyor. Takılı kaldım kendi seviyemde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 oyunda bir 10 kp geliyor herhalde öyle bir şey oluyor bana hala tam çözemedim olayı. 3 levelken 8 e atladım aniden ondan sonra tık yok. Seviye sistemine baktım ama çözemedim nasıl kasıldığını -
Hocam oyun özetiniz 10 oyunda bir yenilenir. Kp olayıda ona benziyor siz gelmiyor gibi görüyorsunuz fakat oyun oynadıkça fark edeceksiniz. Ben daha önce 5 level birden almıştım bi anda. Yani kp geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNuAzKaEn -- 18 Ocak 2017; 12:11:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn
Hocam oyun özetiniz 10 oyunda bir yenilenir. Kp olayıda ona benziyor siz gelmiyor gibi görüyorsunuz fakat oyun oynadıkça fark edeceksiniz. Ben daha önce 5 level birden almıştım bi anda. Yani kp geliyor
10 oyunda bir gelme olayı kesin değilmi hocam çünkü 2 oyunda bir 10 kp falan geliyor
Dediğim gibi oyun özetiniz 10 oyunda bir güncelleniyor ve kp her zaman geliyor ama eklenmesi ne zaman nasıl olur onu bilmiyorum ama kesinlikle ekleniyor ondan eminim
Peki bu herkese açık sohbet kanallarına katılmak için istenen 5. seviye ve üstü olayı ne? DotA 2 seviyesi ile mi alakalı yoksa steam seviyesi mi? Seviye 5'i geçmiş olduğum halde yazamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O konuda bi bilgim yok ama öğrenebilirsem yazarım buraya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X