Şimdi Ara

uzun zamandır iyi bir jungler veya supp görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler ranked-normal farketmez bir takım kaybederse hep jungler ve supptan dolayı. geçen haftaya kadar supp seçilmeyen normal game maçlarında leave atardım queue sırasında artık supp seçmeyin diyorum gerçekten iyi bir supp veya jungler görmedim uzun zamandır yani botta adamın yanına giden farm bırakıyor elbet yardımcı oluyor ama solotop veya mid heroları ile gidibce kazanıyorum hep ranked-normal farketmez support oynayanlar ward al heal at sanıyor jungler oynayanlar blue mide ver red al gank at sanıyor

• Ben iyi bir supportum.
  • Trde olsaydin oynardik nickim KinqLiseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eqle qnq niqim MeTiN2Ci
  • w/l den dolayıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

w/l den dolayıdır

+147 west
    edit: millet supp ve jungler zorunluluk olarak görüyor yok supp alayım taşıyayım düşüncesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesimhane -- 7 Ekim 2012; 18:20:02 >
  • Support'ta jungle'da takımı kadar iyi olabilir ancak. Ben jungler oynuyorum genelde çok harika oynasam bile eğer lane'dekiler kötüyse kazanmak çok zor oluyor. Birde lane'nini kaybeden her velet jungle'a laf çaktığı için çoğu kişi oynamak istemiyor.
  • her lane ve oyun kaybını suporta yükleyin zaten biz olmasak size kim farmı bırakacak kim wardlıcak
  • önemli olan lanedeki kişinin oyunculuğu. geçen top yorick out farm kaldı (gang yemeden karşı taraf kill almadan) gidip 2 kill verdim resmen adama lanei hediye ettim gene feedledi. adam yorick ile bu şartlarda lane kaybediyorsa jungle ağzıyla kuşta tutsa yapcak bişey yok.
  • hep zaten jungler suçlu olur zaten. ama cidden hayatında hiç support, jungle oynamamış adam geldiyse oyununa ona bi şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 7 Ekim 2012; 19:01:27 >
  • Sadece ward işini gidip supporta bırakırsanız elbette öyle olur adam 2 vuruşlik canıyla yanında seni korumaya çalışıyor ne damagesi var ne dayanıklılığı ilk 15. dakika sonra useless kalıyor adamda sıkılıyor.

jungle ise tam karışık ninja gank haricinde becerebilen görmedim. tower dive gank sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 7 Ekim 2012; 19:11:25 >
  • tr en iyi server.Oraya beklerim seni her oyunumuz da jung ve sup bulunmakta.Hatta ad carry miz bile var.
  • Trye Beklerim Her el 5 ad carryyiz falan uzaktan uzaktan kesiyoruz kanka. Adam Öldürüncede Anladınmı Kanka ? Diyoruz
  • ''millet supp ve jungler zorunluluk olarak görüyor yok supp alayım taşıyayım düşüncesi yok'' madem millet yapamıyo sen al kardeş neden milletten bekliyosun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.