Şimdi Ara

V.1.52 to v.2.0 a yükseltme En son çare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili PSP dostları ...1.52 versiyonunda kalmış bir PSP im var. 1 senedir ellemiyorum gelişmeleri bekliyordum..ama biraz geç kalmışım sanırım..MPH downgrader kullanmam için..önce versiyonu 2.0 a yükseltmem gerekiyor ancak hiç bir yerde V.2.0 firmware i bulamıyorum..Yardım ederseniz çok sevinirim....

V.1.52 to v.2.0 a yükseltme En son çare

• evet arkadaşlar cevabınızı bekliyorum..bilgi verebilirseniz çok memnun olacağım..
  • www.yourpsp.com da bulabilirsin.
  • ya hocam gerçekten o sitede de aradım bulamıyorum ya sadece yorumlar var 2.0 ile ilgili ama 2.0 update i bulamıyorum... o kadar çok yere baktım ki...sadece 2.71 update i bulabiliyorum..mümkünse bana linki gönderebilirmisiniz..teşekkürler...
  • evet arkadaşlar sabır ve sukunetle sizlerden gelecek cevapları bekliyorum...her 10 dakikada bir bakıyorum cevap varmı diye...2.0 sürümünü nereden bulabilirim(LİNK İSTİYORUM)...yoksa 1.52 den 1.50 ye MPH downgrader mümkünmü...şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  • ya benim arkadaşta 2.5 upgrader var oradan upgrade edebilirsin belki ben bi soriim ona şu an tatildeyim
  • sora oradan da 1.5 e downgrade edebiliyomuşşun ama o konuda pek bi bilgim yok diğer forumlara da bakarsan aradığını bukabilirsin
  • www.pspturkey.net burdan bulabilirisin
  • yardım eden arkadaşlara teşekkürler ..ancak ne yourpsp nede pspturkey de firmware 2.0 yok ama bende var artık...kendime çok teşekkür ediyorum..
  • arkadaşlar benim psp 2.6 onu direk 2.8 yapsam 2.71 in ozellikleri gelir mi weya oyle olur mu ??
  • yok mu cewap werecek bi baba yiğit !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbo111 -- 29 Temmuz 2006; 15:31:33 >
  • gelir gelirde tavsiye etmem 1.5 e düşürebilirsin tabi umdnin orda kod yazmıyosa
  • hxxp://www.pspmod.com/forums/showthread.php?t=4971

burada bulabilirsin
  • ben gta umd den yükseltmiştim 2.0 a
  • www.nextgamer.com a gir ordan bulabilirsin ok hatta ordaki foruma uye olup butun gelısmelerıde takıp edebılırsın :)
  • firmware 2.0 bana da gönderebilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.