Şimdi Ara

V-Moda Vibe II'yi nasıl bilirsiniz ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem de GG'den almıştı. (O zaman sahtesi yoktu, işin aslı ben GGde de satıldığını görmemiştim) ve geri iade ettiğini söylüyordu.

Gibi gibi.

Ama insanların zevklerini anlayamazsın

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Yok artık Lebron James...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 13 Nisan 2011; 15:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Hem de GG'den almıştı. (O zaman sahtesi yoktu, işin aslı ben GGde de satıldığını görmemiştim) ve geri iade ettiğini söylüyordu.

Gibi gibi.

Ama insanların zevklerini anlayamazsın

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Yok artık Lebron James...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 13 Nisan 2011; 17:16:06 >

• Hala soran var mı bilmiyorum am bence de vibe 2 oldukça kullanışsınız bir kulaklık. Sesi iyidir ancak kulakta durmuyor. Metal olması başta hoşuma gitmişti ancak bu ne ağırlık arkadaş! Bir de mikrofonu taşıyan parça ve üzerinde tek düğme bulunan parçanın da ağırlığı eklenince nerdeyse imkansız kulağınızda durması. Ear hook ları da sevmiyorum.

Çekmeceye kaldırdım. Sağ tarafından az ses gelen ie4 ümle daha mutluyum. En azından kulakta duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmadran
    Hala soran var mı bilmiyorum am bence de vibe 2 oldukça kullanışsınız bir kulaklık. Sesi iyidir ancak kulakta durmuyor. Metal olması başta hoşuma gitmişti ancak bu ne ağırlık arkadaş! Bir de mikrofonu taşıyan parça ve üzerinde tek düğme bulunan parçanın da ağırlığı eklenince nerdeyse imkansız kulağınızda durması. Ear hook ları da sevmiyorum.

Çekmeceye kaldırdım. Sağ tarafından az ses gelen ie4 ümle daha mutluyum. En azından kulakta duruyorlar.

Hocam hakli oldugun noktalar var lakin dogru ucla kulaklik kulagin icinde kayboluyor ve simdi kullanmasamda bu kulakligi oncesinde uzun kosularimda bu kulakligi sorunsuz kullandim lakin cx serisinin ozellikle hafifligi bunlarda yok ama daha saglamlar .
  • quote:

Sen zamanında W3 alıp beğenmeyen, PX100e dönüp mesut olan arkadaşsın değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Bu kulaklığı kimseye tavsiye etmiyorum.

cx300 e göre ses kalitesi olarak önde duruyor. Ama herşeyi ses olarak görmeyin. Zatende cx500 ie7 ie8 fln bu kulaklıktan baya üstündür ses kalitesi olarak. Ben sennheiser varken 3-4 ayda bozulması muhtemel ve rahat olmayan bir kulaklığa para verilmesine karşıyım

jack kalitesi berbat. Ek olarak kulaklıklar çok ağır rahatsız ediyor. Kulağa oturması çok problemli. Yalıtım cx300 den daha kötü vw kesinlikle cx300 çok daha rahat. Vede alalı daha 3-4 ay olmasına rağmen sağ kulaklık durduk yere bozuldu. O kadarda özenle kullanıyordum ama gitti. Cx300 ise tam 4-5 senedir kullanıyorum ve o kadar kötü şartlarda cebimde taşıdımki resmen bozulsın diye uğraştım içini açtım söktüm temizledim büssürü şey geçti başından ve hala sapasağlam. Vibe filan malzeme kalitesi berbat boş bi kulaklık boş yere para verilmesine karşıyım. Durduk yere sağ kulaklığı gitti ses gelmiyor. Şarkı dinlerken bir anda gitti.

cx300 e geri döndüm. Bozulcağını sanmıyorum ama bozulana kadar bunla idare edicem. Bir daha kulaklık alırsamda sennheiser dan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

px100 w3 ten kat kat iyi bir kulaklık. Kafa üstüyle iem kulaklığı kıyaslama!

w3 te aha şu vibe kadar bile bass yoktu. Kulaklık en az vibe kadar rahatsızdı. bana dediler sennheiser ie8 al. Daha eğlenceli bir kulaklık diye. Tasarımı hoşuma gitti ve w3 aldım. Kulaklıkta sahne derinliği 0 bütün sesler aynı yerden geliyor. Vibe kadar bile sahne derinliği yok. Zamanında um2 de kullandım. Um2 bile w3 ten daha dinlenebilir boyutta. Ve px100 ile aynı anda kıyaslamasını yaptım. px100 deki sahne derinliği basslar, tizler w3 te yok. W3 ün iki artısı vokal sesi çok iyi ve izolasyonu iyi. Evet gittigidiyordan aldım 450 tl ye. Ama inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu ve aldığım ürün zaten 2. eldi. O yüzden satıcı ürünü geri kabul etti.

• Şu söz resmen idam sebebi

quote:

px100 w3 ten kat kat iyi bir kulaklık.

• PX100 ve W3 kullanmamış olsam iyi tamam diyeceğim de; Bana halen yazdıklarınız fazlası ile hatalı geliyor. Bence uçlarla ilgili sıkıntılarınız olmuş, olan uçlar ve bunu kulaklığa mal ediyorsunuz net olarak.

Bence bu tip hatalı bir tecrübe ile yorum yapmayın zira benim ve birçok arkadaş için komediden ileriye gitmiyor.

Kafaüstü ile IEM kulaklığı neden kıyaslamıyoruz, o kısmı da anlamadım? PX100e kafaüstü bile demek bile abes aslında orası çok ayrı bir konu.

quote:

w3 te aha şu vibe kadar bile bass yoktu. Kulaklık en az vibe kadar rahatsızdı. bana dediler sennheiser ie8 al. Daha eğlenceli bir kulaklık diye. Tasarımı hoşuma gitti ve w3 aldım. Kulaklıkta sahne derinliği 0 bütün sesler aynı yerden geliyor. Vibe kadar bile sahne derinliği yok. Zamanında um2 de kullandım. Um2 bile w3 ten daha dinlenebilir boyutta. Ve px100 ile aynı anda kıyaslamasını yaptım. px100 deki sahne derinliği basslar, tizler w3 te yok. W3 ün iki artısı vokal sesi çok iyi ve izolasyonu iyi. Evet gittigidiyordan aldım 450 tl ye. Ama inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu ve aldığım ürün zaten 2. eldi. O yüzden satıcı ürünü geri kabul etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 3 Mayıs 2011; 15:48:33 >

• quote:

PX100 ve W3 kullanmamış olsam iyi tamam diyeceğim de; Bana halen yazdıklarınız fazlası ile hatalı geliyor. Bence uçlarla ilgili sıkıntılarınız olmuş, olan uçlar ve bunu kulaklığa mal ediyorsunuz net olarak.

Bence bu tip hatalı bir tecrübe ile yorum yapmayın zira benim ve birçok arkadaş için komediden ileriye gitmiyor.

Kafaüstü ile IEM kulaklığı neden kıyaslamıyoruz, o kısmı da anlamadım? PX100e kafaüstü bile demek bile abes aslında orası çok ayrı bir konu.

quote:

sendeki px100 çakmaymış heralde. px100 dışarı ses verip dışardan ses aldığı için tercih edilmiyor...

Ve herkesin ses zevki farklıdır.. Söylediğim şeyler doğru..

Kulaklık işine son verdiğim için kimseyle polemiğe girmeyeceğim. w3 hoşuma gitseydi geri vermezdim... ki um2 çok hoşuma gitmişti zamanında.. w3 bana göre bir kulaklık değil um2 ye göre farklı kulavarlarda. Ama um2 yide adaptörleriyle rahat edemediğimden satmıştım. forumda 2 arkadaşta bende aynı fikirdeydi. Sennheiser ve westone aynı kişilere hitap etmiyor.

süngerler çok rahatsız. Belki kulağıma uygun kişisel rahat adaptörleri olsaydı rahat ederdim. Fakat Bir daha kulaklık alırsam cx500 yada ie8 den başkasını almam. Adaptörlerinde kulaklarım rahat ediyor. Sennheiser bana hitap eden rahat ürünler yapıyor. Vibenin kulaklıkları çok ağırdı düşüyordu yada kulağımda çok ağırlık yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Mayıs 2011; 19:04:43 >

• Vibe II kulaklığım bozuldu sevindi42 ne yapabiliriz kardeş?

Jack kısmında temassızlık var bükünce ses geliyor ama bırakınca ses bozuk geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Vibe II kulaklığım bozuldu sevindi42 ne yapabiliriz kardeş?

Jack kısmında temassızlık var bükünce ses geliyor ama bırakınca ses bozuk geliyor..

Benimkide bozuldu. Bu kadar çürük kulaklık görülmemiştir. Hemde kulağımdayken durduk yere gitti. cx300 e 5 senedir yapmadığım eziyet kalmadı tıkır tıkır işliyor.
  • Arkadaş metan'da mı çalışıyosun anlamadık ki , yapmadığın reklam kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Arkadaş metan'da mı çalışıyosun anlamadık ki , yapmadığın reklam kalmadı

Adam gibi sağlam kulaklık üret. Seninde reklamını yapayım. 5 sene önce 65 liraya aldığım kulaklık bugün hala aynı fiyatlardaysa ve sapasağlam duruyorsa. Sabah akşam yaparım reklamını
  • @EmreFB1907

Saçma sapan yorumlarınla forumdaki insanları yanlış yönlendiriyorsun. Yapma!
  • Bence sizdeki Westone 3 çakmaymış

Ayrıca bir kulaklık size göre olmayabilir, bu kötü olduğu anlamına gelmez.

Keşke kulaklık işine son vermeseymişsiniz, güzelce eğlenirdik burda.

Neyse...

quote:

sendeki px100 çakmaymış heralde. px100 dışarı ses verip dışardan ses aldığı için tercih edilmiyor...

Kulaklık işine son verdiğim için kimseyle polemiğe girmeyeceğim. w3 hoşuma gitseydi geri vermezdim... ki um2 çok hoşuma gitmişti zamanında.. w3 bana göre bir kulaklık değil um2 ye göre farklı kulavarlarda. Ama um2 yide adaptörleriyle rahat edemediğimden satmıştım. forumda 2 arkadaşta bende aynı fikirdeydi. Sennheiser ve westone aynı kişilere hitap etmiyor.

süngerler çok rahatsız. Belki kulağıma uygun kişisel rahat adaptörleri olsaydı rahat ederdim. Fakat Bir daha kulaklık alırsam cx500 yada ie8 den başkasını almam. Adaptörlerinde kulaklarım rahat ediyor. Sennheiser bana hitap eden rahat ürünler yapıyor. Vibenin kulaklıkları çok ağırdı düşüyordu yada kulağımda çok ağırlık yapıyordu.

• quote:

Bence sizdeki Westone 3 çakmaymış

Ayrıca bir kulaklık size göre olmayabilir, bu kötü olduğu anlamına gelmez.

Keşke kulaklık işine son vermeseymişsiniz, güzelce eğlenirdik burda.

Neyse...

quote:

Ne yapsam gittigidiyordan bir cx200 alip kulaklik isine sonmu versem.
    Yokmu kimse cx200 ile w3 karsilastiracak?

• CX ezer

quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

• quote:

CX ezer

quote:

Hocam birde denox lar varmis bu px100 lerin baslari bu denoxlardada varmidir fiyatlari cok uygun geldi bana sıkıldım artık kulaklik islerinden son noktayi koymak istiyorum artik
  • quote:

quote:

CX ezer

quote:

Hocam birde denox lar varmis bu px100 lerin baslari bu denoxlardada varmidir fiyatlari cok uygun geldi bana sıkıldım artık kulaklik islerinden son noktayi koymak istiyorum artik

cx500 yada bütçene göre ie8 al boşver gerisini.

Kulaklıkların marka fanları dolu burda. herkes kullandığı kulaklığı yere göğe sığdıramıyoru. Kimsenin ne dediğine itibar etme.. kendilerini bişey sanıyo elemanlar

Ben marka fanı değilim. um2 w3 px100 cx300 ep630 philips sph2000 gibi kulaklıklar geçti elimden. Marka fanı olsam bir marka dışına çıkmazdım. Fakat sennheiserdaki huzuru vermiyor hiçbiri. bütçem olsa ie8 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 4 Mayıs 2011; 19:49:04 >

• PX100 ile kıyaslamanın anlamı yok. Sennheiser diyorsun, lütfen...

quote:

Mesela ben hangi markanın fan'ıyımdır? Veya ne kullanıyorumdur? Herhangi bir fikrin var mı?

quote:

Kulaklıkların marka fanları dolu burda. herkes kullandığı kulaklığı yere göğe sığdıramıyoru. Kimsenin ne dediğine itibar etme.. kendilerini bişey sanıyo elemanlar

Ben marka fanı değilim. um2 w3 px100 cx300 ep630 philips sph2000 gibi kulaklıklar geçti elimden. Marka fanı olsam bir marka dışına çıkmazdım. Fakat sennheiserdaki huzuru vermiyor hiçbiri. bütçem olsa ie8 alırdım.

• quote:

Mesela ben hangi markanın fan'ıyımdır? Veya ne kullanıyorumdur? Herhangi bir fikrin var mı?

Sm3 diyorsun kardeşim her başlıkta.Yok en iyi iem'miş filan.Milletin zevkine bütçesine bakmadan direkt sm3 reklamı yapıyosun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.