Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (1642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.119.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16401641164216431644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abayismail

Merhaba arkadaşlar,

Aracın 20.000 bakımı geldi ve garantisi bitiyor. Yag ve filtre için yetkili servise yüklü bir miktar ödemek istemiyorum

Sormak istediğim aslında filtre için. Hangi marka filtreler iyidir, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Filtreleri servisten alip kendim degiştiriyorum. Filtreler iyi mi kotu mu diye kafamda soru isareti kalmiyor. Bence sende oyle yap 1.6 tdi icin butun filtreler 254 tl tutmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.0 cc caddy 2017 model mtv ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: askala

Arkadaşlar 2.0 cc caddy 2017 model mtv ne kadar?

782.50 X 2 = 1565.00 TL
  • Bu araç kamyonet geçmiyor mu? Kamyonete göre yıllık 697 tl gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: askala

Bu araç kamyonet geçmiyor mu? Kamyonete göre yıllık 697 tl gözüküyor.

Evet cinsi kamyonet geçiyor, fakat bizim araçlarımız karayolları yönetmeliğine göre PANELVAN sınıfına giriyor ( N1 Sınıfı ), sorgulama yaparken PANELVAN sınıfını seçerek sorgulama yapmalısınız. Aynı şekilde Karayolları Hız Sınırları Yönetmeliğinde de N1 Panelvan sınıfını gözetmeniz gerekiyor.
  • Tatil amaciyla yaptigim uzun yol deneyimimi paylasmak istiyorum.57 litre mazot alarak depomu fulledim. pompa ilk attığında biraktirdim pompaciya. 100-110 km hiz araliginda klimam hep acik yarim depo mazot ile 615 km yol yaptim.ortalama tüketim de 5.6 yi gösteriyordu. Caddy 1.6 tdi gercekten az yakıyor cüssesine göre.

• RFTCKR22 R kullanıcısına yanıt
    1.6 mı 2.0 mı km kaç yakıt hangi istasyondan?

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

1.6 mı 2.0 mı km kaç yakıt hangi istasyondan?

1.6 tdi araç 40.000 km de yakıt BP'den alındı.
  • Bu arada diğer araçlarımda da denemişimdir BP'den mazot alınca sanki araç daha fazka km yapıyor. Bana mı böyle geliyor, aramızda buna dikkat eden oldu mu? genelde mazotu da po veya shellden alırımç
  • ilker abi port bagaj almayi düsünüyorum.senin gorusşlerin nedir? biraz nette arajtırdım ses ve aurodinamikligini bozabileceginden soz etmişler.fikrini almak isterim abi.@İlker Yıldız
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar

2007 model caddy aracım var. Aslında araç babamın ama tekrar ben kullanmaya başladım. Bir sorun var ve karşılasşan varsa yardım almak isterim. Araç 110 000 km de. Motor soğuk çalıştırınca 3-5 saniye kadar mavimsi bir duman atıyor. Yolda vs bu duman kesinlikle gelmiyor. Usta enjektörlerden birisi işiyor dedi. Ancak çalışmasında filan hiç gecikme yok aracın. Sorun nereden kaynaklanabilir?
  • Ben 2007 model olan eski aracıma yaptırmıştım, VOYAGER marka takmışlardı, koylucu.com adresinden gelmişti parçalar, yalnız tavsiye etmem, yüksek hızlarda falan rüzgar sesi yapıyor, hiç elletme bence.
  • RFTCKR22 R kullanıcısına yanıt
    2 gün önce memleketim Nevşehir'den Ankara'ya geldim, güzergahım Nevşehir - Aksaray - Şereflikoçhisar - Gölbaşı - Ankara idi, bu güzergahı bilen bilir düzlüktür, rampası yoktur, sıfır asfalttır, şu ana kadar caddy ile yaptığım en düşük yakıt tüketimini elde ettim, fotoğraf çekerekte size ispat edebilirim, 4.1 lt / 100 tüketimle kapattım kontağı. Cruise Control ile Sabit 100 km/h ve boş araçla elde ettiğim veri bu, aracım 2.0 TDI Sportline 6 ileri manuel 140 HP
  • Azıcık nostalji yapalım arkadaşlar :) araçları bi görelim hep beraber :)

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--
  • Evet değerli arkadaşlarım, bugün caddy'imle ilgilendim biraczık :) yıkadım temizledim, iç - dış komple bi elden geçirdik arabayı :) Küheylanımın fotoğraflarını sizlere paylaşmak istedim :) Sportline CAN'dır arkadaşlar, herkese kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 22 Ağustos 2017; 18:32:23 >

• Bende kismet olursa bayram tatilinde (küçük çocuğumdan dolayı biryere gidemeyeceğim) detaylı bir işlem yapmayı düşünüyorum.
    Aracıma yapacağım uygulamalar;
    1-Demir tozu temizliği yapilacak (Gtechnic w6 uygulanacak)
    2-Kill uygulanacak (Mequiars Klay Kit uygulanacak)
    3- Nano uygulanacak (Gtechnic C2V3 uygulanacak)
    4-Lastikler sokulecek Sonax jant temizliciyle temizlenecek,jantların iç kısmıda temizlenecek,tüm zift v.b. kirlerden temizlenip,jantlar C2V3 ile koruma altına alınacak.
    5-Lastiklerdeki renk atmasının önüne geçmek için Auto Glym lastik koruyucu uygulanacak.
    6-Davlumbazlar Gtechnic w6 ve Auto Finesse zift temizleyici uygulanacak Fairy ile temizlenip en son Chemical Bare bones ile korumaya alinacak.
    7-Araçtaki siyah plastik kısımlar Chemical Guys ultra look trim uygulanıp koruma yapılacak.
    8-Camlara Auto Glym cam cilası uygulanacak.
    9-Koltuklara Gtechnic I1 koltuk ve döşeme koruyucu uygulanacak.
    10-Aracın iç plastik kısımlar Auto Finesse Spritz ile uv ışınları ve dış etkenlere karşı koruma uygulanacak.
    11-3D orjinal araç kokusu sıkılacak.
    12-En son Cemical Guys maxi sud II ph nötr şampuan ile temizlenecek.
    Plan bu inşallah uyarım,kendimi hazırladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: manasköylü

Bende kismet olursa bayram tatilinde (küçük çocuğumdan dolayı biryere gidemeyeceğim) detaylı bir işlem yapmayı düşünüyorum.
    Aracıma yapacağım uygulamalar;
    1-Demir tozu temizliği yapilacak (Gtechnic w6 uygulanacak)
    2-Kill uygulanacak (Mequiars Klay Kit uygulanacak)
    3- Nano uygulanacak (Gtechnic C2V3 uygulanacak)
    4-Lastikler sokulecek Sonax jant temizliciyle temizlenecek,jantların iç kısmıda temizlenecek,tüm zift v.b. kirlerden temizlenip,jantlar C2V3 ile koruma altına alınacak.
    5-Lastiklerdeki renk atmasının önüne geçmek için Auto Glym lastik koruyucu uygulanacak.
    6-Davlumbazlar Gtechnic w6 ve Auto Finesse zift temizleyici uygulanacak Fairy ile temizlenip en son Chemical Bare bones ile korumaya alinacak.
    7-Araçtaki siyah plastik kısımlar Chemical Guys ultra look trim uygulanıp koruma yapılacak.
    8-Camlara Auto Glym cam cilası uygulanacak.
    9-Koltuklara Gtechnic I1 koltuk ve döşeme koruyucu uygulanacak.
    10-Aracın iç plastik kısımlar Auto Finesse Spritz ile uv ışınları ve dış etkenlere karşı koruma uygulanacak.
    11-3D orjinal araç kokusu sıkılacak.
    12-En son Cemical Guys maxi sud II ph nötr şampuan ile temizlenecek.
    Plan bu inşallah uyarım,kendimi hazırladım.

Sizinkisi epeyce bir detay olmuş hocam

Allah kolaylıklar versin

• 18" arceo evo

18" durban jant

18" snayzer jant

18" galaxy jant

Bu dört jant arasında kaldım siz caddy team üyeleri olarak hangisini takardınız? :)

• Arkadaşlar Merhaba. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var!!!

Aracım 2013 model 1.6 TDI DSG CADDY.

Aracıma Ecufast yazılım + Dpf iptal + Egr iptal yapıldı.

Sorum şu olacak , depo full mazot alıyorum ve aracın yaptığı km 550-570 km . Önceden daha fazla km yapıyordu. Ecufast sorun kullanıcı veya araçta dedi. Enjektör kontrolü vs vs yapıldı.

Bu km çok az değil mi? Bunun sebebi ne olabilir? Yardımınıza ihtiyacım var? Full depo km yapan arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bir eleştiri,
    Aracınıza yazılım v.b. şeyler yapmak yada yaptırmak bana çok garp geliyor.burdaki amaç nedir?hiç anlamış değilim.

Gelelim sorunuza,
    Bendede 2013 Model comfortline 25000km'de manuel caddy var,ıstanbuldayım çok rahat 1000km'yi görüyorum bir depoda.
    Aracınızın km kaç bilmem ama 80 binden sonra bazı parçalar ömrunu yitirebiliyor tabii bu tamamen kullanıcının aracını kullanma tarzıyla alakalı.
    Yaptığınız km önceki haline gore yarı yarıya düşmüş,tabiiki az,yazılımda ne kadar sonra bu durumlar ortaya çikti takip etmek gerek.
    Ancak bana sorarsanız ecufast kaynakli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16401641164216431644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.