Şimdi Ara

V3i Flashlama Telefon Açılmıyor..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben v3i upgrade etmeye karar verdim bu akşam..
    driverleri programları yükledim ve başladım flashlamaya
    program yamaladı telefona siyah ekran çıktı..
    ama sonra program Lütfen Manuel olarak açın telefonu dedi..
    bende açmayı denedim ama açılmıyor.. ne yapabilirim? acil yardım Lütfen...

• merhaba kardeş.aynı durum benim başıma da geldi.telefonun *# ve power tuşlarına birlikte bas sonra önüne yine siyah bi ekran çıkacak ama bunu yapmadan önce rsd prograın açık ve telefonun da usb ile pc ye bağlı olacak.bu dediğimi yaptıktan sonra rsd programı telefonunu tanıyacaktır ama v3 olarak tanımaz.sonra tekrar flaşla telefonunu.telefonun eski haline dönecektir.takıldığın bi yer olursa ben sana yardımcı olmaya çalışayım.kolay gelsin.
  • Cok teşekkür ederim hemen şimdi deniyorum..

* # ve power tuşuna bastım boot ekranı çıktı dediğin gibi RSD lite programı v3 olarak görmedi şuan flashlama yapıorum ilgin için çok saol..
    bi problem olursa tekrar burdan yazarım...

tekrar Teşekkürler..
  • Ne yazıkki 2 sene sonra aynı olay benimde başıma geliyor :D
    aynı hatayı bende aldım manuel olarak açmaya çalıştım (sadece power tuşuyla)açmadı o kadar denedim olmadı daha sonra usb'yi çıkarttım programı kapattım tekrar denedim (x# power tuşuna basarak) ancak olmuyor tanımıyor ama usb şarj ışığı yanıyor nasıl bir durum bu anlamadım.. acil yardım
  • @Wildboys,

Force boot prosedürünü dene. Sim kart, hafıza kartı ve bataryayı çıkar. Sonra batarya dışarıdayken, bootloader moda gireceğin tuşlara basılı tut ( * # açma tuşu ), aynı anda bataryayı telefona tak. Bu işlemi boot ekranı gelene kadar dene.

Umarım bootloader'e ulaşabilir ve RSD ile orjinal yazılımını ya da varsa yedeğini flashlarsın. Aksi takdirde Test Point işlemi gerekiyor. Ayrıntılı ve telefon'nun içini açmanı gerektiren bi durum.

Kolay gelsin.
  • Yardımın için teşekkür ederim heartless
    Dediklerini yaptım boot ekranı geldi.ancak şarj bitmiş başka birinden şarj alıp flashlama yapacağım en kısa sürede.
  • Tamamdır, bataryayı şarj ettir başka bi v3i'de, orjinal yazılımı flashla sorun kalmaz.
  • benim telefonumda v3i şarza taktığımda beyaz ışık yanıp sönüyo açma tuşuna bastığımda 4 saniye açılıyo sonra kapanıyo hiç bir yükleme falanda yapmadım acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67m67

benim telefonumda v3i şarza taktığımda beyaz ışık yanıp sönüyo açma tuşuna bastığımda 4 saniye açılıyo sonra kapanıyo hiç bir yükleme falanda yapmadım acil yardım lütfen

Sorunun çözümüwww.motomodtr.com

• hiç yardımı olmadı siz yardım ederseniz çok sevinirim lütfen 2 gündür telefonsuzum :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67m67 -- 28 Temmuz 2010; 18:20:25 >
  • cevap gelecektir. devam
  • sabırsızlıkla bekliyorum !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67m67 -- 30 Temmuz 2010; 6:59:41 >
  • ya lütfen bi yardim edin :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.