Şimdi Ara

V3i R479'Dan R47a'ya çevirmek varmıdır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar benim v3i r479 seri numaralı.bunu iTunesli R47a'ya çevirebilme şansım varmıdır ??
    ne kadar r47a yüklesem olmadı

telefonun yazılımı şu R479_B5_10R
    cappy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappy_55 -- 11 Nisan 2009; 13:52:30 >

• Modmymoto'da ilgili konuları araştırıyorum.
  • peki dostum gelişmeleri bekliyorum
  • Başkalarına sordum, cevap bekliyorum.
  • benim bildiğim kadarıyla öyle değiştirme olmaz mesela n72 den n73 gibi ama bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@L!

benim bildiğim kadarıyla öyle değiştirme olmaz mesela n72 den n73 gibi ama bilmiyorum

v3 ler bu konuda biraz farklıdır. Senin bahsettiğin olay s40 dan s60 a dönüştür. Onu yapma imkanın yok. Ama v3 lerde board versiyonları var. Bunlar arasında dönüşüm bir şekilde mümkün olabilir bir ihtimal.

Bu arada sordum olmuyor. Nokiada 6230 a 6230i flashını atamadığınız gibi bu cihazada o flashı atamıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 16 Nisan 2009; 19:44:40 >
  • heartless saol dostum, gelişmeleri bekliyorum oky.

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMİ ROM DOSYASI LAZIM BULAMIYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • First page of this thread, chapter 5: Chapter Five. From R4441D & Back to R47A

Why would you want that? You have EDGE & iTunes! Well. just in case.

Download R4441D to R479 to R47A Conversion Pack, containing the R4441D>R479, the Dmattsn-uptaded (R79 toR47A) & the iTunes seems.

First flash the R4441D > R479 firmware, then verify if your firmware is R479.

After that, flash the Dmattsn-uptaded (R79 toR47A)

Now upload the iTunes seems.

And you're back to iTunes with 100 song limit & plus, you have RSA removed.

You don't need R4441D to R479, just flash R479 to R47A Conversion Pack, then upload included Itunes seems.
    Can be usefull to know current firmware and bootloader version of phone becouse for sticky firmwares (R479... 86R) isn't possible with this method, also bootloader 0A.52 doesn't support RSA removed firmwares and you can brick phone.
  • dostum burada eng. yazıyor ben eng bilmiyorum pardon ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

First page of this thread, chapter 5: Chapter Five. From R4441D & Back to R47A
    Why would you want that? You have EDGE & iTunes! Well. just in case.

Download R4441D to R479 to R47A Conversion Pack, containing the R4441D>R479, the Dmattsn-uptaded (R79 toR47A) & the iTunes seems.

-First flash the R4441D > R479 firmware, then verify if your firmware is R479.
    -After that, flash the Dmattsn-uptaded (R79 toR47A)
    -Now upload the iTunes seems.
    - And you're back to iTunes with 100 song limit & plus, you have RSA removed.

You don't need R4441D to R479, just flash R479 to R47A Conversion Pack, then upload included Itunes seems.
    Can be usefull to know current firmware and bootloader version of phone becouse for sticky firmwares (R479... 86R) isn't possible with this method, also bootloader 0A.52 doesn't support RSA removed firmwares and you can brick phone.

Kardeşim çok riskli bir işlem bende v3i ile haşır neşir olmadığım için sana vereceğim yönergeleri denemediğimden, sen uygulayınca telefonun göçme ihtimali çok yüksek. Sorun değil dersen, tercümesini yapıp gerekli dosyaları ve prosedürü anlatacağım.

• riskli olduğu için malesef vazgeçiyorum dostum ben v3ime hastayım göçebilir durumu olduğunu görünce kötü olurum oyzden hiç çeviri yapma heartless kardeşim.peki iTunesi hiç böle board ı değiştirmeden direk içine gömemezmiyiz

cappy

YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEARTLESS
  • quote:

Orjinalden alıntı: cappy_55

merhabalar benim v3i r479 seri numaralı.bunu iTunesli R47a'ya çevirebilme şansım varmıdır ??
    ne kadar r47a yüklesem olmadı

telefonun yazılımı şu R479_B5_10R
    cappy

Eger konuyu dikkatli araştırırsan sorunun yanıtını forumda rahatlıkla bulabilecegini görürdün.....
  • aradım ancak bulamadım arkadaşım bulsaydım buraya boş yerine konu açmazdımm.zaten heartless dostum kardeşim bana yardım etti herkese teşekkürlerr

cappy
  • quote:

Orjinalden alıntı: cappy_55

aradım ancak bulamadım arkadaşım bulsaydım buraya boş yerine konu açmazdımm.zaten heartless dostum kardeşim bana yardım etti herkese teşekkürlerr

cappy

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.