Şimdi Ara

v40 crosscountry, c4 picasso, the beetle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • volvo v40 gerçekten 2012 cenevre otomobil fuarından beri uzun süredir araştırdığım hobi olarak takip ettiğim bir araç. Kesinlikle sizi çok memnun edeceğini düşünüyorum. CC de olsa normal ya da r design da olsa her türü gerçekten diğer marka modellere göre çok üstün. İkinci el piyasası tek dezavantajı. Çoğu volvo müşterisi gibi alacağınız aracı yıllar boyu kullanacaksanız en mantıklı seçim derim. Bütçeniz gayet iyi ancak ikinci ellere bir göz atın derim. Sıfır alırken premium donanım seviyesi alabiliniyorsa bazen çok kelepir advance donanım hatta ek pakete (comfort pack, driver support pack, BLIS, geri görüş kamerası vs.) sahip araçlar aynı fiyata bulunabiliyor. Gün içerisinde 3-4 tane v40 düşebiliyor takip etmenizi öneririm. Bahsettiğiniz diğer markalar ve modeller daha tek tip ve premium sınıftan uzak. O nedenle Volvo pişman etmeyecek bir marka. Tüm seçimleriniz hayırlı olsun.

• Nerde bi V40 cross görsem ki trafikte sayilari artiyo gözümu alamiyorum çok dikkat çekici kasli bi duruşu var güvenlik saglamlik motor vs konularda başi çeken bir marka araci gözü kapali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo çok güzel evet.. ancak aile iseniz hele çocuk falanda varsa benim gibi picasso çok güzel araç.. eskisini kullanıyorum 2. ele düşmesini bekliyorum malum sıfıra güç yetiremiyoruz...
  • Volvo s60 veya v40. Ben bu butce varken ve yillarca kullanacagim icin bi ust segment olan s60 secerdim. Ayni motor ayni sanziman sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.