Şimdi Ara

V60 alacağım. Bu kadar kararsız kalmamıştım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 sene Vw Scirocco kullandım. 4 aydır da Nissan Qashqai kullanıyorum. Ama memnun değilim. Volvo V60 T4 almaya karar verdim. Yılda max. 8.000 - 10.000 km. yol yapıyorum. Onun için T4 motor alacağım. Ancak ben daha önce Volvo kullanmadım. Markayı tanımıyorum açıkçası.

Forumda bazı arkadaşlar Volvo bayilerinde ciddi indirimlerin yapıldığını yazmış. Şahit olduğunuz rakamlar yaklaşık %3-%4 seviyesinde mi yoksa daha yüksek indirim alanlar var mı? Bunu bilmem, pazarlık gücüm için çok önemli. Alacağım araç Premium + Advance paket olacak.

V60 çok satılmadığı için ekstra bir pazarlık konusu olabilir mi sizce? Kota doldurmak vs.

Çocuk, bebek arabası vs. kullandığım için nispeten büyük bir HB model aradım ama bulamadım. Onun için V60'ta karar kıldım. Açıkçası V40, Mercedes A serisi gibi araçları bekleyemeyeceğim. Hem beklesem de boyutları ufak gelebilir.

V60 ile ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ork46 -- 11 Nisan 2012; 0:11:04 >

• V60 tasarimi mukemmel bir arac.Advance paket su gunlerde 95 bin TL ye alinabiyor.S60 ile ayni arac oldugu icin s60 konusunuda inceleyebilirsiniz.
  • station olduğu için daha kolay indirim alırım düşüncesi diğer markalar için geçerli ama volvo'da pek öyle bir şey yok.

Bunca zamandır takip ediyorum ne v60 da ne v50de t öyle ekstra bir indirim alan duymadım. Zaten kampanya yaptıklarında bile sedanlara daha çok indirim oluyor.

Fiyat bilgisi için s60 konusunu gözden geçirin derim.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Şahsi fikrim station araçlar Türkiye'de az satıldığı için, liste fiyatı üzerinden tahmininizden daha fazla indirim almanız olası. Bayilere sorun ellerinde araç var mı diye. Bu ara S60'da kampanya vardı. V60 bulursanız, aynı indirimi taleb edin.

Hakikaten mükemmel bir station V60. Asla hantal görünmüyor. Station bir araç lazımsa başka araç almaya, beklemeye bence gerek yok. Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.