ya arkdaslar merhaba v8 aldim telefonla cok oynuyorum tamam ama yinede sarzinin 6 saat gitmesi anormal degilmi sizcede
Bildiğim kadarıyla; yeni cep telefonlarının bataryalarından tam verim alabilmek için bataryanın 3-5 defa tam şar ve deşarj olması lazım. Bundan sonra batarya ömrü günden güne daha da uzar. O 6 saat içinde ne yaptığınızı bilmiyorum fakat bataryanda veya telefonunda arıza olabilir.
Anormal bi durum var. Yuksek arkadaşın da dediği gibi 3 tam doldur boşalttan sonra batarya performansın belli olur.
Normal kullanıcıya yeni v8 bataryası 2 gün çok rahat gider.
Telefonu sıfırmı aldınız? Yanlışlık olmasın
telefon sifir degil arkdaslar cok msjlasiyorum ve cok konusuyorum bunuda belirtim
Batarya ölmüş, Sıfır BX40 batarya al ama kesinlikle orjinal olsun. Yan sanayi bataryayı beceremiyorlar motorola için.
BASKA onerebileceginiz batarya varmi acaba
BX40 dışındaki orjinal bataryalar daha kalın olduğu için batarya kapağı da alman gerekir. Şunu söyleyim. Günde 2-3 saat konuşuyorsan, 50'den fazla sms gönderip alıyorsan, V8'in bataryası 1 gün ancak gider.
BX50 ( V9 bataryası ) belki arka kapak ihtiyacı duymadan da uyabilir ama denemediğim için birşey diyemiyorum.
bi denerim tsk ederim gunde 100 civarinda sms atiyorum bide 1 saat felan konusuyorum
Mesajlaşıyorum oynuyorum falan demişsin de normal gibi.Bi de Bluetooth'un açıksa bu sırada daha da normal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme