Şimdi Ara

V8 Zamanı.w220 S500 AMG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın...ama agresif laz başkaydı lakabı bile ürperticiydi..şu okul bitsin alacam bi tane w124
  • Teşekkürler dostlar, araçta lpg yok.Hafta 1 kez kullanılıyor.

Uzun yolda 8-10lt yakıyor, şehir içi 13-18lt arası.
  • Lazarotti L kullanıcısına yanıt
    Bu otomobil için iyi değerler değil mi?
  • 4/6/8 silindir çalışıyor diye biliyorum.Videodan da belli zaten devrine göre.

1.6lt otomatik benzinlide şehir içi 12lt yakıyor.

w204 c200k agresif kullanınca aynı yakıyor bunla
  • Maaşallah. Öncelikle Allah kaza bela vermesin, satılacağı zaman ayrılmayı kolay eylesin diyorum..

Yaklaşık 6 aydır sıfır araç fiyatlarının anasının gözü olması nedeniyle bende w220 s class'lar ile ilgileniyorum ve haftalık olarak satışa eklenen araçları inceliyorum. Çok fazla yol yapmadığımdan, günlük binmek niyeti ile aile kullanımı için özellikle short kasa ve vergi ile yakıt unsurları sebebiyle 3200 motor olanlara bakıyordum ancak sizinde belirttiğiniz gibi gerçekten sizin aracın görüntüsünde başka s class yok şu an satılık.

Her ne kadar 3200 cc bakıyor olsam da sizin aracınızı çok beğendim ancak bir süre daha devam eden ödemelerim nedeniyle satın alabilmek şu an için hayal maalesef.

Ben bütçemi ayarlayana kadar sizin aracın satılacağını farzederek sormak istediğim birkaç şey var. İleride nasip olur da s320 sahibi olursam standart versiyonu bu görünüme çevirebilmek mümkün müdür acaba?

Benim görebildiğim kadarıyla standart amg pakete ilaveten marşbiyel, jant, spoiler, difüzör/arka tampon ve sis farları var sanırım. Atladığım detay varsa belirtebilirseniz ve bu parçaların günümüzde bulunabilirliği ve standart s320 shorta sonradan bu görünümün kazandırılıp kazandırılamayağı hususlarında yorum yaparsanız minnettar olurum

• Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle gümüş renk çok yakışıyor w220 kasaya

W222 nasip olur inşallah.
  • Güzel araç değerinde alıcı bulunur inşallah ..
  • Allah razı olsun dostlarım, daha iyileri sizin olsun.

Üstad, benimkide short kasa.Longa gerek yok.

Bu görüntü far stoplar, dikiz aynası, jant, amg tamponlar ve egzozdan ibaret.

Normal amg den daha farklı arkasında difüzör mevcut.s55 amg de sadece egzozlar çıkıyor.

Ayrıca ön tamponda sis yok, w204 sis lambaları var bu araçta.

Yurtdışında 7bin tl civarı biliyorum sadece tamponların.İşçilik boya jantlarla beraber hesap yapmak lazım.

• Fiyattan çok bakımlısına bakın.Bu araçların ağır bakımları yapılmazsa sizi üzer.Ben çok S baktım bunu almadan, çoğunun kapısını açtığım gibi kapadım.

Bakımlı olması ilk şart, donanım ikinci şart.Gırtlak olupta sizi uğraştırcaksa yerim o donanımı ;)

Airmatic arıza verir.Koltuk elektrik aksamları temassızlık olur basit işlemlerle çözülür.

İstanbul'da iseniz, almayı düşündüğün aracı Bostancıya getirmen yeterli, A'dan Z'ye baktırırız öyle alınır.

• Maşallah mükemmel araç hocam s classın ürpertici bir duruşu var her zaman. Huzurla kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kıytırık 4 silindirli E200 K ile aynı yakıyor
  • Malum sitedeki ilanını hatırlıyorum bu aracın, demek ki siz satın aldınız :) hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • maşallah çokgüzel hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.