Şimdi Ara

Vadaa'dan yeni yılda 108 TL Worldpuan (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
20
Favori
30.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışverişten sonra YK den kampanya mesajı gelmesi demek alışveriş yapılan yerin kampanya dahilinde olduğu anlamına mı geliyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2555

quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

BİM dahil midir kampanyaya?

Bim world üye işyeri değil diye biliyorum.

World pos cihazı var fakat üye iş yeri olmaması kadar saçma bir durum yok.Kendi bankasının pos cihazını bile üye iş yeri olarak kabul etmiyor gerçekten saçma.

Bim deki ortak poslarda world posu var...
    ancaaaak
    BİM bankalara komisyon vermeyi reddettiği için hiç fonksiyonu yok, ne puan görülebilir ne puan kullanılabilir BİM de!

Bir arkadaş BİM deki alışverişten sonra SMS geldi demiş ŞAŞIRDIM !

Zira daha önce ki kampanyalarda 2 kere 100TL alışverşim yanmıştı...

Ben bu pazar bimdeki World posundan 100 TL üzeri harcama yaptım, hemen sonrasında başka bir marketteki World posundan yine 100 TL üzeri harcama sonrası 18 TL puan kazandınız diye mesaj geldi.

Benim mahalledeki bimde de alışveriş sonrası silipte puan görünüyor. Kasiyere sordum puan kullanma menüsü aktif değilmiş.

• ozdilekteyim.com 160 TL siparişe anında 10 TL ödeme ekranında indirim + 20 TL cüzdan puan kampanyası şeklinde alışveriş yaptım, 18 TL ile de birleşirse tam kombo olacak. Mesaj gelmedi ama ödeme henüz provizyonda gözüküyor belki bu sebeple olabilir bir de +18 gelirse mutlaka buraya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 19 Aralık 2017; 10:45:31 >
  • Vakıfbankta da mesaj geliyor mu? İki alışveriş yaptım birincisinde gelmemesi neyse de ikincisinde gelmesi gerekiyordu sanırım. İşlemin birisi taksitle diğeri de daha önce puan kullandığım yer üye işyeridir diye düşünüyorum. Sliplerde de vakıfbank yazıyordu.
  • Şok ve mobil ödeme kampanyaları ile kombo yaparak şok kart almayı deneyen oldu mu?

Şok: 3x50ye 20 puan

Mobil ödeme: her 50ye 10 puan

Yeni yıl: ilk işlemi başka yerden yapmışsanız;

Toplam 3x100e 104 puan kazanılabilir.

Fakat mesela benim şoktan alacağım 300 liralık bir şey yok. 3 ayrı günde 4er adet 25tllik şok kart almayı düşünüyorum. Bir yıl geçerliymiş. Şok kart alımının bu kampanyalardan her hangi birine dahil olmadığına dair bir ibare açıklamalarda yok. Ama worldun işine denemeden güven olmaz. Deneyen oldu mu?

Burdaki şokta şok kart varsa deneyince ben de yazarım sonucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakasız ama kusura bakmayın. MTV öderken malum Migros kartını kullanan oldu mu? Eğer sorun çıkarmıyorsa Ocak MTV'si için o karta yüklenmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Konu ile alakasız ama kusura bakmayın. MTV öderken malum Migros kartını kullanan oldu mu? Eğer sorun çıkarmıyorsa Ocak MTV'si için o karta yüklenmeyi düşünüyorum.

Olumsuz. GİB, ön yüklemeli kartları kabul etmiyor.
  • Özdilek 300/40 kampanyası ile birleşiyormu?
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    şoktan 300tl lik çek alırsan 1 senede ancak harcarsın zaten. alaca düzgün ürün yok, a101 olsa bulursun.
    şokta hediye kart olduğunu bilmiyordum, işe yarar böyle zamanlarda hiç değilse. migros daha mantıklı aslında.
    Hediye kart var, yüksek money kazanırsanda aldıklarından aynı kazanç mümkün.
    3x100 den > 84tl gelir.
    35 e 10 cips çerez gibi şeylerle 100 ü geçer kazanç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Şoktan 50 liralık alışveriş yaparsanız, YKB sizin hediye kartı mı yoksa peynir mi aldığınızı bilemez.

• codred kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum ilçede migros olsa zaten şoku hiç düşünmem. Migros olan yerde gram altın fiyatı makul düzeyde Word üyesi kuyumcu bulmak da mümkün olur. Yokluktan yani şok çözümü.

3x100=86 puan ilk işlemi yapmamış olan için. Benim yazdığım 3x100=104 puan hesabı başta da belirttiğim gibi ilk işlemi başka yerden zaten yapmış olan için.

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir. Posda KDV farklılıklarından dolayı farklı seçenekler olabiliyor. Şok da her şeyi tek sektör kodundan işliyorsa sorun olmaz.

Kasa fişi ile pos slibini karıştırıyorsunuz sanırım.
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bildiğim bir konu değil. Karıştırabilirim yani... bazı poslarda da kasadaki gibi satılan ürünün/hizmetin türünü seçebiliyorlar diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.

• sartlarda optik geciyordu fakat puan vermedi ama + taksit verdi posta vakifbank yaziyordu acaba o yuzdenmi vermedi

• Arkadaşlar ikilemde kaldım. Müşteri hizmetlerini aradım Bim geçersiz dedi. Bazı arakadaşların geçerli olmuş. Alışveriş yapıp geçersiz olan var mı acaba?

• codred kullanıcısına yanıt
    Ankarada ŞOK ların çoğunda hediye kartı, hepsi ramazanda oluyor böyle şeyler diyip sallıyorlar. Bu durumu ŞOK merkezlerine bildirsek çözüm bulunur mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

Bugun 2 farkli marketten alisveris yaptim 36 lira kazandiniz diye mesaj geldi ayrica sokdan aldigimda kombo oldu

Fisde akbank yazmasina ragmen gecerli oldu bu arada beyler

Puan gelir..akbank yazsada ortak postur...

ortak pos kartı pos cihazına takınca hangi bankanın kartiysa o bankadan çekim yapılan sistem demek. Yani normal şartlarda world varsa ortak pos cihazinda world den çekim yapar ve fiştede yapikredi world yazar. Bazı enteresan durumlar oluyor. Mesela mağaza başka bir bankayla anlaşmalı ise kesim yapmadığı için anlaştığı bankadan çekiyor. Yada işyeri çalışanı bilerek kesimi az yapan bankadan veya daha çok çalıştığı bankadan çekiyor uyanıklık yapıp . Bu gibi durumlarda farklı bankaya ait bilgiler yazar fişte. Ve bu durumda ortak postan çekildi diye yapikredi den çekildi anlamına gelmez. Çok defa marketlerde uyanıklık yapmaya kalkan kasiyerlere işlemi iptal ettirdigim oldu. Çünkü zamanında boşa giden alışveriş deneyimim fazlasıyla mevcut. Kuyumcudan world puan kullanıp geri kalanını da kartla ödeyip gram altın aldım. World posu mevcut ortak cihazda. Puanimi world den çekti. Bende otomatik world den çeker geri kalanını diye uyarma geregi duymadım. Maalesef Akbank komisyon almadığı için otomatik akbanktan çekim yaptı. İşlem şuan provizyonda . Ben provizyondan düşüncede puan geleceğini hiç sanmıyorum . Altın alımlarinda işlemi iptal etme durumuda yok maalesef. Keşke sizin dediğiniz gibi olsa ama hiç sanmıyorum.

• dividend D kullanıcısına yanıt
    Vakıfbankta SMS gelmiyor..

Slibin altında kazandınız yazısı çıkıyor..

Eğer ykb posundan geçerse..

Slibin altında vakıf yazıyorsa;

Geçersiz o işlem..

Zaten VakıfBank ın sayfasında yazıyor;

World posundan yapılması gerekiyor diye...

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    açıkçası zorla adamlar kazansın diye uğraşacak değilim. 25tl lik kampanyalarda dahi alacak bi başyazıcı pastırma bulup alıyordum, çoğu ürün bana uzak. şok = 2xpastırma+1kg inci patates+birkaç aburcubur benim için. 25tl anca işte. ülkerden nefret ederim zaten. keşke dialar kalsaydı. iyiydi alkolun ucuz olduğu zamanlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.