Arkadaşlar bu doktorların ve eczacıların kullandığı ilaçların özelliklerini yazan programlar var. bunların cep telefonuna uyarlanmış halleri var mı? ilgilenirseniz sevinirim.
belkşi...
bulan arkadaş olursa büyük sevap işlemiş olacak, ama açıkçası ben olduğunu sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Dr_Asli
bulan arkadaş olursa büyük sevap işlemiş olacak, ama açıkçası ben olduğunu sanmıyorum.
bnde aynı fikirdeyım bulmak zor ama keske olsa aslında bu programların uretıcı fırmalarına sormak lazım varsa ıllakı buluruz veya symbıan tarsı bır programa uygun sekılde duzenlenebılır(sankı cok kolay bıseymıs gıbı bahsettım bende farkındayım)
oldu düzenlendiğinde haber verirseniz sevinirim bu işler telefonlarla olacak gibi değil bi palm lazım bana
cep telefonu degilde (symbian olanlar icin) pda icin olsa o da faydali olurdu oyle gorunuyorki bir *.sis yazmak bukadar kolay olmasa gerek kaldi ki sayfalarca dokumandan bahsediyoruz.
ben çok araştırmıştım ne yazık ki yok.
bi forumda görmüştüm ben aslında ama sonra tekrar bulamadım onun için yazdım buraya ama burada doktor sayımız pek fazla değil sanırım:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme