Şimdi Ara

VAE Altyapısına Geçirin Beni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yapadayim vaeye geçirdim 2 hafta sonra otomatik yapaya geçirdiler ve aradılar bir daha vaeye geçmek isterseniz geçiririz ama tekrar otomatik yapaya geçirileceksiniz bu böyle devam edecek dendi ok dedim iptal ettiricem Ocak ayından önce salak değilim bunlarla uğraşmiyacayim 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknik ekip neden bu kadar duyarsız böyle bir fark var ise veya böyle bir fark olacaksa insan bi zahmet iletişim kurup sorar demek ki hesaplanan şu kim bilecek yapayı vayei %de1 oda yerse.
  • Olsun sonuçta sınırsız aknsiz internet. 😀

• @TurkNetDestek

Buradaki eleman belki size yardım edebilir. ADSL YAPA'dan VDSL YAPA'ya geçseniz hızlarınız gerçekten çok iyi olur düşünüyorum.
  • Merhabalar, geç oldu sınavlar malum kusura bakmayın.Turknet islemleride uzun surdu. Dediğiniz gibi VDSLe geçtim daha sonra tarifemi yukselttim. Şu hızları alıyorum.VAE Altyapısına Geçirin Beni Biraz uzun sürdü işlemler ama bir zorluk çıkarmadılar ticketdaki isteklerimi yaptılar. Çok teşekkürler size ve forumdaki herkese çok yardımcı oldunuz.😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Egetoru

Merhabalar, geç oldu sınavlar malum kusura bakmayın.Turknet islemleride uzun surdu. Dediğiniz gibi VDSLe geçtim daha sonra tarifemi yukselttim. Şu hızları alıyorum.VAE Altyapısına Geçirin Beni Biraz uzun sürdü işlemler ama bir zorluk çıkarmadılar ticketdaki isteklerimi yaptılar. Çok teşekkürler size ve forumdaki herkese çok yardımcı oldunuz.😄

Şu Türkiye şartlarında çok şanslısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle gerçekten, artık taşınırken altyapısı, santral ve telekom kabinine uzaklığı önemli tercih etkenleri arasına girdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.