Şimdi Ara

vagcom uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vw caddye 2008 modellere vagcomdan neler yapılabiliyor daha önce yaptıran var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -sinyalleri park olarak açabilirsin ( bi önceki caddy'imde yapmıştım)
    -teyp ekranına dijital hız getirebiliyosun
    -yol bilgisayarını ingilizceye çevirebiliyosun
    -arka stop lambalarını park olarak sürekli yanar hale getirebiliyosun

ben bunların hepsini yapmıştım.
  • Ilgilendiğiniz için teşekkürler

• acaba 2006 modeldede bu kodlamalar olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: prens3370

acaba 2006 modeldede bu kodlamalar olurmu

Elbette olur

--------------------------------------------------------------------------

RİCA EDERİM...
  • İlker kardeşim teşekkür ederim arabayı yeni aldımda tavsiyede bulunacağın birşeyler varsa araba hakkında sevinirim
  • teyp ekranına dijital hızı nasıl getirebiliyoruz ?

adana da bu uygulamayı yaptıran varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için teşekkür ederim de birşey aklıma takıldı sis ile viraj aydınlatma oluyor mu eski kasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk 01 -- 7 Aralık 2012; 23:44:00 >
  • bende merak ettim sisleri
  • Vagcom için izmirde yardımcı olabilecek biri varmı?

• Arkadaşlar arcımla ilgili bi sorum olacak çok bilgim olmadığı için bilgilendirirseniz sevinirim. Şayet yanlış konuya yazmışda olabilirim... Affola...

2007 model caddy Aracımı özel bir vw servise götürdüm esp-asr ışığı yanıyor diye. versiyon yükseltelim bakalım denildi. yedibin küsür versiyonu dokuzbin küsür versiyona yükseltmeye çalıştı birkaçkez denedikten sonra başarıyla tamamlandı yazdı. sonra ışığın yanmasının klima muşurundan olduğunu anladı ve düzeltti. öncelikle bu versiyon yükseltmenin bize karı veya zararı olduğumu. Bu versiyon yükseltme chip dediğiniz şeyle alakalı bişeymi ? araçta bi değişiklik vs olmuşmudur? birde araç yol bilgisayarında kalan km olarak 60 km göstermesine rağmen normalde 70 i düşünce uyarı vermesi gerekirken vermiyor, 40 km ye düşünce uyarı verdi. Bi anlık bişeymidir düzelecekmidir yoksa bu yazılımla ilgilimidir gene.... Yani bunu yapan usta beynine flash atmak gibi bişey dedi. çökertip kuruyor tekrar dedi... ????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.