Şimdi Ara

Vaillant Kombi Bakımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cihazların içersinde dönen aksamlar mevcuttur. özellikle fan her yıl temizlenmesi gerekir. Ayrıca sisteminizde oluşak tesisat tıkanıklığı pompanızın sirkülasyon evresinde karşı güç oluşturacağından pompanıza zararı söz konusu olabilir. Bu yüzdendir ki bakımların her yıl, bütcenize göre 2 yılı geçirmemeniz tavsiye edilir. Ayrıca yoğuşmalı kombilerle normal kombileri mukayese etmek doğru değil. Aralarında yedek parça olduğu gibi bakım fiyatlarında, garanti uzatma işlemlerindede fiyat farklılıkları söz konusu olacaktır. İlk iki sene doğrudur fakat eğer ki kombinizin bacası ana caddeye işlek caddeye bakıyorsa kombiniz çabuk kirlenecektir.. bunu da dikkate alınız ;)
  • Arkadaşlar Valliant hermetik kombilerde evdeki tesisat içindeki su basıncını gösteren manometre kombi çalışmıyorken 0,5 Bardamı duruyor ?....Kombi çalışırsa 1 saat sonra normal 1,6 seviyesine geliyor ?....Bilenler lütfen yazarmısınız ?.. Komşumuz soruyor...Ben bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Nisan 2015; 22:29:32 >
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Genleşme tankın havası bitmiş veya delinmiş.
  • Çok teşekkür ediyorum...Aynısını komşuma söyleyeceğim.....İnş delinme yoktur......Periyodik bakımla işi halleder...Özel servislerde .60 lira... Yetkili servisi bilmiyorum....Çok tşkr...
  • Bugün Vaillant müşteri hizmetleri 2018 de dolacak uzatilmis garantimin 2024 e kadar uzatimi (6 yıl daha) ve 6 bakım için 1124 TL teklif etti, bu nasil bur fiyat arkadas ya, sanki yeni kombi satiyorlar, hic mantikli gelmedigi icin reddettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaillant sözleşmelerinde bakım + garanti ve sadece garanti diye 2 paket var. Birinde hem her yıl bakımı ücretsiz yapılıyor hemde kaç yıl yaptıysanız o kadar garantisi var diğeri sadece yaptığınız yıl kadar garanti bakım yapılmıyor. Verilen fiyatlar onun için değişiklikler gösteriyor. Sözleşme yaparken bunlara dikkat edin.
  • Arkadaşlar...Kombi uzaydan gelmiyor...Binlerce satılık kombi var...3 Yıl garantili...Bir 3 yılda uzatma garanti yaptırın....İşlem tamam...zaten kombinin normal ömrü 15 yıl...Bazı Avrupa markalarına TESLİM OLMAYIN....Yıllık bakım diye dünya para ödemeyin.... YENİ KOMBİ ECA CONFEO 1350 LİRA....Ve atmasyon değil gerçek...7 / 24 nöbetçi servisleri var....Yani 7 gün 24 saat ne zaman alo dersen servis mevcut....Bazı kollama fiyatlı Avrupalı kombilerde servis çağır 2 gün sonra gün veriyor....Kış günü dona dona bekle servis gelsin...Donmak istemiyorsan çevrenden başka servis çağırıyorsun....Asıl soru sana gelince yine kollama fiyatla hizmet geliyor...Gözünüzü açın....ASIL SOYGUN GARANTİ SÜRESİ BİTİNCE başlıyor...İlk alırken doğru seçim yapın....Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar...Kombi uzaydan gelmiyor...Binlerce satılık kombi var...3 Yıl garantili...Bir 3 yılda uzatma garanti yaptırın....İşlem tamam...zaten kombinin normal ömrü 15 yıl...Bazı Avrupa markalarına TESLİM OLMAYIN....Yıllık bakım diye dünya para ödemeyin.... YENİ KOMBİ ECA CONFEO 1350 LİRA....Ve atmasyon değil gerçek...7 / 24 nöbetçi servisleri var....Yani 7 gün 24 saat ne zaman alo dersen servis mevcut....Bazı kollama fiyatlı Avrupalı kombilerde servis çağır 2 gün sonra gün veriyor....Kış günü dona dona bekle servis gelsin...Donmak istemiyorsan çevrenden başka servis çağırıyorsun....Asıl soru sana gelince yine kollama fiyatla hizmet geliyor...Gözünüzü açın....ASIL SOYGUN GARANTİ SÜRESİ BİTİNCE başlıyor...İlk alırken doğru seçim yapın....Kolay gelsin...

İstanbul Bağcılar'daki dubleks 170m2 dairem için Eca-Demirdöküm ve Vaillant arasında çok gidip geldikten sonra 24,000'lik yoğuşmalı Vaillant kombi aldım. Ek garanti filan da yaptırmadım. Kiracı olarak 5 yıl oturduğum eski evimdeki vaillant kombiden memnunduk, ev sahibi anlaşma yapmış her yıl gelip bakıyorlardı ne yaptıklarını da açıkçası hiç merak edip bakmadım. 5 yılda 1 kez arıza yaptı, elektronik bir kart değiştirdiler sorun çözüldü. Her yıl bakım yapılsa da o kartın yanacağı varsa yanıyor anlayacağınız. Bana yanlış hatırlamıyorsam bakım için montaj esnasında 600 TL gibi bir fiyat teklif ettiler. Kabul etmedim zaten kombiyi 2100 TL'ye aldık 600 TL çok yüksek geldi. Bu yıl satıcıyı aradım; bakım yaptırmak istediğimi söyledim ayrıca daha geçen yıl ilk çalışmanın ardından henüz 2 günlükken arızalı çıkan havlupandan sızan pası görünce youtube'da videoları yayınlanan temizlik işlemini yaptırıp tekrar pas yapmaması için uygulanan ilaçtan kullanmak istediğimi söyledim. İlacın eşanjörü eriteceğini, ne kadar paslı pis de olsa ilk suyu ile çalışmasının en mantıklısı olduğunu söyledi. Geçen mart ayında banyodayken sıcak suyun dalgalanmaya başlaması haricinde bir şikayetim yok, yazın onu da yaşamadık haliyle. Bu bakım/ilaç ve temizlik konusundaki fikirleriniz nelerdir. Sistem mart/2014'de montaj yapıldı.

• Radyatörlerin içindeki dolaşan yağlı siyah suyun çürümeyi önlediğini söylüyorlar...3 yıl önce ECA merkez servisi telefonla açıp sordum...Tesisatın içindeki suyu ile kullanın...Başka su koydurmayın dediler.....Bildiğim budur.....Saygılarımla cevabımdır...
  • kombi bakimi onemli..lakin bunu fahis fiyatlarla yapmalari cok enteresan..bu tipki suna benziyor..camasir makinanizi kirece karsi korumak icin calgon kullanin makinaniz uzun omurlu olur..yav calgonun fiyati 10 15 lira arasi, gitse gitse 1 ay anca gidiyor..yilda 150 lirayi calgona bagliyosun..birak kireclensin..2 3 yilda rezistans degistirsen verecegin 100 lira para.

dogalgaz temiz yakit.yanma odasinda kurum kir pas yapacagini dusunmuyorum, yanlisim varsa duzeltin..geriye bakim adina ne kaliyor sadece kombi faninda yada borulardaki tozlar vs..elimden gelir bu isler derseniz kirmadan dokmeden bozmadan yapiliverir.
    almanlarin bir lafi vardir.
    bir sey calisiyorsa birak oyle kalsin dokunma.

ayrica dolasim suyunada ilave malzeme katilmasi dogru degil diye dusunuyorum..ilk basilan suyu 3 sen kullandim sikinti cikartmadi..bu sene tadilattir ilave petektir derken haliyle yeniledik..yenilenen suyun icinde kirec var dogal olarak cokelme olacaktir ne yapalim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isnuerog -- 6 Ekim 2015; 21:54:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaillant eco fit 2018 aralıkta aldım.
    2 yıl bakım garanti 819 TL isteniyor yapayım mı+?

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    Öyle dediğin gibi değil doğal gaz yanıyor diye cihaz bakımı gereksiz demek yanlış. Yanma odasında eşenşör yüzeyi cüruf oluyor yoğuşma dan kaynaklı resme bak .Zamanla bu cüruf eşanşör nde delil oluşturuyor. Eşanşör kombinin en pahalı parçası
     Vaillant Kombi Bakımı

• Hayatımda Valiant kadar servis desteği kötü bir firma görmedim satın aldığım evde Valiant kombi var müşteri hizmetlerini arayıp servis talep ettim, cihazın seri nosunu sordular kombinin üzerinde ya da basınç ayarları kutusunda hiç bir etiket yok sadece modeli yazıyor, çağrı merkezinde ki yetkili evin daha önce ki sahibinin ismini sordu söyledim yine kayıt bulamadılar dedim ki adrese dayalı kayıt sisteminiz neden yok dedim "cevap yok" sonra dedim ki seri nosunu bulamıyoruz önce ki sahibinden cihaz bilgilerine ulaşamıyorsunuz kombiye bakım yapılmayacak mı ? yine yetkili doğalgaz onayınız var mı diye abzürd bir soru sordu bana, 4 yıldır aynı evde oturduğumu igdaş abonesi olduğumu ve aynı kombiyi kullandığımı söyledim bunun üzerine keşif için bile bir servis yollayamazmısınız dedim ? cevabı bu şekilde yollayamayız oldu.. Lanet olsun sizin yapacağınız işe diyip telefonu kapattım özel bir servis çağırdım rutin bakımı yapıldı bu arada bakımı yaptırırken tornavidayla açılabilen kapağın içinden çıktı cihazın seri nosu tabi iş işten geçti ama ilgili çağrı merkezine kombi modelini söyleyip yönlendirmemesi ve bu şekilde müşteri desteği benim gözümde "0" yetkili servis olması umrumda değil müşteriye çözüm üretmeyen firmalardan bi halt olmaz Vailant Türkiyede böyle bir firmadır işte..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.