Şimdi Ara

Vaillant vck tr 242 e kombi arızaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. vaillant vck tr 242 e kombi var. Normal çalışıyordu. Bir petek su damlatmaya başladı damlayan kısmı tamir ettim yapıştırdım.

Daha sonra denediğimde, petek ve sıcak su konumunda iken; kombi çalışmaya başlıyor, bir kaç dakika ısıtıp petekler istediği dereceye ulaştıktan sonra, doğal olarak ısıtma duruyor. sonra sürekli devirdaim yapıyor su soğuduğu halde tekrar ateşleme yapmıyor, ısıtmaya geçmiyor.

Sadece sıcak su konumunda ve musluk kapalı iken açar açmaz devirdaim pompası boşuna sürekli çalışıyor. musluğu açınca ilk seferde ısıtıyor. 2. sefer musluğu kapatıp açınca ısıtma yapmıyor.

Bu petek akıttığında su boşalmıştı tekrar doldurduk hava mı yaptı ya da başka bir parça arızaya mi geçti sizce neden olabilir? 1-2 su dollumu denedim.

2 sene önce de 3 yollu vanayı komple söküp revize etmiştim.

2. bir sorum da; sıcak su konumunda suyun sıcaklık derecelerini düşürebilir miyiz? örnek olarak yazarsam, sıcak su konumunda 1. ayarda 30, 2. ayarda 40, 3. ayarda 50 derece olsun. Bunu, 1. ayarda 25, 2. ayarda 35, 3. ayarda 45 derece gibi yapabilir miyiz?

bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.