Şimdi Ara

Vaio mu yoksa aynı özelliklerde packardbell mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vaio VPCEB1M1E/BJ ve PACKARD BELL TJ75-F2475-JN-203TK aklımı çelen bilgisayarlar özellikle hd 5650ye sahip olmaları beni çok cezbediyor.Özellikleri cok cok farklı degil biri 4gb ram digeri 3gb bir 500gb hdd diğeri 320 gb hdd farkları var.Asılında sony ile pb kıyası da yapmak değil benim niyetim.Aralarında ortalama 400 tl den fazla bir fiyat farkı var.Sizce değer mi?Değerse neden değmezse neden?Bana vaionun daha cazip gelmesinin nedeni ise en başta ekran kalıtesi,kasa kalitesi ve NETTEN OKUDUĞUM KADARIYLA teknik servisinin iyi olması.Pb'in ekran kalitesi,kasası hakkında da cok bilgiye sahip değilim ama sanırsam teknik servisi pek iyi değilmiş NETTEN OKUDUĞUM KADARIYLA.Teknik sevise özellikler takılmamın nedeni suan kullandığım acerin teknik servisi yüzündendir(cihazı herşeyiyle kutusu dahil gönderdim hem tamiri tam yapılmadı heme de şarj adaptörü-kablosu teknik serviste kayıp olmuş vede tekrar kablo falan göndermedilerSAKIN ACER ALMAYIN!!!!!!!).Lütfen duygusal yorumlarını yazmayın objektif olun.Şİmdiden çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakabi -- 30 Nisan 2010; 14:33:41 >

• bende packard bellin i5 lisi ile sony nin i5 lisi arasında kalmıştım özellikleri tamamen aynıydı i5 430m + hd5650 + 4gb ram ikiside aynı konfigürasyona sahipti ve ben aradaki farkı göze alarak sony kalitesini tercih ettim ve gayet memnunum bu tercihimden dolayı şu an.

gerçi 400 lira ciddi bi fark benim baktığım modeller arasında 200 lira civarı bi fark vardı ve ben bu farkı göze alıp sony de karar kıldım. 400 lira farkı göze alırmıydım bilmiyorum açıkçası. ama tabi sony ve pb kıyaslanmaz kalite olarak o yüzden göze alınabilir diye düşünüyorum
  • pb ve acer aynı grup altında hizmet veriyorlar..bu yeni mi oldu eskidende böylemiydi bilmiyorum.acer la aylardır süren yasal mücadeleden sonra bikaç gün önce paramı kurtardım ve gelen iade formunda acer grup başlığı altında acer&packard bell yazıyordu..
    yani iki markada acer grup çatısı altında..

ek:bunların işlemcisi i3 farkındaysan? yani i serisi diye iyi zannedip yanılma.i serileri mimari olarak farklı diğerlerinden.i3 temel düzeyde bi işlemci i5 seçersen çok daha faydalı olur diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 30 Nisan 2010; 14:57:38 >
  • bağzı arkadaşlarda cok fark olmadığını söylüyorlar i3-i5 arasında?bide bu sonydeki fan sesi mevzusu nedir kullananlar varsa bu sesi açıklayabilirler mi?mesela simdiki acerda fan hiç durmuyor ne yaparsan yap hep calışıyor:)
  • illaki i serisi bi işlemci almak zorunda hissetmeyin kendinizi...t9xxx serisinin performansı i5 üzerinde olan işlemcileri var..mesela t9900 t9800 işlemcileri i 5 serisinden iyi ve performanslıdır..yine bu t9xxx serisi bi işlemci alırsanız asla pişman olmazsınız ve dediğim gibi i5 e çok yakın yada i5 inde üzerinde performans alabilirsiniz..
    yani tüm i serileri altta kalan serilerden iyi falan değil böyle bişey yok..heleki i3 le falan asla böyle bişey yok i3 giriş seviyesi bi işlemci sadece yeni nesil yani mimarisi farklı!! i3 alacağınıza pxxx serisinden iyi bi işlemci yada txxx serisinden bi işlemci seçin..
    i5 alacaksınızda dediğim gibi alabilirsiniz ama bunun yanında t9xxx serisindende seçim yapabilirsiniz.
    ben alıntı yaptığım bi yazıyı kopyalayım buraya kendiniz inceleyin i serilerini

Intel Core i3 Hangi Tür Kullanıcılara Hitap Ediyor ?

Özellikle Internet ile iç içe olan, bilgisayarından temel düzeyde en verimli performansı ekleyen, video izleme, müzik dinleme gibi multimedya uygulamalarında pürüzsüz performans isteyen kullanıcılar Intel’in yeni Core i3 işlemcisini taşıyan sistemleri tercih edebilir.

Intel Core i5 Hangi Tür Kullanıcılara Hitap Ediyor ?

Günlük bilgisayar kullanımında en pürüzsüz deneyimi elde etmek isteyenler, Intel Turbo Boost destekli Core i5 işlemcili sistemleri tercih edebilir. Core i5, gerek oyun performansı gerekse de gündelik uygulamalarda sunduğu performans ile genel kullanıcı kesiminin tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak nitelikte.

Intel Core i7 Hangi Tür Kullanıcılara Hitap Ediyor ?

Bilgisayarından en fazla performansı almak isteyen kullanıcılar Intel Core i7 işlemciyi tercih etmeli. Kimdir bu kullanıcılar? En iyi oyun performansı isteyenler, video düzenleme, çoklu fotoğraf düzenleme gibi işlemci gücüne ihtiyaç duyan uygulama kullananlar Intel Core i7 ile maksimum performans elde edecekler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.