Şimdi Ara

Vaio Recovery (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
64.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASSIST tuşu olan modellerde bilgisayar kapalıyken ASSIST tuşuna basarak recovery modu başlatılıyor.

ASSIST tuşu olamayan modellerde, bilgisayarı açıp vaio logosunu ekrandan kaybolmadan önce art arta bir kaç kez F10 tuşuna basın. Edit boot options (ön yükleme seçeneklerini düzenle) penceresi gelirse enter tuşuna basın.
  • merhaba arkadaşlar sony vaiyo recovery cd si bulunuyor elimde
    60 tl karşılığında satıyorum arkadaşların bilgisine

kargo alıcıya aittir

cihan elektronikte 90 tl karşılığında da alabilirsiniz
    yalnız çoğaltıp satamıyosunuz lisans koyuyorlar

bendeki ingilizcedir türkçe klavye kullanımı açıktır

teşekkürler

0538 947 03 04
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ectilase

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

bende neye basarsam basayım recovery kısmı gözükmüyor. Yardım edebilecek varmı

Format atarken silmediysen eğer bilgisayarı kapat,açarken F10tuşuna bas çek bas çek sürekli,VAIO recovery ekranı gelir..
    Silip silmediğine ise bilgisayarıma sağ tık
    Yönet
    Depolama
    Orda harddisk bölümleri içerisinde recovery partition olması lazım..

bende assıst tuşu olan vaio modeli var. neredeyse 2 senedir kullanıyorum.daha önce recovery dvd si oluştururken bitime yakın hata verdi. şimdi o dvdleri kullanmadan format atmak istiyorum

bilgisayarımdan yönet - depolama - hardisk bölümlerine baktıgım zaman 4 tane birim görüyorum ;
    (C:) , (E:) , (system reserved) ve birininde ismi yok
    ismi olmayan bolum 11,05 GByte kapasiteli ve boş gözüküyo, durumu kısmıda ise SAĞLAM (KURTARMA BÖLÜMÜ) yazıyor.

acaba daha önce kurtarma ortamı oluşturdugum için kurtarma bölümü silinmiş olabilir mi? recovery kısmı mevcutsa 'program ve dosyaları ara' kısmında recovery partition yazdıgımızda çıkarmı ?

• S.a Arkadaşlar Sve1511yesi Model Pc var yeni aldım ama format atarken recovery sildim ve elimde cd yok sitesinden indirdikleriminde çoğu çalışmıyor recovery cd si olan varsa ücret karşılığında alabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djmimax

S.a Arkadaşlar Sve1511yesi Model Pc var yeni aldım ama format atarken recovery sildim ve elimde cd yok sitesinden indirdikleriminde çoğu çalışmıyor recovery cd si olan varsa ücret karşılığında alabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

Arkadaşım recovery cd bulduysan bir kopya da bana gönderebilir misin ben de sıkıntı yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

S.a Arkadaşlar Sve1511yesi Model Pc var yeni aldım ama format atarken recovery sildim ve elimde cd yok sitesinden indirdikleriminde çoğu çalışmıyor recovery cd si olan varsa ücret karşılığında alabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

Arkadaşım recovery cd bulduysan bir kopya da bana gönderebilir misin ben de sıkıntı yaşıyorum.

Aynı durumu bende yaşadım sonra cihan elektronik e gidip 3 saatte 50 tl karşılığında yeni sistem kurdurdum şimdi canavar gibi ayrıca recovery cd sini de yedek dursun diye oluşturdum, böyle yapmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

Aynı durumu bende yaşadım sonra cihan elektronik e gidip 3 saatte 50 tl karşılığında yeni sistem kurdurdum şimdi canavar gibi ayrıca recovery cd sini de yedek dursun diye oluşturdum, böyle yapmanızı öneririm.

Hocam benim böyle bir imkanım yok malesef belli bi ücret karşılığı bana yollayabilir misin?

• Bir kopyasını yollayabilirim 2 CD yanlız uyum sağlarmı, ben her modelin recovery cd sinin ayrı olduğunu biliyorum.

• arkadaşlar lütfen acil yardım...
    sony vaio VPCEB2S1E modelinin kullanıcısıyım.format atayım derken cahillikten recovery programını sildim.uyumlu olan programa sahip arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen yardım ediniz.servis çok ücret istiyor dvd. için .resmen bu soygun ve düşene bir tekme vurmaktır...
    ethernet driver + bluetooth ve birkaç aygıt donanımı ile ilgili sıkıntı yaşıyorum..
    acil yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet28

arkadaşlar lütfen acil yardım...
    sony vaio VPCEB2S1E modelinin kullanıcısıyım.format atayım derken cahillikten recovery programını sildim.uyumlu olan programa sahip arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen yardım ediniz.servis çok ücret istiyor dvd. için .resmen bu soygun ve düşene bir tekme vurmaktır...
    ethernet driver + bluetooth ve birkaç aygıt donanımı ile ilgili sıkıntı yaşıyorum..
    acil yardım lütfen...

arkadaşım birebir VPCEB2S1E modelinin cd sini bulmalısın yoksa bazı programlardan dolayı sıkıntı yaşayabilirsin ama benim sana tavsiyem cihan elektroniğe git 50 TL karşılığında fabrika ayarlarına getiriyorlar orada yaptır eve gelincede kendin recovery alırsın o kadar... yoksa sana cd gönderen kişi için zaten kargo parası filan vereceksin birde uyum sağlamadığını düşün...

• 50 tl karşılığında eski haline getirilip ayrıdan recovery programı da yüklenmiş oluyor değil mi? ve ben yüklenen bu programı dvd. ye atsam yedekleyebilirmiyim bu şekilde? herhangi bir koruma v.s var mı?
    sorularım basit ise konu ile ilgili cahilliğime verin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet28

50 tl karşılığında eski haline getirilip ayrıdan recovery programı da yüklenmiş oluyor değil mi? ve ben yüklenen bu programı dvd. ye atsam yedekleyebilirmiyim bu şekilde? herhangi bir koruma v.s var mı?
    sorularım basit ise konu ile ilgili cahilliğime verin lütfen...

merak etme kardeşim aynı ilk aldığın günkü gibi oluyor, recovery yi de yine içine atıyorlar... benim de geçen aylarda başıma gelmişti cihan elektroniğe gittim 3 saatte yükleyip teslim ettiler.
  • anladım teşekkür ederim yardımın için
  • arkadaşlar sve1511y1esi modelin recovery dvd si var toplamda 4 c4 100 tl aldım sony den isterseniz size yollarım kopy yaparak
  • hocam rica etsem bana yollarmısınız sve-1511
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ectilase

Açılışta VAIO ekranını gördüğünde F10 tuşuna bas,recovery menüsü gelir,orda ister recovery dvd'si yaparsın ister recovery yapıp sistemi yeniden kurarsın

Arkadaslar bende sony vaio 11.6inc var asist tusuna basiorum siyah ekranda beklior win8kurucam f10basiyorum yine siyah ekranda bekliyor 15dka oldu hala bekliyorum ne yapmami onerirsiniz

• Merhabalar bu cd'den ben de alabilir miyim ?
  • ben bilgisayar aldığımda satan adam bişey demedi,bende recovery falan bilgisayardan hiç anlamam,şimdide yapamıyorum,bilgisayarı vatandan aldım oraya mı götürsem tekrar,recovery yapmayıda beceremedim,cd falan diyorlar gıcık oldum sağlam
  • sve 1511y1esi istiyen varsa recovery dvdsi var bende
  • Recover işi pek iyi olmuyor. Güncellemeler çok zaman alıyorz zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.