Arkadaşlar cihazın wireless adaptörü çok kötü 10 dakikaya bir sınırlı bağlantı hatası alıyorum ve internetim kesiliyor nasıl düzeltebilirim en son driver kurulu üzerinde ???
Bios update yaptınız mı? Aynı sorun bende de vardı ve bios update sonrasında düzelmiş gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 32aslan
Arkadaşlar cihazın wireless adaptörü çok kötü 10 dakikaya bir sınırlı bağlantı hatası alıyorum ve internetim kesiliyor nasıl düzeltebilirim en son driver kurulu üzerinde ???
düzelmez sorun kronik,servise ver,4 . servis fişiyle biriklikte değişim yapmaya mecburlar,adamların umrunda değil hala satıyorlar ayıplı malları
quote:
Orijinalden alıntı: cruelty11
quote:
Orijinalden alıntı: 32aslan
düzelmez sorun kronik,servise ver,4 . servis fişiyle biriklikte değişim yapmaya mecburlar,adamların umrunda değil hala satıyorlar ayıplı malları
Yolladım hocam garantiye sorun modeminizde , pcde sorun yok dediler sonra modemi biraz kurcaladım kopma hatası gitti ama çekim gücü zayıftı ondan sonrada bir arkadaşa sattım zaten pcyi.