Şimdi Ara

VAIO, Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip yeni telefonunu duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mağaza çözülmedikten sonra isterse apple windows 10 cihaz üretsin ne fayda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kullanıcı kitlesi ve kullanım alanı için iş (business) daha ön planda duruyor bu da bir çeşit mesaj aslında snapchat isteyen ergenler biraz uzak dursun anlamı da çıkabilir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmamış. 430 $ hiç olmamış.
  • Uygun fiyatlı bir Vaio olsa alırım ama genelde hep premium telefonlar, ürünler çıkarıyorlar. Bende Laptobu var maşallah sırf marka ile 8 senesini doldurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leş gibi telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Windows Phone öldüydü.

• Sony ilk önce eline yüzüne bulaştırdığı notebook piyasasındaki windows 10 desteğini versin ondan sonra telefon kısmına bulaştırdım windows 10 yapısını. Ayrıca yurt dışı fiyatı 650 lira olan telefon 1150 liraya satılıyorsa türkiye de 1200 müdür tl ye denk gelen yurt dışı fiyatlı bir cihazın türkiye de iş yapması imkansız kaç tane saf o paraya sony alır sorunu sormak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Sony ilk önce eline yüzüne bulaştırdığı notebook piyasasındaki windows 10 desteğini versin ondan sonra telefon kısmına bulaştırdım windows 10 yapısını. Ayrıca yurt dışı fiyatı 650 lira olan telefon 1150 liraya satılıyorsa türkiye de 1200 müdür tl ye denk gelen yurt dışı fiyatlı bir cihazın türkiye de iş yapması imkansız kaç tane saf o paraya sony alır sorunu sormak isterim.

Al işte teknolojiden anlamayan biri daha. Sony laptop kısmını satalı yıllar oluyor. Vaio apayarı bir firma ve bu telefonun Sony ile alakas YOK.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.