Şimdi Ara

Vakıf Bankomat Kart'tan 20 TL hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
14
Favori
1.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • World üye iş yeri şartı yok, internet alış-verişi geçerli, sınır 50 TL, bence gayet iyi. Bir de bunu puan olarak alabilseydik
  • serginho1912 kullanıcısına yanıt
    World üye iş yeri şartı yok ama sektör kısıtlaması var. ayrıca 50 liraya kargo dahil ne alınabilir ki. Vereceği indirim, kargo parası yerine ya geçer ya da geçmez. Bana pek cazip gelmedi.
  • mkaydi M kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama önceden 100 tl, 75 limit oluyordu.
    nakit para puandan daha iyi, puanı kullanmak için üye iş yeri lazım üstüne zaman kısıtı koyuyorlar, bazen on takla atıyorsun, para olunca istediğini yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

World üye iş yeri şartı yok, internet alış-verişi geçerli, sınır 50 TL, bence gayet iyi. Bir de bunu puan olarak alabilseydik

hocam heralde puanı katlayarak kullanmak için söylediniz.Aksi taktirde nakit daha avantajlı tabiki.
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Ama puanı milplus karta aktarıp uçak bileti, otel veya turlarda 2 kat 3 kat değerli kullanabilirdik.
    anladım, otel, tur, uçak bileti ile işim olmadığı için bunları bilmiyordum. teşekkürler
  • FaithAndRespect kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, avans puan çektiğim için ihtiyacım var puana Puanla işim olmasa nakit daha iyi tabi.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    hocam ben o şekilde kullanıyorum, emin olduğum için söyledim.

kart numarasından bahsetmedim zaten, sadece güvenlik kodu.

CVV ile hesap no son 3 hanesinin aynı olması tesadüf olmuş olamaz çok düşük bir ihtimal.
  • n11 ve sanal market geçerlimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kızılay Mithatpaşa da yeni açılan koneli tarim ve sanayi ürünleri pazarlama a.ş diye geçen torku ürünleri satan firma kampanya dahilinde midir ?
  • gg geçerli midir?
  • Dün memleketten gelsin com
    Bugün migros yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.