Şimdi Ara

Vakıf Üniversiteleri ~ Burs Devamlılı ve Eğitim [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu tercih döneminde bir çok kişinin kafasını kurcalayan konu vakıf üniversitelerinde burs devamlılığı ve eğitim. Forumdaki arkadaşları bilgilendirmek maksadıyla böyle bir konu oluşturdum sizde bildiklerine paylaşırsanız sevinirim.

BURS DEVAMLILIĞI

>> Arel Üniversitesi : Sitesinde yazdığına göre "yasal öğrenim süreci boyunca burs devam eder"

>> Beykent Üniversitesi : 4 sene lisans 1 sene hazırlık olmak üzere 5 sene kesintisiz burs devam eder

>> Ticaret Üniversitesi : Sitesinde yazdığına göre " öğrenci devamsızlık veya disiplin suçu işlemediği halde burs devam eder"

>> Aydın Üniversitesi : 4 sene lisans 1 sene hazırlık olmak üzere 5 sene kesintisiz burs devam eder

>> Işık Üniversitesi : 4 sene lisans 1 sene hazırlık olmak üzere 5 sene kesintisiz burs devam eder

>> Okan Üniversitesi : 7 sene kesintisiz burs devam eder

>> Bahçeşehir Üniversitesi : 7 sene kesintisiz burs devam eder

>> Bilkent Üniversitesi : 2 sene hazırlık 7 sene lisans olmak üzere 9 sene kesintisiz burs devam eder

NOT: Arkadaşlar bu bilgiler siteden alınmıştır ve biliyorsunuzki üniversitelerin siteleri pek sık güncellenmiyor, bu yüzden bu sene üniversiteyle konuşup yetkililerden aldığınız bilgileri mesaj olarak paylaşırsanız düzenleyeceğim. Birde diğer bildiğiniz üniversiteleride mesaj olarak yazarsanız konuya ekleyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.