Şimdi Ara

Vakıfbank 1.000 TL Nakit Avans(4x250 geri ödeme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
4.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkürler hocam,
    enteresan, çekerken bu şekilde gözüküyor, çekip detaya bakınca masraf ve faiz gözüküyor,

Vakıfbank 1.000 TL Nakit Avans(4x250 geri ödeme)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimec

teşekkürler hocam,
    enteresan, çekerken bu şekilde gözüküyor, çekip detaya bakınca masraf ve faiz gözüküyor,

Çekerken neye onay verdiysen doğrusu odur. Belki sen yanlış menüden, yeniden Avans çekiyormuşsun gibi bakmışsındır. Endişe edecek bir şey yok. Bu kaçıncı alışımız daha bir sorunla karşılaşmadık. Zaten geri ödemenin ilk taksidini dönem içi işlemlerde görebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alimec A kullanıcısına yanıt

Bende de böyle sorun yok 250 olarak yansıyor hep böyle oldu bende

• Vakıf bunu hep yapıyor mu acaba ? Öyle ise mutlak geçmeli, ben vakıfı çok vasat bir devlet Bankası biliyorum demek yanlış biliyorum o halde.

• Vakıfbank 1.000 TL Nakit Avans(4x250 geri ödeme)

• 2000 TL nakit avans çekmek istedim 4 aylik sıfır komisyon ve sıfır faiz aylık 500 TL şeklinde toplam geri odeme 2000 TL onay verip nakit avansi aldığımda nakit avans detaya tıkladığımda faiz ve komisyon alındığını fark ettim ilginç geldi bana acikcasi

• hokerek37 H kullanıcısına yanıt
    hocam sistemsel bi sıkıntı olduğu belli, bunu teyit etmek içinde 1 gün sonrayı bekleyip karta 500 tl yansıyıp yansımadığını görmek gerekiyo.. ben iptal ettim risk almadım, detayda komisyon ve faiz çıktı bendede.. yukarıda yazmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyera

Bende orta parmak aldım. Tek taksitte

Tek olursa o taksit olmaz, peşin olur..yani sen onu peşin,nakit almışsın kardeşim....

• teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Aga orta parmak aldım demişim , ne avansı 😁😁😂😂

• mexalon M kullanıcısına yanıt
    Vakıf gibi bol keseden veren bir banka bulamazsın özellikle kampanyalar konusunda olsun taksit ve avans gibi diğer ürünlerde müşterilerini memnun edebiliyor.
    Ben 8 yıldır calısıyorum cok memnunum ne kart aidatı var ne bir şey.
    Sadece eft/havale ücretli onu da diğer ücretsiz bankalarla gerçekleştiriyorum (CEPTETEB, enpara vb.)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-380B9FCD3

Vakıf gibi bol keseden veren bir banka bulamazsın özellikle kampanyalar konusunda olsun taksit ve avans gibi diğer ürünlerde müşterilerini memnun edebiliyor.
    Ben 8 yıldır calısıyorum cok memnunum ne kart aidatı var ne bir şey.
    Sadece eft/havale ücretli onu da diğer ücretsiz bankalarla gerçekleştiriyorum (CEPTETEB, enpara vb.)

Vallahi o zaman boşa uğraşıyorum ben. Özel banka kartları limitlerim çok yüksek, işe yaramayan kartları düşürüp başvurmak lazım o halde.

• Çok şükür bugüne kadar bir kampanyasına denk gelmedim vakıfın. Nerede bu kampanyalar

• pirate19 kullanıcısına yanıt

• Çok banka kullandım Türkiyenin en sevdiğim bankasıdır,ikide bir kredi mesajı atmayan kazıklamayan bir banka.. masrafsız faizsiz alışveriş taksitlendirme, erteleme + arada bir eşit taksit nakit avans ve puan kampanyalarıyla bundan sonraki nihai bankam ve kankamdır

• Bankomat karta verir mi zaten hesap acmaya 80tl dedi bir şube ucretsiz hesap acma deyince onlar kotayi doldurmuştur diye cevirdi inat ettim ucret vermeden acacagim da bu ekspress kk ucreti de varmis ucretsiz diyenler bilmiyor sanirim 😕

• Sonra niye memlekette enflasyon yüksek...

• mümkün olduğunca kredi kartlarını limitlerini azaltmak gerek.
    platinium kartım var fakat çok düşük bir limite indirdim.Yüksek limit varken nereye harcadığınızı anlamıyorsunuz ve ekstre gününde kafanıza dank ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 19 Eylül 2021; 23:10:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.