Şimdi Ara

Vakıfbank Bankomat İnternet Alışverişi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda Vakıfbank bankomat/bankamatik kartı aldım, fakat internetten alışveriş yapamıyorum. Android uygulamasından internet alışverişine açık hale getirdim. Müşteri hizmetlerini de aradım şubeye de gittim. Alışverişe açık görünüyor, yapabiliyor olmanız lazım dediler. Ama ben ısrarla yapamıyorum. Youtube premium, Google pay ve Spotify premium ödemelerinde denedim. Hiçbirinde işe yaramıyor. İnternette aradığımda çoğu kişi 3D secure şifresinin gelmemesinden şikayetçi ancak ben o aşamaya dahi gelemedim. Siteler kartı kabul etmiyor ve "kart bilgilerinizi kontrol edin" diyor. Müşteri hizmetleri bazı sitelerin banka kartı kabul etmediğini sadece kredi kartı kabul ettiğini, sorunun da bundan kaynaklanabileceğini söyledi. Ancak ben bahsettiğim servislerin tümünde eskiden TEB banka kartımı kullanıyordum ve sorunsuz ödeme yapıyordum. Vakıfbank kartımın üstünde isim ve hesap numarası yazmıyor çok saçma ama belki bununla ilgili olabilir mi?

Son olarak, BKM ekspres diye bir uygulama varmış, onun aracılığıyla denesem işe yarar belki dedim. Hiç olmazsa Vakıftan Teb'e ücretsiz para aktarır o şekilde hallederim işimi dedim. Onda da ilginç olarak Teb'den Vakıf'a para gönderme açık ancak Vakıf'tan para gönderilmiyor. Yani kart bariz şekilde internetteki ödemelere kapalı. Marketlerde ve ATM'de ise sorunsuz kullanabiliyorum.

Evet uzun oldu ama belki yardımcı olabilecek birileri vardır.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 24 Ocak 2020; 20:13:21 >

• Büyük ihtimalle kartınız Troy logolu. Google Pay ve Spotifyda sorun çıkarması bu yüzdendir. Vakıfbank Mobilden kartınızı Tüm İşlemler>Hesaplar>Bankomat Kartları>Yeni Kart Talebi>Kart Türü>Temassız Bankomat olarak yenisini isteyebilirsiniz. Ama müşteri hizmetlerini arayıp troy olmasın demeniz daha garanti bir seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Büyük ihtimalle kartınız Troy logolu. Google Pay ve Spotifyda sorun çıkarması bu yüzdendir. Vakıfbank Mobilden kartınızı Tüm İşlemler>Hesaplar>Bankomat Kartları>Yeni Kart Talebi>Kart Türü>Temassız Bankomat olarak yenisini isteyebilirsiniz. Ama müşteri hizmetlerini arayıp troy olmasın demeniz daha garanti bir seçenek
    Merhaba. Mastercard logolu.
  • masterpass diye bisi var ona kayit etmeniz lazim once. vatan bilgisayarda benimde basima geldi. site oraya yonlendiriyor illaki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

masterpass diye bisi var ona kayit etmeniz lazim once. vatan bilgisayarda benimde basima geldi. site oraya yonlendiriyor illaki
    Merhaba. Masterpass'e kayıtlı.

• Bankomat kart 3d secure olmayan islemlere izin vermiyor.
    Dolayisiyla spotify, netflix gibi 3d secure desteklemeyen platformlari kullanamiyorsunuz (3d secure turkiye disinda pek uygulanmiyor maalesef). Bu aslinda iyi bir guvenlik onlemi zira bu sayede calinma durumunda birinin banka hesabinizi bosaltmasi engelleniyor. Size kredi karti kullanimi oneririm cunku hem daha guvenli hem de daha zahmetsiz alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrdn

Bankomat kart 3d secure olmayan islemlere izin vermiyor.
    Dolayisiyla spotify, netflix gibi 3d secure desteklemeyen platformlari kullanamiyorsunuz (3d secure turkiye disinda pek uygulanmiyor maalesef). Bu aslinda iyi bir guvenlik onlemi zira bu sayede calinma durumunda birinin banka hesabinizi bosaltmasi engelleniyor. Size kredi karti kullanimi oneririm cunku hem daha guvenli hem de daha zahmetsiz alisveris yapabilirsiniz.
    Teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.