|
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (2. sayfa)
-
-
Arkadaşlar faizsiz 6 taksit muhabbetinde örneğin hepsiburada telefon veya altın alımını bölüyor mu? Deneyen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 7 Aralık 2022; 9:48:7 > -
Hayatımda bu kadar dandik banka görmedim her işlemde arayıp kayıt açmak zorunda kalıyorum -
Hb altın denendi tam 4 kez aldım hepsini 6 ya böldüm. Muhtemelen TV de olur. E ticaret olarak görüyor Hepsiburada yi. Yalnız 15 Aralık son. Siz 14 Aralık gibi düşünün provizyondan çıkması 1 gün sürüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 7 Aralık 2022; 11:38:50 > -
Teşekkür ediyorum hocam -
Arkadaşlar ben hep sanal kart oluşturup kullanıp siliyordum. Yine sanal kart oluşturup kullanacaktım ki limitiniz dolmuştur dedi. Yani sanal kart oluşturamadım. Sanal kart oluşturma limiti mi var? Varsa ben şimdi bir daha sanal kart oluşturamayacak mıyım? Ne zaman sıfırlanır bilgisi olan var mı acaba?
-
Yeni yılda -
Hocam sanal kart oluşturma limiti her ay mı sıfırlanıyor yoksa her ay mı? Eğer yılsa çok saçma olur.
-
Onu siz secersiniz.senede 25 sanal hakkı vardı sanırım.sinirsiz olan iş Bankası var -
Teşekkür ederim hocam.
-
Kabul etti mi kampanyayi banka
-
-
bankomat kart ile yaparsan para kredi kartıyla yaparsan puan -
Merhaba
İndirim yansidi mi ? Ben de mobillden aldim dusmemis olarak gozukuyor. -
13 aralıkta yazıyor
-
Dün son günüydü yaptım provizyonda lcw.com yaziyordu düşmesi lazım bugün baktim kampanya ekrani sistemden kalkmış 15nde iade olur inş bekleyip görecez
-
Hocam alt limit ne oluyor burada? -
İlginç ama uzun zaman sonra kişiye özel kampanya geldi Vakıfbank kredi kartı için 6500/155 sizde kontrol edin arkadaşlar gelmiş olabilir sizlere de -
E ticarete 500/40 ödülleri bugün geldi
-
Hocam sanal kartı kullandıktan sonra limiti sıfırla. Tekrar kullanacağında limitini açarsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X