Şimdi Ara

Vakıfbank faizsiz taksitli nakit avans (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
7
Favori
15.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartının limiti gelirin 4 katı olması lazım ya benim neredeyse 6 katı kadar Vakıfbank tan kredi kartı istiyorum vermiyor sizce kart limitlerini düşürsem verir mi ? Mesela alışveriş yaparken ödeme sayfasında bankadan sms geliyor gelirinizin tahminen xxxx tl olduğunu düşünerek kart limitinizi arttıyoruz onaylıyormusunuz şeklinde ben de hep kabul etmiştim normal zamanda kendim arttırmayı denesem red gelirdi. O yüzden şimdi düşürmekte istemiyorum pek.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Düşürseniz dahi limiti almanız ve kart başvurunuzun olumlu olması cok zor.Vakıfbank a başvurun ret verse bile daha sonra otomatik kontrol edip kart yollayabiliyor bana bir sene sonra 500₺ limitle göndermişlerdi.Gelirimiz iyiyse sky limit e başvuru yapabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vakıfbank kredi kartım yoktu fakat hesabım vardı ve hesabıma mobilden girdiğimde önüme çıkan bir reklam üzerine başvurdum. Faizsiz krediyi çekebilir miyim yoksa yeni müşterisi olmadığım için vermez mi acaba, şayet yeni müşterilere verilecek olsaydı benim mobil bankacılığıma neden bu reklamı gönderdiler.

Süreci buraya yazacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitSound -- 14 Eylül 2023; 12:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitSound

Vakıfbank kredi kartım yoktu fakat hesabım vardı ve hesabıma mobilden girdiğimde önüme çıkan bir reklam üzerine başvurdum. Faizsiz krediyi çekebilir miyim yoksa yeni müşterisi olmadığım için vermez mi acaba, şayet yeni müşterilere verilecek olsaydı benim mobil bankacılığıma neden bu reklamı gönderdiler.

Süreci buraya yazacağım..

Taksitli nakit avanstan bahsediyorsanız çekersiniz aynısı annemde de oldu sorunsuz çekmiştim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim peki bankalardan alabileceğim limitim 70000 lira kredi kartı olarak gözüküyor. Bana çok daha az bir limitli Click kart onayladılar kolaylıkla limit arttırabilir miyim, uğraştırıyorlar mı ?

• quote:

Teşekkür ederim peki bankalardan alabileceğim limitim 70000 lira kredi kartı olarak gözüküyor. Bana çok daha az bir limitli Click kart onayladılar kolaylıkla limit arttırabilir miyim, uğraştırıyorlar mı ?

Eğer çalışmıyor olarak gözüküyor iseniz uygulamadan çok zor mh arayıp şansınızı deneyin oradan her halükarda limit artırım talebi alıyorlar

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Anladım çalışıyorum o zaman ilk etapta uygulamadan deneyip sonradan mh yi arayacağım.

Son olarak bu nakit avansa başvurmak için kartımın elime gelmesini mi beklemem gerekli onaylandığı için şuan uygulamadan işlem yapabilir miyim

• quote:

Anladım çalışıyorum o zaman ilk etapta uygulamadan deneyip sonradan mh yi arayacağım.

Son olarak bu nakit avansa başvurmak için kartımın elime gelmesini mi beklemem gerekli onaylandığı için şuan uygulamadan işlem yapabilir miyim
    Şu an gözükmez büyük ihtimalle uygulamada kart bizde geldikten sonra çekmişti taksitli nakit avansı annem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.