Şimdi Ara

vakıfbank kart aidatı ücretini nasıl iptal ettirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
12.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bana bugün email geldi bu bankadan.ve yıllık kart aidatı için 35 ytl kesmişler.üstelik sorduğumda kesinlikle kart aidatı ücreti alınmayacağını belirtmişlerdi.açıköğretim bürosundaki, yerden almıştım.şimdi arkadaşlar bu ücreti nasıl iade ettirebilirim.

• öğrenci belgenle bankaya gitmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

öğrenci belgenle bankaya gitmelisin

zaten limiti öğrenci limiti 500 ytl vermişler.bu kesin sonuç verirmi.
  • Sadece iptal ettirmekle kalmazsın, daha önceden aldıkları tüm kart aidatlarını geri alabilirsin. Önce bankaya git hesabından yapılan şuana kadar ki tüm işlemlerin dökümünü iste. Bu dökümle ilçendeki tüketici heyetin git. Onların yardımıyla dilekçe yaz en fazla 30 iş günü içerisinde mektup gelir. Şİkayetinin sonucu hakkında. Büyük ihtimalle geri alırsın paralarını. Yargıtayın kararı var banka aidatı alınmaması konusunda.
    Benden de alıyorlar en başta kesin alınmayacak diyorlar her ay 5-10 tl alıyorlar. Kart benim üzerime olsa tüketici heyetine gideceğim ama maalesef benim dğil. İnternetten ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin kart aidatı iade işlemlerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihnizinir -- 26 Şubat 2011; 13:26:44 >
  • kart benim üzerine geçen fortistende aldılar ama 10 ytl deydi çok önemsemedim.ama bu 35 ytl çok koydu bari heyete gidersem onunda iadesi içinde başvururum.ama bu her bankaya gidip dökümanmı almam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

kart benim üzerine geçen fortistende aldılar ama 10 ytl deydi çok önemsemedim.ama bu 35 ytl çok koydu bari heyete gidersem onunda iadesi içinde başvururum.ama bu her bankaya gidip dökümanmı almam gerekiyor.

İlla gerekiyor mu bilmiyorum ama babam dökümü alıp tüketici heyetine gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eka02

Sadece iptal ettirmekle kalmazsın, daha önceden aldıkları tüm kart aidatlarını geri alabilirsin. Önce bankaya git hesabından yapılan şuana kadar ki tüm işlemlerin dökümünü iste. Bu dökümle ilçendeki tüketici heyetin git. Onların yardımıyla dilekçe yaz en fazla 30 iş günü içerisinde mektup gelir. Şİkayetinin sonucu hakkında. Büyük ihtimalle geri alırsın paralarını. Yargıtayın kararı var banka aidatı alınmaması konusunda.
    Benden de alıyorlar en başta kesin alınmayacak diyorlar her ay 5-10 tl alıyorlar. Kart benim üzerime olsa tüketici heyetine gideceğim ama maalesef benim dğil. İnternetten ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin kart aidatı iade işlemlerini...

İptal edilmiş karttan bile çatır çatır kart aidatı aldılar benden. Mahkeme, tüketici heyeti felan işlemedi. Kredi kartı iptal edilmesine rağmen kart aidatını alabilmek için iptal edilmiş kartta ek hesap açmışlar, parayı ordan çekmişler. Hiçbirşeyden haberimiz olmadı tâki yıllar sonra İş Bankasından bankaya borcunuz var yazısı gelene kadar.

Adamlar senden habersiz hemde iptal edilmiş karta ek hesap açıyor, parayı ordan çekip sonradan borcun var öde diye peşine düşüyorlar. Bankaların Allah belasını versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten direk tüketici hakem heyetine gitcem.bankyala uğraşmaya değmez
  • quote:

quote:

Sadece iptal ettirmekle kalmazsın, daha önceden aldıkları tüm kart aidatlarını geri alabilirsin. Önce bankaya git hesabından yapılan şuana kadar ki tüm işlemlerin dökümünü iste. Bu dökümle ilçendeki tüketici heyetin git. Onların yardımıyla dilekçe yaz en fazla 30 iş günü içerisinde mektup gelir. Şİkayetinin sonucu hakkında. Büyük ihtimalle geri alırsın paralarını. Yargıtayın kararı var banka aidatı alınmaması konusunda.

İptal edilmiş karttan bile çatır çatır kart aidatı aldılar benden. Mahkeme, tüketici heyeti felan işlemedi. Kredi kartı iptal edilmesine rağmen kart aidatını alabilmek için iptal edilmiş kartta ek hesap açmışlar, parayı ordan çekmişler. Hiçbirşeyden haberimiz olmadı tâki yıllar sonra İş Bankasından bankaya borcunuz var yazısı gelene kadar.

Adamlar senden habersiz hemde iptal edilmiş karta ek hesap açıyor, parayı ordan çekip sonradan borcun var öde diye peşine düşüyorlar. Bankaların Allah belasını versin.

Ne söyleyeyim aynısı başımıza geldi ama tüketici heyeti sağolsun çözdü sorunu. Şu bankalardan elini eteğini çekmek gerek ama günümüzde mecburi gibi oldu artık

• quote:

quote:

quote:

Ne söyleyeyim aynısı başımıza geldi ama tüketici heyeti sağolsun çözdü sorunu. Şu bankalardan elini eteğini çekmek gerek ama günümüzde mecburi gibi oldu artık

Paramı hırsızdan korumak için güvenli bir yol bulduğum anda banka ile ilişkimi keserim.

• up
  • Vakıfbank kart aidatini bu yıla kadar geri alabiliyordum ama bu yil geri alamadım. Geri alabilen var mı? Birkac kez aramama ragmen bu yil artik iade edilmiyor dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.