Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Geçen yıl haziran ayında vakıfbank milplus prgoramına üye olarak 321 tl world puan borcu karşılığında yaklaşık 1000 tl lik uçak bileti aldım. 2015 yılı ocak ayında da henüz milplus ve platinum özellikli kartlara geçiş yapılmadan world puan borçlarımın yüzde 50 sini kapattığımdan dolayı yine 140 tl wp kullanarak 420 tl lik uçak bileti satın aldım. Bu aya kadar geçen yıldan 321 tl nin 275 tl world puan borcunu kapatmıştm. Ekstreme 145 tl gibi bir ceza yansıtılmış bu ay. Şimdi yanlış hatırlamıyorsam eğer geçen yıl ki şartlara borcun yüzde 50 sinn kapatılp yeni bilet alınması halinde worldpuan borcunu kapatma süresi de 1 yıl uzamıyor muydu. Yani benim 140 tl ikinci bilet artı önceden kalan 50 yi yani toplam 190 tl world puan borcunu ocak 2016 ya kadar kapatmam gerekmez? dolayısıyla (ben geen yılki koşulları aradım bulamadm) bana yansıtılan ceza haksız değil midir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Eski avans borcun uzamaz.
hocam cevap için teşekkürler ben müşteri temsilcisiyle de konuştum da geçen yılın koşularrına onlar da ulaşamadı inceleme kaydı aldılar. Ben bilet almadan çok araştırdm çok detaylı hatrlamıyorum ama yeni avans kullanımında borcun yüzde ellisi kapatıldıktan sonra süre uzar diye hatırlıyorum (ya da öyle hatırlamak istiyorum). 2013 yılına ait forumdan bir mesajı buldum düşüncemi destekler yönde.
Benimde bu konuda bir sorum var ? Belki biraz daha basit kalıyor bende vakıfbank yeni kartına geçmeden önce elimdeki puanlarımı kullandım hatta birazda avans puan kullandığımı biliyorum.Ancak şuana kadar ne kadar puanımı kapattığımı anlayamıyorum kart işlemlerinden baktığımda hepsi sıfır olarak gözüküyor. Arayıpta işkillendirmekte istemiyorum açıkcası , birde milplus kartlarından sonra sonra diğer kartlarda worldpuan kazanabiliyor muyuz ben indirim vs şeklinde yansıtılacağını duymuştum. yardımcı olursanız çok sevinirim
Kart bilgisi olarak sıfır gözüküyor avans kulandığın için fakat ektrede eksidir puanın. Müşteri hizmetleri veya extreden öğrenebilirsin ne kadar avans borcun olduğunu. Diğer kartlardan da kazanırsın yoksa borcunu nasıl kapatacaksın :) seyehat hattında değerli kullanamazsın sadece.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme