Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

İki kampanya kesişiyor ama tam da birleşmiyor. Çünkü 1500 TL lik harcama kampanyasından bir kez bir müşteri yararlanabiliyor. Diğer harcama olayı ise iki ayrı zamanda yapılma şartını sunuyor.

bu durumda ilk harcama 2.kampanyanın ilk şartını yerine getiriyor 2.harcamayı da yapınca 2.kampanyanın şartı yerine gelmesi gerekir .yani birleşmesi gerekir.
  • 7 eylül de 2000 tl harcamamı tamamladım. İlk slipte gördüm 50 tl puan yüklenmiş
  • arkadaslar uzun zamandır mıl kartı arastırmsı yapıyorum. ve en cok milplus platınum ıle adıos platınum arasında kaldım yıllık ortalama 10 kez yurtdısı 20 yurtıcı ucusum oluyor. aylıkta 5000tl gıbı bır harcam soz konusu onerı olarak hangı kartı onerırsınız.
    yıllık 50bın harcamayla hangı kart bana 1 uzakdogu gıdıs donus getırır.
    milplus barvurumu hemen yaparsam 50 tl wp verıyor adıosun boyle bır guncel kampanyası varmı...
  • osgemrah O kullanıcısına yanıt
    Dostum milplus platinium şu an en iyi oran veren kart yalnız adios gene de daha üstün. Sebebi Adios puan biriktirebilen bir kart. Milplus platinium ise ekside kalarak yani avanstan kullanarak avantajlı hale getirilebilir. Tabi orada da bir diğer sıkıntı şu olacaktır ki bir sonraki avans kullanımın için kullandığın avans bakiyenin yarısını kapatabilmelisin ki yeni bir bilet alabilesin. Bence her ikisinden de birer adet temin et. Değilse adios premium sanki bi tık önde derim.
  • Arkadaşlar babam mil plus platinum alsam benim için bilet alabilir mi yoksa aynı uçakta kendisi de seyahat etmek zorunda mı?Sitede açıklamış ama tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar babam mil plus platinum alsam benim için bilet alabilir mi yoksa aynı uçakta kendisi de seyahat etmek zorunda mı?Sitede açıklamış ama tam anlayamadım.

Soyada bakıyorlar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Hocam soyad tutsun yeter, sizin adiniza bilet duzenlenir

• Teşekkürler arkadaşlar.
  • fatihlaw kullanıcısına yanıt
    Benim ikiside var ortak limit olarak geldi.

• dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    cevap için tesekkurler su an bende maximiles selcet var ki 10 aydan ıtıbaren 200tl ye 1 mıle cıkıyor hemen kapatacam
    ayrıca bı de teb platinum(bonus) var 12 ay oldu onuda alalı mevcut sartlar altında dedıgın gıbı maximiles yerine yapıkredı adıos premıum alacak gıbıyım
    yıllıl aıdatı 120 tl ımıs sanırm bunu arayıp tehtıtle gerı ıade yapılabılıyormu?
    zaten 120 tl verecegımıze onla alırız ucak bıletını..
    milplus da adios premıum da world sanırım degılmı.
    adios premıumun bellı mıle su sehırlere dıye kampanyaları devam edıyormu
  • osgemrah O kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi iade alabiliyor hocam ama tabi bir garantisi yok. Yapıkredi gene de daha esnek diğer bankalara göre..
  • Arkadaşlar, adios ve vakifbank worldcardım olduğu durumda, iki kart ile ayrı ayrı 6 defa 100'er TL'lik alışveriş yaparsam iki karttan da 50'şer TL kazanabiliyor muyuz? Kampanya koşullarında müşteri bazında şeklinde ifade var. Bu world müşterisi anlamında mı yoksa yapı kredi ve vakifbank ayrı müşteri mi sayılıyoruz?

Teşekkürler.
  • scorp_can S kullanıcısına yanıt
    Dostum elbetteki kazanırsınız farklı bankalar. World müşterisi diye bir grup yok. İkisinden de alırsın..
  • Hava limanında beleş yeme-içme muhabbeti

''Lounge hizmetinden ücretsiz faydalanabilmeniz için MilPlus Platinum kartınızın son ekstresi 1000 TL’den düşük olmaması gerekmektedir.''

Ağustos ayı ekstrem 800 TL , Eylül ayı gelecek olan ekstrem 1100 tl civarı 5 ekimde kesilecek.

Şimdi ben bu hizmetten ücretsiz yararlanabiliyor muyum?

Son ekstreden kasıt Lounge dan yararlanılan ayın ekstresi mi ; yoksa tamamen önceki ayın ekstresi mi.

Biraz detay bir soru ama başına böyle bir şey gelen oldu mu veya müşteri hizmetlerine soran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kell bill

Hava limanında beleş yeme-içme muhabbeti

''Lounge hizmetinden ücretsiz faydalanabilmeniz için MilPlus Platinum kartınızın son ekstresi 1000 TL’den düşük olmaması gerekmektedir.''

Ağustos ayı ekstrem 800 TL , Eylül ayı gelecek olan ekstrem 1100 tl civarı 5 ekimde kesilecek.

Şimdi ben bu hizmetten ücretsiz yararlanabiliyor muyum?

Son ekstreden kasıt Lounge dan yararlanılan ayın ekstresi mi ; yoksa tamamen önceki ayın ekstresi mi.

Biraz detay bir soru ama başına böyle bir şey gelen oldu mu veya müşteri hizmetlerine soran.

Yararlanılan ayın zaten ekstresi olmaz güncel donem borcu olur. Lounge için de son ekstreye bakılıyor. O anki güncel donem işlemleriniz bir şey ifade etmiyor. Aynı sorunu yaşadım ve müşteri hizmetlerinin verdiği cevap bu şekilde.

• Cevap için teşekkür ederim hocam.
  • 8 Temmuz - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında MilPlus kart başvurusu yapın. 1 Aralık 2015 'e kadar 2000 TL harcamaya ulaştığında 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.

kampanyası bittimi acaba 2000 tl oldu puan yatar mı acaba
  • Platinium kart ile uçak bileti aldım diyelim. Yanımda başka birini lounge'a sokabiliyor muyum ücretsiz yoksa sadece kart sahibi mi girebiliyor?
  • yigidoumit Y kullanıcısına yanıt
    Dostum hemen yatması lazım, bankayı ara kontrol ettir. Yatmadıysa ilk 2000 kişi içinde olamamış olabilirsin.. İnşallah yatmıştır..
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    8 Temmuz - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında MilPlus kart başvurusu yapın. 1 Aralık 2015 'e kadar 2000 TL harcamaya ulaştığında 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.

kampanya kapsamında 2000 tl harcadım. ama puan yatmadı müşteri temsilcisini aradım. otomatik olarak yatacağını belirtiler yatmadıysa 2000 kişi dolmuş dediler... 2000 kişilik listeyi göremiyoruz dedi yapacak bir sey yok dedi

25 eylülden sonra yatan oldu mu bu nasıl banka
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.