Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş sen kredi kartı işini cok yanlış anlamışsın, Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

Hocam yanlış anladınız bu söylediğiniz max avans puan benim kartın limiti 2000 iken bana max -250 tl olur demişti mh. Örneğin paraf için limitin %5'i kadar eksiye gidebiliyoruz yani limitim 1000tl iken farklı 6000 ikrn farklı avans veriyo diye biliyorum bunu kastetmiştim

Yanlış biliyorsunuz hocam
    Milplus 450 sabit o da 900 yapiyor

Cengiz Ak;

Dediğin doğru hocam. Kart limitine göre avans miktarları değişiyor. 450 ya da 900 sabit değil.

nokta
    Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu

Hocam;

Bende 600 TL avans puan var. Normal MilPlus var buarada.

seyahat hattında kartın türünü soruyorlar.. sanırım kontrol edecek bir karşılaştırma usulü olmayabilir.

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Valla bi ara düşündüm, sonra baktım çok uzun sürecek, vazgeçtim. Bir de burada, puanları takla artırıp, üst üste koyup bankaların anasını ağlatmaktan bahsedilen bir ortamda senin soru çok elementary kalmış. Ama azimli gördüm seni, biraz okursan belki bir şeyler öğrenirsin. Hayat buradan ibaret değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

Valla bi ara düşündüm, sonra baktım çok uzun sürecek, vazgeçtim. Bir de burada, puanları takla artırıp, üst üste koyup bankaların anasını ağlatmaktan bahsedilen bir ortamda senin soru çok elementary kalmış. Ama azimli gördüm seni, biraz okursan belki bir şeyler öğrenirsin. Hayat buradan ibaret değil.

Allaha havale ediyorum seni kibirli kişi

Dostum enpara'dan havale et de boşuna masraf falan ödeme bari..
    Kartı alırken bana mı sordun? Senin yüzünden partiler bankalara olan borçları güya silicem diye propaganda yapıyor. Silinenler yine sana bana giriyor. Aç iki satır oku yahu. Google'a kredi karti nedir yazsan bile vardır cevabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 26 Ekim 2015; 15:42:08 >

• Daha bugun cepte TEB karta başvurdum mesaj geldi onaylanmış . Heryerimnkredi kartı oldu sanal yaşıyoruz vesselam
    Card finans ekstra nasıldır tavsiye edermesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 26 Ekim 2015; 16:00:18 >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan kazanılan puanlar da 3'le çarpılıyorsa tadından yenmez.
  • Yeni biletlerimizi de aldik bakalim, bu yil dorduncu kez karti kullanmis olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet milplus platinium kartım geldi hayırlısı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 28 Ekim 2015; 11:36:14 >
  • kipa puanları yatmayan varmı?
  • arkadaşlar, biletix %10 wp kampanyasından yararlanan oldu mu içinizde, 30 ekime kadar puanların yatacağı yazıyordu ama hala gelen giden yok bana..
  • Maaş müşterisiyim. Aidatsiz milplus platium verirler mi?

• İmkansız vermiyorlar kendi çalışanlarına bile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: andacerdem

İmkansız vermiyorlar kendi çalışanlarına bile :)

İstedim vermediler :)

• Karti aldik ne bir kampanya var ne bisey!!??

• Kart ilk çıktığı aylarda bir şubedeki müdürden almıştım kendilerine gelen tebliği. bildiğim kadarıyla bir yıl olmadı daha kart çıkalı, aidat kestiklerinde iadeye ne diyecekler merakla bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zphr -- 2 Kasım 2015; 20:05:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

Karti aldik ne bir kampanya var ne bisey!!??

Özellikle bu ay sönük geçiyor. Ama 15 Kasım tarihinden sonra, bir çok sitede umarım World'ü görebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 2 Kasım 2015; 20:09:45 >
  • Arkadaslar ben bu vakifbanki anlamadim. World adios premium var bende limitim yuksek... Vakifbankdan mil plus istedim bana 650 tl lik kart yollamis... Yapi kredidieki limitimi dusurup vakifbanktaki limitimi 10 bin istedim. Yine de limitimi yukseltmediler. Ben de karti kapattim. Nasil bir mantiklari var amaclari nedir anlamadim ?

• Arkadaslar ben bu vakifbanki anlamadim. World adios premium var bende limitim yuksek... Vakifbankdan mil plus istedim bana 650 tl lik kart yollamis... Yapi kredidieki limitimi dusurup vakifbanktaki limitimi 10 bin istedim. Yine de limitimi yukseltmediler. Ben de karti kapattim. Nasil bir mantiklari var amaclari nedir anlamadim ?

• edwin E kullanıcısına yanıt
    Hocam bankacılık sistemindeki kişisel limit olayı artık çok sıkı kontrol ediliyor. Diğer kartlarınızla birlikte Vakıfbank muhtemelen size ancak çok düşük bir limit tahsis etmiştir.
    Diğer kartın limitini düşürmüşsünüz ama limit değişikliklerinin sistemlere yansıması 1-2 ay oluyormuş. O yüzden biraz bekleyip tekrar limit artırımı isteyebilirdiniz diye düşünüyorum.

Selamlar.
  • Bu kartta puanlar sifirlaniyormus cikarttik ama ben kapatmayi dusunuyorum sizce adiosa gecmeli miyim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.