Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
133
Favori
190.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevcut sistemde 20tl ücret ile yararlandığımız 3 katı puan hizmeti için artık 120tl ödemek durumundayız.
    Tabi çok hoş bir durum değil. Ben Vakıfbank mil hizmetini yurtiçi ve yurtdışı biletler için kullandım. Hatta eski sistem
    kapanmadan avans kullanarak bilet de aldım. En azından maaş müşterilerinden kart ücreti almasalar iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

vakif in bu mil kartlari ile degil de normal platinium kartlari hakkinda bilgi vereyim... nasil alindigi ile ilgili belki bilgi isinize yarar...

maas musterisiyim... gold kart vardi bende sonra bedava lounge u duyunca normal platinium a basvurdum alt limit 7500 idi... maasimi sordular soyledim degistirdiler hemen...

lounge kullanmak icin son 3 ayin toplam ekstresi 5000 i gecmesi gerekiyor diye maddesi var.. ama bir kac kez gecmedigi halde kullandim ve para almadilar.. zaten giriste parayi cektikleri anda telefona iadeniz yapilacaktir diye sms geliyor o bir iki saniyede hesaplayip iade edecek yada etmeyecek bir sistem yoktur vakifta diye dusunuyorum :)

puan kampanyalarina katiliyorsaniz alin diyecegim dekatilmiyorsaniz gercekten bosa aidat vermeyin almayin bu karti.. 3 senedir 25bin lira alisveris yapmisimdir toplam ve butun puan 8 lira civari saka gibi

cidden hic bir seyden puan vermiyor bu vakif, gordugum en cimri banka maas bankam olmasa hayatta bulasmayacagim bir banka kendisi...

nuvo kart ( ykb ucretsiz bankamatik karti , aylik 50 tl iadeleri saymiyorum bile ) 6 ayda cok az alisveris yaptigim halde daha fazla puan kazandirdi 25bin tllik vakif kredi kartindan.. o yuzden bence vakifa hic bulasmayin.. puan borcuyla misli odersiniz

Alıntıları Göster
    Sanıyorum genelde buradaki herkes vakıfbank kullanıcısı 3 kat değerli puanlar için..Ancak parafly an bahsedenler de var, bilmeyenler için anlatır mısınız arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Kart işlemlerinden girip kart bilgilerinden yeni millpus kartı seçerek devam ettiğinizde kart hesap kesim tarihi vb bilgilere ulasabiliyor musun? Kontrol eder misin?

Aksam bakacam ona hocam isteyim suan o dediklerin gorunmuyorsa skntimi var acaba
  • Ben 8900 tl limitle alamiyom, millet nasil 3~5 bin limitle almis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doory

Ben 8900 tl limitle alamiyom, millet nasil 3~5 bin limitle almis?
    hem maaş müşterilerinden bile ücret alacaklar hem de puanlar süreli olacak ve süresi geçtiğinde silinecek.

ee ne anladım ben bu işten.
  • quote:

Hocam ben 6 bin limitle aldım ama başvuruyu şubeden yaptım, belki odaki bayanın yardımıdır,bilemiyorum. Aynı şekilde Garantide şubeden başvuru aldı ve m&s platinium verdi. Şubeden başvurmayı deneyin bence. Kartıda şubeye istedim.
  • sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Benim de sizin gibi basıma girmiş duruyordu. Gecen hafta aradim basımda dediler, kayıt açtırmak isteyince kayıt açamayız falan dediler o zaman iptal talebi alın dedim, sonra kem küm edip kayıt açtılar. Dediğim ekranda bilgiler gorunmuyordu bende, bu işlem sonrasında 1-2 gun içinde kart bilgileri ekranda gorundu kesim tarihi falan. Kart gelmedi hala ama gelir gibi bu ara :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 17 Şubat 2015; 15:12:34 >
  • quote:

Benim de sizin gibi basıma girmiş duruyordu. Gecen hafta aradim basımda dediler, kayıt açtırmak isteyince kayıt açamayız falan dediler o zaman iptal talebi alın dedim, sonra kem küm edip kayıt açtılar. Dediğim ekranda bilgiler gorunmuyordu bende, bu işlem sonrasında 1-2 gun içinde kart bilgileri ekranda gorundu kesim tarihi falan. Kart gelmedi hala ama gelir gibi bu ara :)
    Avans puan kullananlar mart ayına kadar avansı kapatmak zorunda mı acaba? İlerdeki kampanyalardan(örn: 1000 TL harcamaya 100 TL worldpuan) yararlanamayacak mıyız artık?
  • loremipsum L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar nasıl oluyor ya. Benim limit 5000 TL ancak milplus platinin uygun değil dendi. Oysa halihazırda vakıfbank platinim kart kullanıcısıydım. Limit artırım talebide olumsuz sonuçlandı. Önerisi olan varmı acaba
  • sabri0908 S kullanıcısına yanıt
    Diğer bankalardaki kartların limitini düşür... 5000 tl kadar.... birkaç gün bekledikten sonra tekrar başvur.... Milplus aldıktan sonra limitini tekrardan düşürebilirsin.... Ben öyle yaptım...
  • quote:

kart bilgileri hesap kesim tarihi herşey görünüyor
  • tahaak kullanıcısına yanıt
    ben money bonus maximum kar için kkartlarımdan 4bin tl limit düşürdüm ama ikiside limit vermedi bonusa 4 veya5 defa başvurdum ısrarla limit düşürün diyor çözemedim vaz geçtim.
    Platinyum money bonusum var ama limit 0 ( sıfır ) bende para yatırıp limit oluşturuyor ve kampanyaya katılıyorum. Limitsiz kartla baya bonus kazandım kkartı yıllık ücreti zamanı gelince bakalım ne olacak limitsiz karttan aidat isteyecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

ben money bonus maximum kar için kkartlarımdan 4bin tl limit düşürdüm ama ikiside limit vermedi bonusa 4 veya5 defa başvurdum ısrarla limit düşürün diyor çözemedim vaz geçtim.
    Platinyum money bonusum var ama limit 0 ( sıfır ) bende para yatırıp limit oluşturuyor ve kampanyaya katılıyorum. Limitsiz kartla baya bonus kazandım kkartı yıllık ücreti zamanı gelince bakalım ne olacak limitsiz karttan aidat isteyecekler mi?

Limitsiz karttan aidat alinabiliyor.Garanti'de degil ama baska banka kredi karti icin aidat yansidi.
  • Mt den aldigim son bilgi kart icin plastikleri kalmamis ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

quote:

Hocam ben 6 bin limitle aldım ama başvuruyu şubeden yaptım, belki odaki bayanın yardımıdır,bilemiyorum. Aynı şekilde Garantide şubeden başvuru aldı ve m&s platinium verdi. Şubeden başvurmayı deneyin bence. Kartıda şubeye istedim.

13 şubat cumadan itibaren sistemleri yenilenmis ve limit 10.000 tl nin altindaysa şube pc ekranlarinda platinum basvuru butonu aktif olmuyormuş. Şansıma...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

quote:

13 şubat cumadan itibaren sistemleri yenilenmis ve limit 10.000 tl nin altindaysa şube pc ekranlarinda platinum basvuru butonu aktif olmuyormuş. Şansıma...

Alıntıları Göster
    2-3 ay önce başka banka limitimi düşürdüm ve limit artışı için vakıfbanka başvurdum, dün aklıma geldi ve arayıp sorayım dedim: "Beyfendi henüz sonuçlanmamış, aciliyetini ileteceğim, yarın gün içinde arayıp sonucu öğrenebilirsiniz" dedi.

2-3 ay boyunca nasıl sonuçlanmıyor, şaka gibiler ya :S

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

2-3 ay önce başka banka limitimi düşürdüm ve limit artışı için vakıfbanka başvurdum, dün aklıma geldi ve arayıp sorayım dedim: "Beyfendi henüz sonuçlanmamış, aciliyetini ileteceğim, yarın gün içinde arayıp sonucu öğrenebilirsiniz" dedi.

2-3 ay boyunca nasıl sonuçlanmıyor, şaka gibiler ya :S

Alıntıları Göster
    Milplus Platinum tam bir saçmalık Otomatik limite takılanlardan olduk. Platinumculara aynı karttan verilmemesi tam bir saçmalık. Protesto ediyorum ve de ilk fırsatta(avans bitsin) Vakıf platinumu iade ediyorum... Parafly a bulaşmalımıyım ne dersiniz???

• quote:

Orijinalden alıntı: compiler23

Milplus Platinum tam bir saçmalık Otomatik limite takılanlardan olduk. Platinumculara aynı karttan verilmemesi tam bir saçmalık. Protesto ediyorum ve de ilk fırsatta(avans bitsin) Vakıf platinumu iade ediyorum... Parafly a bulaşmalımıyım ne dersiniz???

Hocam bulaşmaman hata, ama sen başvurana dek ya kampanyalar azalır yada katsayı düşer! Malesef çok fazla kampanya var şu sıralar,iyiye işaret değil. Tatil seyahat sevenler için en avantajlı Parafly.
  • tahaak kullanıcısına yanıt
    milplus platinium için limitimi 10000 TL ye çıkardım. kart çıktıktan sonra limit düşürebiliyor muyuz? ve ne kadar düşürebiliyoruz ? bilginiz varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

milplus platinium için limitimi 10000 TL ye çıkardım. kart çıktıktan sonra limit düşürebiliyor muyuz? ve ne kadar düşürebiliyoruz ? bilginiz varsa sevinirim

Önemli olan müşteri limitin... Banka sana 10 bin limit verdikten sonra problem olmaz... Platinium kartın geldikten sonra limitini düşürebilirsin.... Akbank bana 1800 liralık Axess palatinium kart gönderdi ama müşteri limitim 13 bin olduğu yazıyor... Aynı şey garantide de var... düşük limitlerle platinium kart almak mümkün... Tek şart bankadaki müşteri limitinin yüksel olması... .... Parafly için de böyle....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.