Nfc problemi çözüldü mü deneyen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (404. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün denedim ( migrosta ) çalışmadı.
-
uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyor
-
Restoran kampanyasi icin 2mio mevduat siniri mi koymuslar. Oyle anladim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. 2 mil mevduat varsa gunluk limit yuksek bi de 6bine yuzde 20
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lcw karekod ve mobil temassız geçen ayki kampanya puanları yüklenmemiş vakıf şaşırmıyor
Hocam çözebildiniz mi yemeksepetini ?
Yemeksepeti bugün dahil 3 işlem yaptım,
hiç bir işlemi saymamış ve kontrol ettiğimde halkbank posundan geçmiş.
kampanya şartlarında world posundan geçilmesi gerek yazıyor, iyide posu bizmi seçiyoruz, bundan dolayı vakıf puanıda yatırmaz, 3 işlem boşa gitmiş oldu
vakıfta gelen mesajlar param/yemeksepeti olarak geldi,
adios kartla verilen siparişlere gelen sms ise yemeksepeti olarak geçiyor ve kampanyadan saydı
-
bende 2 defa yemeksepeti yaptım. 2 si de halk posu görünüyor.
saçmalık şu ki; alısverıs esnasında mesaj geldıgınde vakıf logosu yer alıyordu ve oraya şifreyi girdim.
kampanyanın b… çıkarmaya devam ediyorlar.
platinum plus ta 6000tl üzeri %20 diyor. ama günlük en fazla 1000tl. %16.6 yapıyor o da :) saçmalamışlar.
metalin aidatı 999tl mi halen daha
platinum plus ı olan herkese veriyorlar mı metali ? telefonla başvura biliyor muyuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 7 Şubat 2025; 0:18:47 > -
1400 aidat. Plus ile metalin sartlsrı aynı. Ararsanız gecebilşrsiniz diye dusunuyorum
sitesinde 999tl yazıyordu vakıfbankın.1400tl vermeye değmez sanırım .
lounge indirimi için 30bin harcama şartı var platinum plus ta.
kartı alınca ilk kullanımda mı aidat yansıyor ?
-
Yeni aldım kartı sanırım 1 sene sonra yansıyor
maalesef cözemedim bankaya bildireceğim ama ona göre işlem yapılsın kimse mağdur olmasın
Ben de yemeksepetinden aldim. Masterpass disinda kart ile almanin bir yolu yok. Karti bastan girdim ama yine de halkbank pos undan gecmis.
2025 e girdik hala pos sartı vs isteniyor. Senin bankanın kredi kartından harcamış mı harcamış. Millet online da pos tercihi mi yapabiliyor sanki. Sacmalık resmen
Ödemesini yaptığımız işlemin hangi postan yapıldığını nasıl anlayabiliriz
-
Arkadaşlar LC Waikiki mağaza kampanyası için mobil temassız ödeme (NFC) ile yapılan ödemeleri sayıyor mu deneyen oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
metal kart 999 tl aidat yansıdı. 12 ay 36000 harcamaya sileriz diyorlar. 1000 tl için 430k harcama fazla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam NFC ile ödemeyi saymaması için bir sebep yok, kampanya lcw internet mağazasını dışarıda bırakmış olabilir, dolayısıyla sayıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X