Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: forcespecialtr , melihuyan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.626
Cevap
486
Favori
953.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delpo41

Hocam bu bahsettiğiniz iki banka vakıfbank ile aynı statüde. 2000/80 nedir? Bir anda 1000’den iki katına çıkarıp puanı da 80’de tutmak saçma bir iş. Bari diğerlerine ayak uydur ve 100 ver. Şu an sanırım tüm bankalar içinde en kötü oran vakıfta.

Vakıfbank'ın kendi marka ve logosu ile kartı yok. Diğer iki banka kendi kart marka ve altyapısını kullanıyor. Vakıfbank yine iyi iş çıkarıyor. Yapıkredi kampanyaları kestiğinde bile kampanya yapmaya devam ettiler. Ha ben olsam Yapıkredi ile yolları ayırır kendi kartımı çıkarır daha iyi oranlar sunarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a.kdrasl A kullanıcısına yanıt

full metal olanı mı, sadece reserve mi? tam olarak hangi şartları istiyor hocam?

• Bu reserve kartı bir türlü alamadık, müşteri hizmetleri gözükmüyor dedi, şube size çıkmıyor dedi, metal kart var ama reserve e gücümüz yetmedi bir türlü, bug ı felan varsa bizde alalım, lounge için lazım oluyor, metal karta sırf lounge için 1000 tl vermek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt

600bin vakıfbank ve 1milyon500bin diğer banka kartlarına sahip olanlar başvurabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kuşçu -- 3 Mart 2025; 20:38:1 >
  • Denemek için Platinum Plus Metal karta başvurdum ve onaylandı

ne işe yarıyor bu kart

açıkçası yemek harcaması dışında pek bişeyini görmedim

kullanan varmı acaba

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun grubun çoğu bu kartı kullanıyor.
    Avantajı uçak ve otel rezervasyonu yaparken puanınızı 2.5 ile çarpıyor ve avans veriyor.
    Birde ücretsiz lounge kullanım hakkı veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

eyw

açıkçası bi arkadaşta paraf metal kartı görünce merak ettim başvurdum

katlı puan işi bana uygun değil

15 yıldan fazladır adios premium kullanıyorum son 7-8 senedir bıraktım katlı puan olayını

hatta 6 yıl önce artık puan vs olayı bitince birikmiş 7000 puan ile yazıcı vs alıp harcamıştım

eskisi gibi katsayılar cazip değil ve puan kazanmak çok zorlaştı artık

12500 için 6ayda 5000 biriktirmek zor artık

bi gelsin bakalım lounge olayı iyi ama adiosta kalmadı o iş

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Eskiye göre kampanya puan oranları azalsada aylık 1000 toplamak kolay vakıf için. Giyim harcaması seviyorsanız üstünü toplamak çok daha kolay marka kampanyaları çok oluyor

mağazadan alışveriş yapmayalı yıllar oldu

amazon hb sürekli

bakalım bi gelsinde kart

• Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi son iki aydır karekod ile ödeme kampanyası yapılmıyor. Ayrıca, iPhone kullanıcıları olarak mobil ödeme imkanından da yararlanamıyoruz. Bu durum, puan kazanımı açısından bizleri dezavantajlı bir konuma düşürüyor.

Bu konuda bir geri dönüş alabilmek adına VakıfBank’a bir mesaj gönderdim. Eğer hep birlikte talebimizi iletirsek, sesimizi duyurma şansımız artabilir. Aşağıda örnek olarak gönderdiğim mesajı paylaşıyorum, sizler de dilerseniz benzer bir metinle talebinizi iletebilirsiniz.

Nasıl gönderilir?

🔹 İnternet şubesine giriş yaparak "Bize Yazın" bölümünden talep oluşturabilirsiniz.

❌ Ne yazık ki mobil uygulama üzerinden bu işlem yapılamıyor.

Örnek Mesaj:

Alıntı

metni:

Merhaba,Son iki aydır karekod ile ödeme yaptığımızda puan kampanyanızın aktif olmadığını fark ettik. Ayrıca, iPhone kullanıcıları olarak mobil ödeme imkanından da yararlanamıyoruz. Bu durum, karekod kampanyasının devreye alınmamasıyla birlikte iPhone kullanıcılarının Android kullanıcılarına kıyasla puan kazanımı açısından dezavantajlı bir konuma düşmesine neden oluyor.
    Müşteri memnuniyetini artırmak adına, mobil ödeme seçeneğiyle birlikte karekod kampanyasının da tekrar aktif hale getirilmesini değerlendirmenizi rica ederiz. Böylece hem iPhone hem de Android kullanıcıları puan kampanyasından faydalanabilir.İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

• Arkadaşlar vakıf mobilden 5-10-15 vs diye 5 erli gidiyor hesap kesim tarihi seçimi farklı gün seçme şansı yok mu deneyen varmı hesap kesim her ayın 6 sı olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Mart 2025; 22:54:33 >

hocam bu 2.5 kat olayı sadece milplus.com.tr den alınan biletlerde geçerli sanırım. oradaki fiyatlarda piyasaya göre baya pahalı.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Seyahat hattından da yapabiliyorsunuz. Erka turizm acentası yapıyor işlemleri Jolly ve pazaramatatil tabanlıydı en son bildiğim kadarıyla otelden otele değişebilir benim yaptığım rezervasyonlar hep uygundu şimdiye kadar. Uçak bileti zaten standart ama uçak için hizmet bedeli alıyor acente

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt

reservedeki lounge ile metaldeki lounglar farklı.

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum. İlk defa talimat vermeye çalıştım kart seçeneği çıkmıyor. Türk Telekom ve diğer su, elektrik vb seçeneklerde çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue legend -- 4 Mart 2025; 0:51:50 >
  • blue legend kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni olmus sanirim. Ben iki hafta once karttan otomatik talimat verebilmistim turkcell faturama. Suan bende denedim olmuyor, sadece hesap cikiyor.

• Gecen ay ekstreyi 4 taksit yapmistim. Daha oncede yazmistim bununla ilgili. Bu ayki ekstremi de taksitlendireyim dedim su an sadece erken kapama butonu cikiyor. Erteleme menusune girince ertelenebilecek bakiye cikiyordu. Uygulamanin dedigi gibi asgariyi dun odedim. Bugun kalan bakiyeye erteleyecektim. Simdi erteleme menusune girince ertelenecek bakiye bulunamadi diyor. Bu ekstre erteleme taksitlendirme mevzusunu cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

Hocam kurallarda ekstre erteleme yapılmış ekstreye işlem yapılmadığı yazıyor.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Gönderdiğiniz parayı ertelenebilir/taksitlendirilebilir bakiyeden de düşüyor. Örneğin 80 bin borcum vardı geçen ay,ertelenebilir 59 bindi. Asgari ödeme olan 32 bin Tl'yi gönderdim,ertelenebilir/taksitlendirilebilir borç 27 bine düştü,onu taksitlendirebildim ancak.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Bugün işlemiş. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.